Siden sidst…

…Har jeg ofret mine Balmain‐solbriller til flyselskabsguderne og håber, at nogen i den anden ende bliver lige så glade for dem, som jeg har været.

…Er jeg ved en fejl kommet til at købe en vegansk whoopie pie, og selvom det ville have været det fedeste i verden, hvis den var lige så god som de andre, så var den det virkelig ikke, og jeg havde nær tudet af skuffelse.

…Har jeg røget usandsynligt mange sorg‐cigaretter.

…Er der kommet lidt for mange dick pics i min insta‐indbakke.

…Har jeg fået konstateret psoriasis. Fest.

…Kan jeg stadig ikke helt få mig selv til at skrive et Bridget‐indlæg, men vi nærmer os.

…Har jeg erfaret, at der ikke er størrelsesbegrænsning på poserne under mine øjne.

…Fik nogen mig overtalt til at give 12 kroner for en fersken, og altså, den var god, men min mor ville slå mig ihjel, hvis hun hørte prisen.

…Har jeg haft mit livs vildeste jetlag.

…Har jeg jeg hørt urimeligt meget oldschool Celine Dion. Jeg ved ikke helt hvorfor. Men det var godt.

Kommentarer (30)

 • Åh psoriasis stinker! Er det hudlæger eller en læge der har konstateret det? For min egen læge dømte mig til psoriasis, men da jeg kom afsted til hudlægen kastede han et blik og sagde at det ikke var psoriasis ???

 • Ej, jeg er også røget på Céline! Det sker engang imellem ? Old School er klart bedst, men jeg har også lige opdaget den franske, hun har udgivet i 2016 (kan ikke huske, hvad den hedder, men coverbilledet er i sort/hvid) – den er også god.

 • Jeg er 99% sikker på jeg har negle-psoriasis. Hold op det er ikke kønt og jeg håber sådan det kan behandles. Har det ikke andre steder – hvordan kan sådan noget pludselig dukke op? Hvad i alverden er årsagen?

  • Jeg tror bare, det dukker op, hvis man er uheldig ligesom de fleste andre sygdomme. Der er vist ikke en dybere mening. 😀

  • Det tror jeg også at jeg har, og selvom der findes så mange værre diagnoser så er det bare virkelig røv og nøgler.. Du er ikke alene i det! Men behandling siger de at der ikke rigtig findes..

 • Psoriasis har det med at dukke op, hvis man I en periode er meget stresset, eller har oplevet en form for traume.
  Der er dog heldigvis en masse former for cremer, der kan få det ret godt bekæmpet.

  God bedring med det, og masser af virtuelle krammere.

  • Jeg har haft det i årevis, men bare først fået det diagnosticeret nu. Behandling er ikke muligt grundet placering, men jeg er ikke så generet af det, så det går nok. 🙂

 • Jeg har også en gang købt en monsterdyr fersken og var rasende på mig selv, et par euro lyder jo ikke af så meget..
  Men det er den bedste fersken, jeg nogensinde har smagt.
  Øv med psoriasis.

 • Jeg fik også konstateret psoriasis for et års tid siden. Det startede i hovedbunden. Det var et helvede at behandle i hovedbunden! Nu er jeg helt fri for det.
  Må man spørge hvor du har det, siden behandling slet ikke er muligt? Tænker hvis hovedbunden er mulig, burde alle steder være muligt ?

  • Det er i hovedbunden, men eftersom mit hår kræver lidt speciel behandling for at være pænt, er det ikke rigtigt muligt at bakse med de midler, jeg er blevet anbefalet. Men jeg er ikke så generet af det, så det går nok. 🙂

   • Min søde gamle mormor på næsten 80 år fik det pludseligt for 1 år siden og det var virkeligt slemt for hende og hun tabte meget af sit hår.
    Jeg købte behandling fra Australien Bodycare (hovedsbundkur+shampoo) til hende og nu er det helt væk. Hun bruger kun kuren 1 gang om ugen nu og det kan holde det væk.
    Så selvom dine lækre krøller kræver alt muligt andet, så burde den der kur ikke være et problem 🙂 Den skal smørres i hovedbunden og så skal man sidde med den så længe man orker og så bagefter vaske som man plejer.
    Det kan købes i Matas og er ikke dyrt..

    • Problemet er, at det skiller mine krøller ad at påføre ting i min hovedbund, og så sidder jeg tilbage med monsterkruset hår. Så det er ikke så meget selve midlet, der er problemet. Men jeg vil bestemt overveje det, hvis jeg føler mig meget generet. Tak! 🙂

   • Ens hår kan bestemt heller ikke være pænt under behandling, selvom man normalt har hår, som er ret nemt at arbejde med. Jeg måtte have fedtet hår i en måneds tid, jeg var ved at dø – og intet hjalp.

    Jeg har nu ikke gjort noget ved det i flere måneder og pludselig er det væk – så det er heller ikke sikkert at behandling af det overhovedet ville hjælpe for dig.

    Held og lykke med det anyways 🙂

   • Hej Miriam
    Ærgerligt med psoriasis.
    Hvilke symptomer har du oplevet, hvis jeg må spørge? Jeg har noget ingen læge helt ved hvad er i hovedbund. Små skorper/let kløe og enten helt tør bund eller helt fedtet. Ingen ml vej.
    Bh Mikala

    • Psoriasis er meget let at diagnosticere, så hvis ingen læge har kunnet konstatere det hos dig, tænker jeg ikke umiddelbart, det kan være det. 🙂

 • Mht. Solbrillerne? Har du forespurgt hos lost and found?
  Der findes sgu indimellem ærlige folk – sagde damen som tabte et par guddommelige solbriller i en fijansk taxa og stadig mukker over det 7 år senere

  • Næh. Det burde jeg måske, men har svært ved at forestille mig, at de ville fragte et par solbriller om på den anden side af verden, fordi jeg mangler dem. 😀

   • Hvis selskabet flyver til kbh så er der mulighed for at få dem sendt til kastrups lost and found (hvis det ikke er et umulius selskab). It CAN happen 🙂
    Lassie come home!

 • Jeg er ked af at være den bedrevidende irriterende kommentator, men psoriasis i hovedbunden kan kureres ved at droppe hvede, undgå alt for forarbejdet mad og spise ret clean. Men det vil jo så betyde et farvel til den amerikanske diæt og alle de udmærkede danske fristelser… alt det vi putter i munden har stor betydning for vores helbred, om det kan ses og mærkes eller ej. Når kroppen får nok kommet et eller andet i udbrud. Huden er det organ der viser størst tegn på at noget er galt med lever og nyrer. Derfor får man eksem og andre hudlidelser. Lægerne får desværre ingen undervisning i ernæring. De vil gerne sælge dig symptombehandling som oftest giver bivirkninger du kan få endnu en pille eller noget hormoncreme for. Det er en drønsmart industri de har lavet der, men det kurerer desværre sjældent noget.
  Jeg håber du finder en vej der giver mening for dig og som er overskuelig og samtidig effektiv. Kram

   • Hmm, jeg kan ikke tåle hvede, spiser aldrig rigtig forarbejdet mad og er stort set på veganerkost (85% af tiden) og jeg har altså psoriasis i hovedbunden… Så det passer ikke helt

 • Mht solbrillerne – hvis personalet på flyet finder dem (hvilket de mere eller mindre altid gør), så skal de aflevere det til handling agenten i den lufthavn man er i, da man ikke må flyve videre med noget uden tingens ejermand. Så kontakt informationen/lost and found i den lufthavn du var landet i da du glemte dem! Håber, du får dem igen!
  Kys fra stewardessen 😀

 • Øv med psoriasisdiagnosen! Jeg har psoriasisgigt, og kan heller ikke lide løftede pegefingre og uopfordrede gode råd – men da du er ny i det her psoriasis-game, vil jeg nu alligevel fortælle, at det er en kronisk, autoimmun sygdom, der ikke kun sidder i hud, hovedbund eller led og sener. Den påvirker hele kroppen. Psoriasis kan medføre nogle følgesygdomme, man gerne vil være fri for. Så det er klogt at forebygge ved at være opmærksom på kost, rygning, alkohol, motion og alt det der sundheds-crap, mange af os er dødtrætte af at blive belært om… Pøj pøj med det hele.
  https://www.psoriasis.dk/godtliv/foelgesygdomme

Der er lukket for kommentarer.