Næste WTF‐emne

For efterhånden en rum tid siden kørte vi et tema med akavede kendismøder, og det var simpelthen så skidesjovt. (Læs eller genlæs evt. første, andet og tredje indlæg i serien). Der har sidenhen været en del ønsker om, hvorvidt vi ikke kunne genoplive det emne, nu hvor der både kan være kommet nye læsere til og nye akavetheder opstået, så nu gør vi det! Smid din kendishistorie i formularen ovenfor ‐ husk at anonymisere vedkommende, hvis historien er grum nok. 😀

Kommentar

  • Jeg var på Roskilde og havde en fest! Havde lige hørt en sanger på på Orange, som jeg havde glædet mig helt vildt til. Klip til jeg ca. 1 time senere spilder/hælder et fadølsglas med rødvin udover selvsamme sanger og dennes kæreste, ved et seriøst uheldigt uheld.. Har aldrig fået sådan et møgfald før!

Der er lukket for kommentarer.