Warning: Declaration of YOOtheme\Theme\Wordpress\MenuWalker::walk($elements, $max_depth) should be compatible with Walker::walk($elements, $max_depth, ...$args) in /customers/8/f/4/miriamsblok.dk/httpd.www/wp-content/themes/yootheme/vendor/yootheme/theme/platforms/wordpress/src/Wordpress/MenuWalker.php on line 112

WTF: Akavede kendismøder #3

foerstEfter i dag forlader vi kendisserne og vender synet mod et nyt emne. Hvad det er, ved jeg ikke endnu, så forslag modtages med kyshånd i kommentarfeltet. Man kan læse de første to omgange med pinlige kendismøder her og her.

Jeg tager i øvrigt et smut til Oslo i eftermiddag, og fordi jeg er blevet advaret om, at internettet på færgen er decideret elendigt, har jeg besluttet mig for – oh gru, oh skræk – ikke at tage min computer med. Det betyder, at jeg ikke er direkte aktiv på bloggen indtil torsdag formiddag, men jeg har skrevet næste afsnit i hele historien-føljetonen, som automatisk bliver udgivet i morgen, så helt musestille bliver der ikke herinde.

houhpijok ijpijm inpinp jkjlk lnknmk ojmpokmaa pijpojpo piojpokj pojpojpo pojpojyfcytfv pojpokmpo pokjpojk oepijpij aaokpknhb aapkjnjsidst sidstt

Comments (25)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.