Herberts første jul i billeder

Han lagde hårdt fra start med at udrulle en hel rulle gavebånd, da jeg i et svagt øjeblik lod ham være alene under julegaveindpakningen. Also, 90% af mine billeder af ham er slørede, fordi han aldrig sidder stille!

Den 22. december fik vi sovs. Herbert fandt skålen med rester på køkkenbordet, og min mor, i al sin visdom, besluttede at tage et billede i stedet for at stoppe ham.

Jeg gjorde et forsøg på at pynte juletræ. Det var ikke nemt.

Altså, virkelig ikke nemt.

Men da træet først var færdigt? Oh boy!

SO. FREAKING. EXCITED!

Ledningkurv? Herbertkurv.

Den her fyrfadslysestage var et kæmpehit og også grunden til, at en håndfuld knurhår fik svedet spidserne af.

Herbert forelskede sig en en julestjerne og startede i den forbindelse en større panikbølge på insta, fordi julestjerner er giftige for katte.

Han var dog klog nok til at holde sig til at spise andre ting, som fx her, hvor han har stjålet en andehals, der ellers var blevet kasseret. Igen min mor, der hellere vil tage billeder end at opdrage!

I julegave fik han en radiatiorseng, men gavebåndet trak alligevel mere opmærksomhed.

Jul gør træt. Herberts nye ting er at lægge sig på min arm. Let upraktisk.

Er der ingen arm, kan en vandflaske gå. Har ham i øvrigt mistænkt for i virkeligheden at være et egern med den hale der?

Er der hverken arm eller vandflaske, splatter man ud i sofaen. Og ja, han vokser som ukrudt! #kæmpekilling

Yndlingslege inkluderer udover at stjæle julepynt også at stjæle nødder.

Den udvalgte nød blev typisk fragtet over i sofaen, derefter ned på gulvet og til sidst skubbet ind under sofaen, hvor den ikke kunne nås, hvorefter turen atter gik til nøddekurven for at finde en ny nød til samme tur.

De sidste par dage bød på en ny yndlinsseng: En dug på et tæppe på en stol. Jo jo.

Men vores egentlige seng var også rar, og han var ikke meget for at forlade den til fordel for transportkassen, da vi skulle hjem.

Heldigvis er transportkasser heller ikke så dumme, når det kommer til stykket. Og det er det heller ikke helt dumt at være hjemme igen.

Comments (28)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.