Jeg er jo Bridget Jones #334

1. Det er ikke, fordi Projekt Voksenbolig som sådan er dødt, jeg er bare rendt ind i lidt af et problem. Ser I, jeg har en stor, fed IKEA-reol, der skal skiftes ud med to mindre reoler. Sidstnævnte er købt, men jeg kan ikke rigtigt komme af med førstnævne. Den må nemlig kun komme til storskrald, hvis den stadig er i hel tilstand, men den kan pinedød ikke komme ud af min fordør, med mindre man skiller den ad.

2. Det brilliante løsningsforslag fra min far var i øvrigt at hejse den ned fra altanen. Det kan umuligt gå galt.

3. Jeg har endelig fået den efterhånden famøse Zara-top hjem i sort også. Det holdt ellers hårdt, fordi jeg viste den orange frem, før jeg selv fik nappet den sorte, og så købte I dem allesammen! Rookie mistake. 😀 Heldigvis kom der flere på lager, omend de mere eller mindre er væk igen. Det er også en virkelig pæn top.

4. Jeg har tabt en tegnestift på mit køkkengulv. Jeg har ikke fundet den endnu, men når jeg gør, er det stensikkert med en bar fod!

5. “Men det kan man da ikke, når man er blogger?!” Oprigtig og helt og aldeles usarkastisk respons, fordi jeg i USA købte et par solbriller, som jeg ikke kan linke til og ikke aner, om kan fås i Danmark. Det er også lidt feje hold. *abe, der holder sig for øjnene*

6. Jeg skal indberette moms til den første, og jeg er ikke gået i gang med regnskabet endnu.

7. …Jeg har til gengæld set tre sæsoner af Venner på rekordtid.

8. På den negative side har min ferie mere eller mindre ruineret mig. På den positive side er de nye, danske kartofler kommet, hvilket betyder, at jeg ikke rigtigt kommer til at leve af andet de næste par måneder, og det er okay billigt i længden.

9. Foråret er slut om fire dage, og jeg er kommet igennem forårsrengøringen i ét sølle værelse i hytten. Det mindste, selvfølgelig.

10. Jeg har stadig heller ikke pakket ud endnu – med undtagelse af de ting jeg har haft brug for. Resten stirrer stadig dømmende på mig fra kufferterne på stuegulvet. Nej, jeg er ikke hende, der får ting gjort.

Kommentarer (18)

 • Elsker din blog!!! Elsker livsstilsindlægene! Vil du ikke lave et indlæg med dine yndlings Friends-episoder eller Friends-øjeblikke? Jeg elsker den serie.

 • Når jeg skal af med møbler plejer jeg at lave en “gives væk mod afhentning”-annonce på dba eller i en facebookgruppe, så kommer jeg af med ting uden at skulle skille ad og slæbe..

  • Smart! Det hjælper mig desværre ikke så meget, når reolen ikke fysisk kan komme ud af døren. Den kan simpelthen ikke være der. Og den kan ikke samles igen, hvis man skiller den ad. 😀

   • Vores (som nu har skiftet ejer) er lige blevet skilt ad for 5. eller 6. gang, så medmindre du har haft gang i lim, så kan man godt samle den igen (selvom det virker åndssvagt for at smide den ud, men brugbart hvis nogen vil hente den)

    • Det er ikke mig, der har samlet den, og der har været gang i ALT muligt for at få det til at lykkes! 😀

 • Kan den ikke bruges andre steder i lejligheden? Ellers skiller du den bare ad i meget små stykker og lader dem rasle ud af buksebenene hver gang du går ud ?

 • Vi gjorde det der med at hejse den over altanen, bare den anden vej. Det er en massiv træ reol der ikke kan skilles ad, og den var dyr! Og kunne ikke komme ind via trappen. Svigerfar fiksede det og hejste den 5 meter op i luften og over altanen. Vi kan aldrig flytte.

 • Men hvis du laver en “gives bort” på reolen, noterer du da bare, at det er aftager selv, der står for altan-stuntet. Det kan ikke gå galt 😉

 • Vil du ikke lave nogle indlæg med gode opskrifter at bruge de nye, danske kartofler til? Jeg elsker nye danske kartofler, men er ikke så god til at få dem brugt 😀

 • Jeg solgte mine IKEA reoler på DBA for 50,- stykket og de var virkelig grimme og slidte. Folk kom selv og hentede dem ???

 • Så må du ud og lede efter en byggecontainer i nærheden som du kan “tabe” den ned i, efter adskillelsen. Det opdager de aldrig *glorie*

 • Er det ikke bare fordi at storskraldsmændene skal kunne samle møblet op i en omgang. Ville det være muligt at skille den helt ad og så binde bunken sammen med reb/tape rundt om?

Der er lukket for kommentarer.