WTF: Akavede kendismøder #3

foerstEfter i dag forlader vi kendisserne og vender synet mod et nyt emne. Hvad det er, ved jeg ikke endnu, så forslag modtages med kyshånd i kommentarfeltet. Man kan læse de første to omgange med pinlige kendismøder her og her.

Jeg tager i øvrigt et smut til Oslo i eftermiddag, og fordi jeg er blevet advaret om, at internettet på færgen er decideret elendigt, har jeg besluttet mig for – oh gru, oh skræk – ikke at tage min computer med. Det betyder, at jeg ikke er direkte aktiv på bloggen indtil torsdag formiddag, men jeg har skrevet næste afsnit i hele historien-føljetonen, som automatisk bliver udgivet i morgen, så helt musestille bliver der ikke herinde.

houhpijok ijpijm inpinp jkjlk lnknmk ojmpokmaa pijpojpo piojpokj pojpojpo pojpojyfcytfv pojpokmpo pokjpojk oepijpij aaokpknhb aapkjnjsidst sidstt

Kommentarer (25)

Der er lukket for kommentarer.