Kommentarer (21)

 • Dig med graviditeten! Det er okay! Det er okay at have skræmmende, ondskabsfulde og forfærdelige tanker! Det er okay!
  Jeg har selv stået i noget lignede, og min psykolog fortalte mig at det var helt normalt og helt okay!
  Sorg er en grim grim ting.!
  Sender dig alt god karma!

 • Dig der ridser biler: Please stop! Jeg er helt ny bilist, og er så ked af mine dårlige parkeringer. Og ville heller ikke have råd til at få fikset ridse i bilen. Ville mest af alt bare blive helt ulykkelig (og nok heller ikke forstå budskabet).

  • JA Please stop. Sæt i stedet en note hvor der står noget grimt om parkeringen. Det forskrækker også mange, men så er budskabet klart og forståeligt.
   Fik engang (8 år siden) en note i bagruden på bilen hvor der stod “Flot parkering din spasser, du fylder to pladser spasser. Du er en spasser”. Husker den stadig som var det imorges. Og synes stadig den er øg ubehagelig. Det var ikke med vilje. (jeg havde en SWIFT, de fylder intet i forvejen).

 • Haha! Min kærestes stedmoster, har en mand der hedder Ronnie. Skidesød fyr – familiefar og meget artig. Og jeg kan stadig ikke dy mig for at omtale ham som “Rååånnææj” på drevent aalborggenisk, bare fordi det er sådan en ægte bølle ville sige det ?.

  – A

 • Dig med gaverne – I hear you! Jeg er SÅ barnligt glad for gaver og må virkelig tage mig sammen for at styre mig. Jeg har en veninde som giver så dårlige gaver – bogstavelig talt noget hun finder på vej ud af døren og pakker ind. Kan ikke byttes, ingen omtanke i forhold til modtageren. Jeg overvejer at lade være at invitere hende til min årlige fødselsdagsbrunch!

 • Christina Nielsen

  Hår på tæerne er tegn på et i hvert fald rimelig godt blodomløb, hvilket jo faktisk er godt.

 • Til dig der vil imponere pædagogerne med din søns madpakke, vi ser at den er lækker, og vil have den.

 • Det er en lige dele god psykolog og et godt menneske, der er så omsorgsfuld og forstående overfor sin klient, at man gider bruge tid på sådan en mail. Det er fandme rørende. Så blev det jul igen i år.

  • Jeg har arbejdet sammen med en Brian, samme kategori som Ronnie og han sagde altid “jeg ved fandme ikke hvad mine forældre har tænkt på. Hvem fanden døber sine børn Brian!!”
   Så tror udemærket godt både Ronnie, Brian, Johnny, og Connie ved de er lidt nogle ballademagere 😉

  • Jeg læste engang at Brian, Ronnie, Connie, Johnny typerne ofte er født i 50’erne-60’erne af forældre der oplevede 2. verdenskrig/Marshallhjælpen mv., så derfor var alting amerikansk klingende the mother fucking bomb på det tidspukt.

 • Nogengange ligner det, at min bil fylder to pladser eller holder parkeret på en måde, der er irriterende. Det er IKKE med vilje. Min bil er som regel parkeret perfekt mellem to andre … og så bliver de andre biler flyttet i løbet af dagen. Håber ikke jeg bliver offer for nøglerids af den grund. Det er nok, at jeg bakker ind i ting (potteskjulere WTF!!!), jeg ikke kan se ?‍♀️

 • Dig med graviditeten.
  Av jeg forstår dig godt – og det er helt normalt!
  Jeg kæmpede selv med at blive gravid i flere år og der annoncerede sindssygt mange deres graviditeter uden overhovedet at have prøvet mere end i en måned! Jeg tænkte heller ikk pæne tanker til sidst!
  Det er ik helt det samme, men ih jeg håber du snart blir gravid så du ikk skal følge din kollega igennem hendes, for shit det er hårdt! Husk dog at snakke med nogle om det. Det hjælper! 🙂
  Jeg sender en masse graviditets karma din vej og er sikker på det snart lykkes 🙂

 • Dig med madpakkerne, pædagog her… allltså jeg ser faktisk ikke rigtigt hvordan maden ser ud jeg går efter rugbrøden til dem og så frugt eller andet bagefter det eneste jeg tænker med de lidt for store og kreative madpakker er sikke et madspil og sender alt med hjem igen som barnet ikke har spist som en hentydning om det er for meget eller barnet ikke bryder sig om det der er tilbage.. Så jeg er mere imponeret over en madpakke hvor barnet spiser hvad der er i og kun levner en smule så man ved de har fået nok ??

 • Dig med Ronnie – jeg forstår dig!
  Jeg ser ellers også mig selv som et fordomsfrit menneske, men Ronnie, Brian, Dennis, Kenneth, dem med min eksmands navn og alle de andre skal virkelig kunne noget særligt for at blive swipet til højre. Som minimum noget med at formulere sig godt, have en god uddannelse, og så må de for Guds skyld ikke se bølleagtige ud!

Der er lukket for kommentarer.