Warning: Declaration of YOOtheme\Theme\Wordpress\MenuWalker::walk($elements, $max_depth) should be compatible with Walker::walk($elements, $max_depth, ...$args) in /customers/8/f/4/miriamsblok.dk/httpd.www/wp-content/themes/yootheme/vendor/yootheme/theme/platforms/wordpress/src/Wordpress/MenuWalker.php on line 112

WTF: Akavede kendismøder

foerstTo ting jeg har konkluderet efter at have gennemgået indsendelserne til dette emne: 1) Vi er allesammen (ikke overraskende) sindssygt pinlige, når vi er fulde. 2) Rasmus Seebach er tilsyneladende lige så allestedsnærværende som sin musik.

Egne bidrag til de kiksede kendismøder kan indsendes her. 😀

ijokjpokijpokpojpijpoiopoijoijpooijoijposdfvgbokaapkaapijpijpopojinipojpojporcxtryvyujkrtfyhjukxdvgbhnjaejnnoeoihpoijoepijpojsidst

Comments (23)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.