Folk, jeg elsker knap så meget

Okay, okay, det kan godt ske, det går godt und alles, men nu har jeg altid været et meget bittert menneske, og der er ingen grund til at pakke negativiteten (eller sarkasmen) helt væk, vel? Hermed den meget tiltrængte pendant til indlægget om folk, jeg elsker: Folk, jeg elsker knap så meget…

Folk, der cykler op på venstre side af en, når der er rødt i et lyskryds, selvom man har overhalet dem flere gange allerede.

Folk, der ikke følger med deres varer på båndet i supermarkeder, så man ikke kan lægge sin egne på.

Folk, der spoiler nye film og serieafsnit på Facebook.

Folk, der ikke holder sig for munden, når de hoster ude i offentligheden.

Folk (let’s be honest, mest mænd), der siger “smil!” Jeg er ikke sur, jeg har bare resting bitch face.

Folk, der bruger “bøsse” som skældsord.

Folk, der siger om Donald Trump, at “han jo bare siger sandheden”.

Folk, der i det hele taget forsvarer at sige lorteting med, at “de jo bare siger sandheden/deres mening”.

Folk, der fortæller hemmeligheder videre.

Folk, der hader Harry Potter uden nogensinde at have set en film eller læst en bog.

Folk, der pytter karrydressing i kylling-bacon-sandwiches uden at sige det til nogen, så man står der og glæder sig til sin sandwich, og så er der pludselig karry ud over det hele?! (Jeg kan ikke lide karrydressing, nej).

Folk, der vælger min karaokesang, før jeg selv når at vælge den.

Folk, der råber op om, hvad andre mennesker bruger deres egne penge på.

Folk, der “bare ikke rigtigt synes, Venner er en god serie”.

 

 

Kommentarer (66)

  • JA!
   Jeg står af/på toget på Nørreport hver dag, der er det særligt slemt. Og ved metroen går folk nærmest i panik fordi de er bange for ikke at komme med, så der mases bare og laves flaskehals, så folk ikke kan komme væk?

 • Den med toget kan man også sige med elevatorer, specielt i storcentre.

  Folk der siger noget mindre pænt, og bagefter siger “ej det er jo bare for sjov” – Nej det er ikke sjovt.

  Folk der holder sig for munden med deres hånd, når de hoster! De bakterier er hurtigt overalt! Host i ærmet, tørklædet eller lignende, host i noget, som du ikke efterfølgende rører ved alting med ?

 • Folk der står bagerst i den 100 meter lange kø i supermarkedet og løber frem ved ordene “Jeg åbner kasse 2”. Nej. Bare nej. Du stod bagerst før, så du skal til sidst!

 • Folk der sagtens kan give kritik til andre, men ikke selv kan modtage konstruktiv kritik.
  Folk er mener de er bedre mennesker, fordi de stemmer Alternativet eller Enhedslisten.
  Folk der hader katte og jævnligt taler om at de alle skal skydes.
  Folk der ikke kan acceptere at ikke alle kan lide hunde.
  Skal jeg blive ved? ?

  • JA!!
   Jeg kender INGEN kattemennesker, der disser hunde. Men stort set ALLE hundemennesker skal altid disse katte med ord som “de er så udspekulerede” osv.
   Jeg bliver faktisk ked af det, når folk snakker om at skyde katte. Ingen kattemennesker joker nogensinde med at skyde hunde?
   Jeg kan godt lide (nogle) hunde, men elsker bare katte mere.
   Og jeg har faktisk engang fået bidt min overlæbe midt over af en hund – så skal vi virkelig til at snakke om, hvem af katte eller hunde der er farligst/værst….. (henvendt til hundemennesker) ??

   • Jeg elsker begge dele, og synes hverken katte eller hunde skal skydes, men jeg har nu mødt masser af kattemennesker, der hader hunde på samme måde, som andre hader katte 🙂 Så de findes altså 😉

    • Jeg vil nu også mene at jeg har mødt et betydeligt større antal ‘katte-mennesker’ som også hader hunde end de som ikke gør, eller blot undlader at nævne deres holdning til hunde.
     Men jeg er så også skyldig i den med ikke at kunne lide katte og måske lidt for højt får sagt noget a’la: “en sød kat er en død kat”…

 • Jeg har det problem at min datter på et år ikke helt forstår det der koncept med at holde sig for munden. Jeg prøver at holde hende for munden med mit ærme, når jeg kan. Men ofte hoster hun jo bare uden varsel og gider for øvrigt ikke holdes for munden af sin dumme mor. ?

  • Hørt? samme situation her! Jeg siger næsten undskyld til folk i det offentlige hvis hun hoster i deres selskab.?

  • Jeg er så glad for at jeg ikke er den eneste der ikke kan fordrage karrydressing. Jeg kan så generelt ikke lide gul karry (sjovt nok er rød og grøn karry til gengæld favoritter)

  • Hader også karrydressing. Man er nærmest altid nødt til at spørge, hvilken dressing der er i kylling/bacon sandwiches. Og glemmer man at spørge, er det – surprise – karry ?

  • ✋Jeg er med på jeres hold.. jeg købte engang en færdig wrap med kylling hos en slagter. Den var f***ing med karry dressing. ?? Køber aldrig noget ved den slagter igen. ?

 • Neeeej, karrydressing er gud 🙂 jeg, som bor i udlandet, ville give en halv arm for en sandwich med kylling/bacon og karrydressing:-)

 • Undskyld Miriam. Jeg ved jeg gør dig til skamme som læser. Jeg tænder bare ikke på venner. Jeg ville virkelig gerne. Og jeg har prøvet så mange gange. Men den serie går bare ikke ind…

 • Jeg har det fuldstændig omvendt med karrydressing i kyllingesandwich – det er jo det der hører til! ? Så jeg bliver virkelig irriteret når jeg i stedet får en med salatmayonnaise, som jeg ikke kan fordrage ?

 • “høhø, så er den nok gratis” eller “den koster en 20’er”
  Ja, det er flot. Varen har en pris! ? Og nej, jeg kan ikke bare taste noget volapyk ind!
  Dumme folk(kunder)!!! >:(

  • Den første er irriterende. Det er den anden sikkert også, men det anede jeg ikke, før jeg så din kommentar. Fra min side har det i hvert fald været velment, fordi de nogen steder kan slå prisen ind manuelt, hvis stregkoden ikke virker.

 • Elsker karry dressing – den blå hund lavede en lækkerste club sandwhich med den lækkerste karrydressing, indtil de lavede menuen om… Så var dén ikke så lækker mere.

  Og Camilla (som skrev: Folk der sagtens kan give kritik til andre, men ikke selv kan modtage konstruktiv kritik.) I hear you… i den grad.

 • Jeg er ikke så overnud begjejseret for Venner eller Harry Potter. Tilgengæld, er jeg virkelig vild med karrydressing. Og min mor er held vild med min hjemmelavede karrydressing. Åh.. slurb..

 • Folk der hører musik i offentlige transportmidler. Bare lad være eller køb dig et sæt høretelefoner som alle os andre. Jeg G.I.D.E.R ikke høre på din skodagtige techno, din jubelidiot 🙁

 • Eller folk der trækker ud for at overhale på cykelstien uden at orientere sig bagud. Det er jo MEGA farligt!

 • Jeg er så enig med det hele. Men især den med irriterende cyklister (generelt), karrydressing (det smager jo af karrysalat til sild! Ikke i sandwich, tak!) og Venner er bare gude serie!!

 • Ahem – så er det sådan en som mig du elsker knap så meget. ? Jeg følger ikke med mine varer, men det er altså fordi at jeg ikke vil komme for tæt på den der skal betale. Hader når folk står helt oppe i ens intimsfære mens man skal betale, så jeg gør det ikke selv, men holder mig bagved diskretionslinjen. (Eller der hvor den burde være.) Please tilgiv mig! ??

 • Folk der ikke rækker hånden ud/op, når de cykler. Det irriterer mig både, når jeg kører bil og skal dreje og dem på cykel, så bare drejer, så jeg sagtens selv kunne have drejet i stedet for at have holdt og ventet for dem, men også når jeg cykler bag en, der så snegler sig over et kryds for så bare at stoppe. Og apropos snegler sig, generelt bare folk der snegler sig over et kryds. Kør bare over i normal hastighed og så stop, mit cykelflow bliver ødelagt. Det var dagens galde.. Eller det vil sige, nu kommer jeg lige fra svømmehallen og saunaen, så folk der sætter sig så tæt på mig i saunaen, at min hud rører deres de kommer også med på listen, indse at der ikke er plads! Nå, hvis det er mine største problemer, så har jeg det nok meget godt 😉

  • I sommer med hedebølge var der samme problem i busser – at ens lår klistrede sammen med sidemandens ??? Saml dine ben makker, så vores bare lår ikke skal røre hinanden. Jeg var ved at kaste op hver gang.

 • Når folk kører langsommere end den tilladte fartgrænse (primært de steder hvor man ikke lige kan overhale). Kør nu bare 60 istedet for 40! Arrrgh.

 • Folk der facetimer i bussen med lyden på fuld skrue. Folk der snakker i telefon i bussen generelt. Folk der hører musik eller ser serier i busser/tog uden headset, can you not???

  Måske jeg burde holde mig fra offentlig transport, men jeg troede egentlig bare, at det var almindeligt medmenneskeligt hensyn, at man ikke følte for at sidde i kameravinkel på nogens samtale, det er så svært at ignorere det.

 • Folk der overhaler med 115 km/t på motorvejen hvor man må køre 110 km/t, så jeg ikke kan komme ud i yderbanen uden at måtte bremse op, når en lastbil kommer kørende ind fra en indkørsel. I det hele taget folk, der liiiige skal køre 10 km/t for hurtigt og presse sig helt op i røven på din bil. Man kommer max 2 minutter hurtigere frem i TIMEN, så slap af, og lad mig køre lovligt, hvis det er det jeg har lyst til!

 • Folk, der ikke har penge klar, nå de skal betale ved kassen, og som først tager dem frem, når de har puttet alle varer ned i indkøbsnettet.

 • Folk der starter en sætning med “ja nu er det jo ikke for at fornærme nogen, men….” Jo det er, så bare ti stille, når du allerede ved hvad der sker, eller find en mere konstruktiv vinkel der IKKE fornærmer nogen

 • Folk, der i fuld alvor starter en sætning med “det er jo ikke fordi, jeg er racist…” der skal folk bare stoppe med at tale. Og folk der er af den opfattelse, at feminismen er en døgnflue, og at kvinder ikke har mere at kæmpe for. Bare hold kæft.
  I øvrigt kæmpe ja til den med toget!

 • Folk der går langsomt og fylder hele fortovet. Og generelt folk der går langsomt.. Kan vi ikke aftale, at langsomme folk kan gå i én side, så andre kan komme forbi!?
  I samme kategori; mødre/fædre med barnevogne/børn/løbehjul osv., der spærrer hele fortovet og kun har øje for deres børn!!!! Gå dog ind til siden og lær børnene at tage hensyn til andre mennesker..
  Det var dagens udbrud:-)

  • Hvorfor er der altid hate på børn og deres forældre?
   Her vælger jeg oprigtigt at stole på, at tæt på alle os forældre gør vores bedste for at lære vores børn at tage hensyn til andre og trække ind til siden. Men det tager tid at danne en hensynsfuld verdensborger, og min datter glemmer tit ting, vi har fortalt hende før.

   Og ja, mit fokus er altså på mit barn. Og så ser jeg måske heller ikke en modgående. Men så fortæller jeg hende altid bagefter, at vi skal huske at trække ind til siden, så andre kan komme forbi.

   Jeg bliver bare så ked af, at min datter skal mødes af omverdenen med irritation, fordi hun i en alder af 2 ikke har lært alt endnu.

   Ikke for at starte en diskussion. Men måske bare stof til eftertanke. Jeg synes nemlig ellers at indlægget og tråden her er hylemorsom!

   • Hvordan kan man ikke se at der kommer en modgående? Medmindre man går med øjnene rettet stift ned i jorden, så er andre mennesker jo ikke til at overse. Jeg har selv en tre-årig med krudt i røven, og selvom jeg har fokus på ham når jeg render rundt med ham, så kan jeg da ikke undgå at se når der kommer andre mennesker…

  • Enig! Især yngre mødre med barnevogne er de værste og mangler simpelthen en basal evne til at gøre plads til andre på fortovet. Suk.

 • Cykelister uden lys

  Seriøst jeg er så bange for at køre dem ned med min bil og de er praktisk talt usynlige når man kører bil.

  Folk der ikke formår bare at opdrage børn til et minimum og her tænker jeg på den far der havde et barn med i Rema på løbehjul, som lå og kørte rundt og ind i alting(inkl mig), væltede ting ned og tog en bid af noget frugt og faren bare lagde det tilbage til det andet frugt.
  Seriøst, du havde ET barn at holde øje med og du fejlede.

 • “Men jeg har fået retten uden “x-ingredient”, ergo kan det ikke passe, at jeg skal betale fuld pris.”
  Eh, jo. Det er en samlet pris for retten, og det arbejde, som er gået forud for, at du spiser den. Hvis noget, så kan der tales for, at du evt skal betale ekstra for retten, fordi det kræver tid og energi, at omstille sig til at lave retten på en anden måde end det er intenderet.

 • “Folk, der cykler op på venstre side af en, når der er rødt i et lyskryds, selvom man har overhalet dem flere gange allerede.” <— AAAAAH SÅ MEGET DÉT!!! Det er SÅ MEGA irriterende!!!
  Men det hjalp lidt at høre, at det også driver andre til vanvid haha :'D

 • Folk der ikke siger godmorgen til kollegaer, dørvagter, you name it, når de møder på arbejde. Man kan have en dårlig morgen, men det er ikke en undskyldning for dårlig etikette. Det leder mig videre til næste punkt.

  Folk der er uhøflige og som ikke kan finde ud af noget så simpelt som at sige “tak”, når man eksempelvis holder en dør, holder elevatoren, hjælper med at samle en ting op og jeg kunne blive ved. Det kan pisse mig gevaldigt af. KÆFT det er uopdragent og jeg kvitterer konsekvent med et halvsurt “selv tak!!!”, så de kan blive mindet om deres dårlige manerer.

  Jeg blev helt sur af at skrive det, haha.

 • Folk der tror det er i orden at snakke grimt til servicepersonale

  Folk der kommer ind i en tøjbutik og vil lave en reklamation, men som efter de har fået pengene tilbage, vil have reklamationen med hjem igen (eh, what?? I hvilken verden giver det mening?)

  Folk der både går langsomt OG fylder hele fortovet. Kan du vælge én af delene, please??

  Folk der rækker hånden op og stiller spørgsmål til en forelæsning

 • Folk der kommer ind på en café meget tæt på lukketid, og som insisterer på at få deres kaffe i et almindeligt krus fremfor To Go, og som så efterfølgende brokker sig, når man fortæller dem, at cafeen lukker.

  Forældre, der lader deres (store) børn opføre sig skabede. Opdrag, for helvede!

 • Folk, der løber op til nyåbnet kasse helt nede fra bagerst i køen. Bare fordi der åbner en ny kasse, findes der stadig køkultur!

Der er lukket for kommentarer.