Jeg er jo Bridget Jones #343

1. Jeg dobbeltjinxede det. Jeg kan simpelthen ikke træne i det her vejr. Havde egentlig troet, jeg var ekstra snedig at stikke i fitnesscenteret, fordi de har aircon, men jeg fik det decideret dårligt efterfølgende, så nu har jeg givet op.

2. Til gengæld spiser jeg virkelig mange is, så på den måde er der ingen balance i mit liv pt. 😀

3. Normalt ville jeg flygte hjem til mine forældre for at få adgang til blæst og have, men de passer hund i den her tid, og Frank ville næppe være fan.

4. Apropos Frank, så lykkedes det mig forleden at smække ham ude på altanen natten over. Han er nærmest aldrig derude, og han havde gemt sig bag mit tørrestativ, så jeg så ham ikke. Han tog det heldigvis pænt, da jeg opdagede ham morgenen efter.

5. Min planlagte smuttur til Berlin døde desværre i planlægningsprocessen, fordi jeg var for sent ude med flybiller (og nej, jeg skal fo’ shizzle ikke med en bus i det her vejr!), men nu har jeg lige spottet billige billetter til London (reklamelink), så jeg napper muligvis alligevel lige 48 timers lynferie.

6. Måske de også rent faktisk har koldt vand, for det er, som om det ikke længere er en mulighed her. Alt er bare lunkent.

7. Er til gengæld endelig bukket under og har bestilt noget badetøj. Det burde jeg måske have gjort for et par måneder siden.

8. Jeg kan faktisk rigtig godt lide at være bleg, og jeg er enormt solsensitiv, så jeg forsøger så vidt muligt at holde mig i skyggen. Det er lykkedes i den forstand, at det meste af min krop har holdt sig temmelig spøgelsesagtigt i farven, mens mit ansigt mismatcher håbløst og sporter stadigt flere fregner i trods.

9. Jeg trænger virkelig meget til at blive klippet, men jeg tør ikke booke tid hos en frisør i frygt for, at jeg i min svedige frustration beder om at blive korthåret. Jeg har været korthåret engang. Det var ikke synderlig klædeligt!

10. Et helt Bridget-indlæg essentielt dedikeret til varmen. Jarh. Hvis I skulle være i tvivl, så tackler jeg det virkelig, virkelig ikke godt. 😀

Kommentarer (4)

  • Risikoen for hedebølger er firedoblet pga. klimaforandringer. Jeg stønner let ved den blotte tanke. Har ferie nu, og er endelig blevet så voksen, at jeg over for mig selv og omverdenen indrømmer, at jeg ikke orker meget mere end 25 grader, så jeg har fravalgt at rejse nu, men skal til Berlin i september, overvejer kraftigt en lang weekend i Beograd i oktober og 9 dage med flere italienske destinationer venter til april. The joke is on me. Der er i DK lige så varmt, hvis ikke varmere, som i Sydeuropa. Syder bare videre.

  • Altid noget at det var om natten du fik låst Frank ude ? Min kæreste har fået låst vores kat ude 2 gange, første gang 7 timer i bagende sol, og uden vand. Anden gang i regnvejr – og katten er selvfølgelig rædselsslagen for vand. Lad mig bare sige at han ikke var særlig populær, hverken hos mig eller katten ?

  • Og forresten, kunne du måske tænke dig at lave et indlæg om badetøj til inspiration?
    Jeg har det virkelig svært med badetøj fordi jeg ikke har en flad mave, og sender derfor min kæreste på stranden alene. Det kunne jeg egentlig godt tænke mig at lave om på ?

  • Hvis ikke varmen var værd at dedikere et helt indlæg til, så ved jeg ikke hvad 😉 For hvad sker der lige for temperaturerne. Jeg er begyndt at side og kigge på gamle vinterbilleder…og længes. Altså hvad er det for noget! 😉

Der er lukket for kommentarer.