Kommentarer (13)

 • Hvis jeg var konen, ville jeg meget gerne vide hvad du ved.
  Hilsen en som er blevet bedraget før. Fuck til alle dem som tav. Jeg kunne have haft et liv tidligere.

 • Dig med den nyfødte datter, – kærligheden kommer. Da jeg fik min søn, gik der tre uger, før jeg rykkede mig fra “han er godt nok sød”, til virkelig at elske ham. Det kom bare lige pludselig

 • Dig med veninden der lige er blevet single – fortæl det! Det gør så meget mere ondt at føle man bliver holdt udenfor <3 man har brug for at være med. Og måske skriger hun lidt i en pude, når hun kommer hjem. Men det kan skabe en distance imellem jer, som er sindssyg svær at rette op på. Og ja, jeg var engang single-veninden.

  Jeg var lykkelig på min venindes vegne, også selvom jeg engang imellem fældede en tåre. Det var over min egen ulykke, aldrig hendes lykke!

 • Til dig med LinkedIn-misundelsen: Tak!
  Jeg har det på præcis samme måde. Får det simpelthen så skidt hver gang. Min selvtillid forsvinder totalt når jeg logger på. Det er sgu hårdt når Jobcentret anbefaler at man skal være aktiv derinde hver dag.

 • Hej Miriam 🙂
  Jeg har sendt dig en mail i denne uge, som jeg håber, du har mulighed for at svare på, når du får tid (i forhold til en tidligere kommentar fra marts!). Jeg ville ikke stresse med noget, du får sikkert mange mails – men jeg vil samtidig heller ikke havne i dit spamfilter!
  Jeg glæder mig til at høre fra dig.
  De bedste hilsener.
  Anne-Sofie

 • Som trøst til jer alle. Det var Hella Joof, der engang i Mads og Monopolet til arbejdsløs og boligløs sagde, at det er om de færreste, man kan sige:”Der går Morten. Han fik ALDRIG en lejlighed, og han fik heller ALDRIG nogensinde ét eneste job.” Sagt, som kun Hella Joof kan udtrykke det. Nogle mennesker skal desværre vente lidt længere end andre på det dér job eller den dér lejlighed. Eller hvad man nu ønsker sig. Det er bare essentielt at huske, at et godt helbred ER det vigtigste. Forvasket kliché, men tro mig. Et job kan man altid få, også selvom det måske ikke i første hug er ønskejobbet.

  • “Et job kan man altid få, også selvom det måske ikke i første hug er ønskejobbet.”
   Lige dén kommentar jeg havde brug for at høre efter en møg uge her.

   Tak skal du ha’ 🙂

 • Dig med de 25 one-night stands – jeg er næsten i samme båd, dog med et lidt mindre antal. Det er heller ikke noget jeg snakker højt om, for hvis man har haft sex med “så mange” bør man jo være ok erfaren? But no.

Der er lukket for kommentarer.