Juleferie

I år vil jeg prøve noget nyt. Jeg har tænkt mig at holde juleferie. Sådan rigtigt med lukket computer og ignoreret indbakke. I flere dage i streg; måske endda mange. Det virker måske selvmodsigende, idet jeg i skrivende stund, d. 23/12 kl. 19.51, netop sidder på min computer for at forfatte dette indlæg, men jeg vil helst ikke, at nogen frygter, jeg har lidt død ved sovs eller deslige, så derfor denne heads up. Instagram fortsætter jeg nok imidlertid lystigt med, primært fordi Herbert tackler jul i Jylland intet mindre end bedårende, og det må jeg nødvendigvis dele med så mange som muligt, der gider se på det.

Jævnfør det her indlæg sidder jeg pt og forbereder mig på at skulle pynte juletræ, men først skal moder og jeg plyndre både Føtex og Lidl, der begge har lukket de næste tre dage og derfor den sidste time i aften plejer at sætte juleknas og den slags ned til lige præcis ingen penge. Mit primære mål er selvsagt all the Kinder! Sådan en mission giver mig i øvrigt lidt samme følelse som at gå ind i en Primark. Så mange kups! Lykkeligt jydehjerte! 😀 Når butikkerne er plyndret og træet pyntet, skal jeg udstikke, bage og gøre et forsøg på at pynte peberkagefigurer. Jeg fucking elsker peberkager, men mit glasurarbejde er langt fra Mette Blomsterberg værdigt, så er det sagt. Heldigvis er barren her i huset ikke voldsomt højt, og så længe smagen spiller, går det nok.

Fra alle os (mig, Frode, Fader og Herbert) til alle jer: Rigtig glædelig jul. Vi snakkes ved! <3

Kommentarer (6)

Der er lukket for kommentarer.