Kommentarer (50)

  • Åh det tænkte jeg også. Kendt børnevært fra DR omfatter jo ikke voldsomt mange. Men kunne også være Hr Skæg. Eller ham der Jakob riising. Jeg hepper på Kristian. Han er lækker!

 • Til den 40-årige, der ikke har haft en kæreste, fra du var 23: nemt nok for mig at sige, men prøv at undgå at se tilstedeværelsen af konstant testosteron ved din side som en slags kvalitetsstempel af dig som menneske. Hvis du kunne kigge ind bag gardinerne i mange forhold, ville du vide, at det ikke altid er lykkelig normalitet, der foregår der.

  • Jeg tror nu, det handler for hende den 40 årig om, at det var ikke lige sådan det skulle gå. Gætter på, at hun ønskede (og forsat ønsker?) at, få sig en kæreste, stifte familie og opleve tosomheden, med alt hvad det indebærer på godt og ondt, fremfor at være single på gud hvilket år. Tror ingen tænker, at man som 23 årig bliver single hvor efter der at går så mange år, pludselig er man blevet 40 år – intet er sket, man er stadig single. Det kan være en smertefuld konstatering af realiteterne.

 • Øj, den med lorten, jeg vidste ikke, der kunne ske- men har da frygtet det flere gange!

  Og retter også bryster, har altså aldrig tænkt dem som lange ?

 • Til hende der gik fra ekskæresten pga. en idiot. Står selv i præcis samme situation og fuck hvor er det bittert.

  • Rart at se folk i samme situation. Står selv og overvejer at forlade den søde, men lidt kedelige kæreste, for ham der den anden, lidt mere gang i type. Men, hvad nu hvis det bare var et lille Crush eller manden så ghoster en..

   • Hvis man enten har forladt eller overvejer at forlade ens kæreste fordi man synes vedkommende er kedelig, så er den “kedelige kæreste” bedre tjent uden partneren der synes han/hun er kedelig! Og det er den der forlader kæresten i sidste ende også..

 • Til dig der synes at du er for tyk til at date… velkommen i klubben… har ikke været sammen med nogen (Ja kald mig nonne) siden 2011 pga fedt… Alle siger at jeg er et pjattehoved, men ja man skal ligesom have sig selv med i det for at kunne…
  Men fordelen: min selvstændighed ? Hold kæft hvor kan man mange ting selv ? og man får altid lov at bestemme det hele ??

 • Fandt du egentlig nogensinde frem til de perfekte strømpebukser? Jeg savner at gå i kjole, men får ondt i min mavedelle af H&Ms frygteligt stramme strømpebukser – kunne så godt bruge et strømpebukseråd!

   • HM’ s control strømpebukser er ikke stramme. De er lavet sådan lidt seamless agtige og man slipper for ondt i maven.

   • Christina Elnif Andersen

    I to! I skal bruge Wolford pure 50!
    Jeg har i så mange år haft problemer med maven men de her er bløde nok til at kunne holde en hel dag ud – de koster så også 305 kr men mine holder min 1-2 år før de ser lidt slidte ud der hvor man har benene over kors (så bruger jeg dem bare til når jeg har en længere kjole på) Ingen af mine er løbet nogensinde 🙂

    • Den kommentar må jeg altså lige give dig ret i! De strømpebukser og deres Comfort Cut 40 (Der kan “klippes op”, så de bliver større i livet, og kan tilpasses den person der bruger dem) er simpelthen geniale! De er alle pengene værd, især fordi de ikke løbet, og holder dig pæne i lang tid! Jeg har ikke gået i andet i et par år, og kan nok aldrig går tilbage til HM igen ?

   • Jeg er ret glad de nylonstrømper man kan købe i en to-paks i Løvbjerg til 79kr (tror jeg det er, eller måske 69kr) i 40 den ? de holder forresten, for det meste, også til en legesyg katteklo.

  • Jeg er en str 42/44 og jeg har også snart prøvet samtlige strømpebukser – og indtil videre er Faktas de bedste. At der så stadig kommer hul på tåen må jeg leve med.

   • Det undrer mig sådan, at så mange mennesker anbefaler Faktas. Det er de suverænt værste i min test indtil videre. Mon det det har noget med kropsbygning/pasform at gøre? Ligesom at en kvindes drømme BH er en anden kvindes Madonnabryster?

     • Ja, hvis jeg ender med at finde noget ordentligt! Men min mission er at finde nogle fabelagtige supermarkedstrømpebukser, så det er måske også en lidt ambitiøs opgave! 😀

     • Personligt er jeg fuldstændig syg med dem fra Føtex/Bilka der hedder noget med magic lift! De slanker uden at stramme og jeg kan hive dem helt op under melonerne ??

  • Jeg vil smide en anbefaling efter strømpebukserne fra Heist! De kan fås online, men giv dem et skud!

   • Strømpebukserne fra zizzi kan klart anbefales!! Strammer ikke over maven og er godt elastiske til at man ikke ødelægger dem når man hiver dem op af benene og måsen!

  • Strømpebukser fra Føtex/Bilkas eget mærke “Vores” er klart mine favoritter! Jeg har strømpebukser med hver eneste dag (ok, ikke på nattøjssøndage, men ellers…) og har testet mange i årenes løb.

  • Jeg bruger nogle comfort-strømpebukser fra Føtex af alle steder! Der står simplethen “comfort” på dem, og på billedet på pakken er det tydeligt, at elastikken er bred. De har en virkelig lækker, BRED, blød elastik og er også lange nok til lange ben (hvis man oven i købet har det “problem”). De er ikke særlig dyre, de løber lige så meget som H&M’s – men behagelige, dét er de altså!

 • HMs nylonstrømper Mama til gravide, de er elendige og alt for stramme når man er gravid, men er helt vildt gode til en ikke gravidkrop ??

 • Til dig der synes du er for tyk til at date:
  Du er god nok! Du er god nok. Du ER god nok. Du er mere, absolut mere, end god nok. Du er lige som du skal være. Der er intet galt med dig. Også selvom dit selvbillede fortæller dig noget andet. Også selvom du føler samfundet fortæller dig noget andet. Du er god nok! Din værdi har intet at gøre med din vægt. Du er fuldstændig helt og aldeles lige som du skal være. Hvis du gerne vil tabe dig, håber jeg du kan få hjælp til det. Men det skal ikke være fordi du ikke synes, at du er god nok, pæn nok. Du er nok. Du er god nok!

  • Amen! Og skulle noget af det være en frygt for, at din eventuelle sexpartner ikke vil finde dig tiltrækkende uden tøj på, så jeg kan jeg afsløre, at der findes MASSER af mænd, der elsker bløde damer!

  • Hold kæft en skøn – og sand! – kommentar.
   Er forresten helt og aldeles enig og siger det gerne igen: DU ER GOD NOK!

  • Jeg har nu afprøvet H&M Mama, og kan konstatere, at de er virkelig dejlige om maven, men at de konstant glider ned, så skridtet hænger, hvilket er sygt irriterende! Næste gang jeg køber strømpebukser, får Wolfords modeller en chance.

 • Jeg er så meget med på det med at danse! De kundskaber gik jeg tydeligvis glip af, daGud skabt mig og har ikke fået i løbet af livet.

  • Folk vil åbenbart gerne dele deres viden om strømpebukser, men ikke, hvordan vi kan komme med i danseklubben. Satans!

   • Youtube er svaret ?
    Så kan man øve sig så tosset man vil i privaten og så forhåbentlig shine næste gang på dansegulvet? you can do it??

 • Strømpebukser: Nu har jeg ikke selv prøvet dem, men min rundere veninde sværger til strømpebukser hun køber i Zizzi!

  Selv sværger jeg til Føtex magic lift. De løber ikke! Men de kan godt stramme om maven

 • Til de, der synes, de fylder for meget. For mange år siden kørte HM en annoncekampagne for deres undertøj, de brugte supermodeller, ingen problemer. De brugte Nicole Smith, plancherne blev stjålet, og de, der hang trafikerede steder, var de nødt til at fjerne, der skete for mange ulykker.

 • Strømpebukser vil I svare på, men kan man få jeres dansehemmeligheder? Nej! Øv! Så må jeg blive ved baren med fadøl i hånd…

 • Jer med strømpebukser! Har I prøvet dem fra Primark? Jeg køber altid et lager med hjem, når jeg er ude at rejse. En 3-pak koster ikke mange klejner og hvis der så går hul i er det ikke jordens undergang. De er altså gode!

 • Jeg bruger nogle comfort-strømpebukser fra Føtex af alle steder! Der står simplethen “comfort” på dem, og på billedet på pakken er det tydeligt, at elastikken er bred. De har en virkelig lækker, BRED, blød elastik og er også lange nok til lange ben (hvis man oven i købet har det “problem”). De er ikke særlig dyre, de løber lige så meget som H&M’s – men behagelige, dét er de altså!

Der er lukket for kommentarer.