Herberts første jul i billeder

Han lagde hårdt fra start med at udrulle en hel rulle gavebånd, da jeg i et svagt øjeblik lod ham være alene under julegaveindpakningen. Also, 90% af mine billeder af ham er slørede, fordi han aldrig sidder stille!

Den 22. december fik vi sovs. Herbert fandt skålen med rester på køkkenbordet, og min mor, i al sin visdom, besluttede at tage et billede i stedet for at stoppe ham.

Jeg gjorde et forsøg på at pynte juletræ. Det var ikke nemt.

Altså, virkelig ikke nemt.

Men da træet først var færdigt? Oh boy!

SO. FREAKING. EXCITED!

Ledningkurv? Herbertkurv.

Den her fyrfadslysestage var et kæmpehit og også grunden til, at en håndfuld knurhår fik svedet spidserne af.

Herbert forelskede sig en en julestjerne og startede i den forbindelse en større panikbølge på insta, fordi julestjerner er giftige for katte.

Han var dog klog nok til at holde sig til at spise andre ting, som fx her, hvor han har stjålet en andehals, der ellers var blevet kasseret. Igen min mor, der hellere vil tage billeder end at opdrage!

I julegave fik han en radiatiorseng, men gavebåndet trak alligevel mere opmærksomhed.

Jul gør træt. Herberts nye ting er at lægge sig på min arm. Let upraktisk.

Er der ingen arm, kan en vandflaske gå. Har ham i øvrigt mistænkt for i virkeligheden at være et egern med den hale der?

Er der hverken arm eller vandflaske, splatter man ud i sofaen. Og ja, han vokser som ukrudt! #kæmpekilling

Yndlingslege inkluderer udover at stjæle julepynt også at stjæle nødder.

Den udvalgte nød blev typisk fragtet over i sofaen, derefter ned på gulvet og til sidst skubbet ind under sofaen, hvor den ikke kunne nås, hvorefter turen atter gik til nøddekurven for at finde en ny nød til samme tur.

De sidste par dage bød på en ny yndlinsseng: En dug på et tæppe på en stol. Jo jo.

Men vores egentlige seng var også rar, og han var ikke meget for at forlade den til fordel for transportkassen, da vi skulle hjem.

Heldigvis er transportkasser heller ikke så dumme, når det kommer til stykket. Og det er det heller ikke helt dumt at være hjemme igen.

Kommentarer (28)

 • Jeg elsker, at vi er et kæmpe fællesskab af mennesker her, som glædeligt og endda ivrigt læser et helt indlæg om en cute as fuck killing og hans narrestreger i julen! ❤
  Also – ledningskurv. Hvad mere kunne en kat ønske sig end ledninger samlet i en kurv til at putte i? Den var skæbnebestemt til at blive en Herbertkurv, haha!

  Åh, så katteskruk jeg er…

 • Jeg er sådan en slags voksen dame, men jeg er så freaking begejstret over Herbert, at man skulle tro jeg var 11 ?

 • For pokker hvor er han bare skøn!
  Mere Herbert, tak ???

  (Og velkommen hjem, god jul og godt nytår til dig, men du ved … Herbert ?)

 • Jeg har en balstyrisk hankat, et par mdr ældre end Herbert. Når han går amok på sofaen eller af anden årsag skal afledes, så bruger vi min datters Outra Blast gevær. Det skyder med små, bløde skumbolde, som er ufarlige for ting i stuen (og for katten for den sags skyld!), og fordi boldene er så lette, triller de rigtig meget. Så vi skyder altså ikke PÅ katten – men TIL katten. Som så leger fangeleg to the max med boldene.
  Bare et tip, hvis der skal brændes killingekrudt af 🙂

 • Åh Herbert din lille juleluder ❤️ I er vist et match made in heaven (hvad blev der af Herbert i julekattetøj?) OG Frode er jo bedstemor, så selvfølgelig tager hun billeder i stedet for at irettesætte – man skal jo ikke gøre forskel på sine børnebørn!
  #mereHerberttilfolket!

 • Jeg får lyst til at få en kat, når du smider billeder og beskrivelser op af Herbert.? Og jeg kan slet ikke lide katte normalt.?

 • So freaking sweet????
  Nu kender min mand også Herbert! Han kunne endda huske jeg havde vist ham billeder fra da du fik ham, dygtig mand ?
  Kæft jeg savner mine dyr ?

 • Altså, jeg er overhovedet ikke kattemenneske (don’t judge), men jeg døøør over det her indlæg, SÅ nuttet altså! Kan det blive et fast ugentligt indslag, som service for os (kun mig?) der ikke bevæger os på Instagram?

 • Hvor kæft, hvor er han CUTE! Jeg er inkarneret hundemenneske (og mor til mopsen Frank), men Herbert får mig til at overveje om Frank skal have en kattebror <3

 • Låv, låv, låv it altså… Han er totalt dejligt, elsker hans eventyrlyst.
  Jeg håber inderligt, at der kommer flere af sådanne billede post med Herbert-eventyr-spam.. Give us more…

  <3 <3 <3

Der er lukket for kommentarer.