Jeg er jo Bridget Jones #333

1. Jeg brugte en rum tid på min USA-tur på at panikke over, hvorvidt jeg ville nå beløbsgrænsen på mit VISA-kort. Det gjorde jeg ikke, men jeg har ikke den fjerneste idé om, hvor tæt jeg var på. Jeg tør ikke tjekke min netbank.

2. Til gengæld, det der Mastercard, som jeg fik at vide af min bank sagtens kunne nå at ankomme, inden jeg tog af sted, det er stadig ikke ankommet.

3. Og apropos punkt et, så er det her tip ikke til mig. Ikkeikkeikke. Men derfor kan nogen af jer måske bruge det. Stylepit har nemlig til og med i morgen minimum 25% off over 50 brands inkl. fx Vila, InWear, Mads Nørgaard og Whyred. (reklamelink) Intet minimumskøb og fri fragt ved køb for over 299 kr.

4. Jeg har ikke pakket ud endnu. Hvis man altså ser bort fra at have lagt mit rov ud på spisebordet for at få et overblik over det. Jeg er godt tilfreds. Min bankmand næppe så meget. Men han skylder mig et Mastercard, så fuck ham. 😀

5. Ja, jeg har købt fire par solbriller og fem par sko.

6. På sidstedagen oplevede jeg i øvrigt en ‘major shampoo explosion’ á la Ross, så en god portion af mine ting dufter nu af børneskumbad.

7. Det nærmer sig killingesæson igen (#adoptdontshop), og jeg var ved at læse et opslag fra Dyrenes Beskyttelse om, at man skal overveje det grundigt, før man investerer i en kat, for de bliver typisk 12-14 år gamle, hvorefter jeg sværger, jeg hørte 17-årige Frank gnække hoverende ovre fra sofaen.

8. Jeg har sovet 18 timer i døgnet siden jeg kom hjem, men mest på alle andre tidspunkter end om natten. Af hjertet tak, jetlag.

9. Jeg savner Steve. Hold kæft, hvor bliver man hurtigt forvænt med sådan en bil. Alting er pludselig 2½ minut væk. At jeg så aldrig nogensinde ville turde køre bil i indre København, det er en helt anden sag.

10. I går var jeg i Netto, og da kassedamen sagde “hav en god dag” svarede jeg helt seriøst “thanks, you too”. Og på den måde har jeg stensikkert nået topmålet for pinlig post-ferie-wannabe-amerikaner-opførsel.

Kommentarer (15)

 • Så du tør kører i USA men ikke i København?? Altså jeg ville ikke turde at køre i bil nogen af stederne…

  • USA er et billand. Vejene er meget bredere, skiltningen er bedre, og man skal ikke være bange for at ramme ind i cyklister og fodgængere overalt. Det er voldsomt meget lettere at køre i USA! Nok næppe i New York og den slags, men det har jeg jo så heller ikke gjort. 😀

 • Hmmm. Ville da lige kigge ind på stylepit. Først bliver man skuffet over der kun var 4 ting til mænd, og så bliver man noget forvirret når man ser hvilke varer det drejer sig om.
  https://imgur.com/ep3MNEQ
  Ikke sikker på at jeg vil være lækker i nogle af de 4 items.

 • Så meget har du da heller ikke købt. Der må være langt til beløbsgrænsen?
  Har du ikke købt poptarts?

  • Njaeh, jeg har jo også skullet betale for hoteller, bil, benzin og mad. Så alt for langt kan der ikke være. :-/ Og nej, jeg bryder mig ikke om Pop Tarts. 😀

 • da jeg tog til i australien (12 timers forskel), sov jeg ikke hele vejen på flyet, fordi jeg sad i midten. og vi fløj i 21 timer + ventetid….. jeg glædede mig så meget til, at kaste mig i en seng, da vi nåede frem. men det fik vi ikke lov til, af vores guide!
  vi skulle på sightseeing hele dagen – for hun sagde, at hvis vi sov nu, ville vi aldrig komme ind i døgnet på den rigtige måde.
  så vi gik først i seng til “normal” sengetid, og kom på den måde faktisk rigtig godt uden om jetlag. da jeg kom hjem en måned senere, ventede jeg også her, til om aftenen med at gå i seng.
  det fungerer i hvert fald for mig – måske du kan prøve det næste gang, du skal ud at rejse langt 🙂

  • Fuck nej! 😀 Min søvnbehov ville stadig være helt fucked, så der ville ikke være noget, der hed almindelig døgnrytme på nogen måde! 😀

 • Af erfaring x flere ved jeg man bare ringer og får det åbnet igen hvis man overstiger beløbsgrænsen ? bare til en anden gang ?

  • Njaeh, bare og bare. Jeg har også været møllen igennem, men det kræver for det første, at man fanger sin bank i åbningstiden, hvis de ikke har døgnåbent, derudover koster det et heftigt gebyr og til sidst frasiger man sig beskyttelse ved svindel på sit kort. Så det ville jeg helst ikke ud i. 😀 https://miriamsblok.dk/2017/10/28/o-canada-fuck/

 • New York er virkelig fin at køre i, det kræver bare man i god tid begynder at skifte vognbaner hvis man skal dreje. Og så er indstillet på at køre er par ekstra blokke hvis man f.eks. ikke nå fra vognbane et til fire. De kører jo ikke så hurtigt, så det er bare at tage det lidt afslappet:-)

 • Vi har lige været på 5 ugers roadtrip i US, det land er så nice at køre i! Vi talte på et tidspunkt 9 spor bare i vores retning, men det var barnemad sammenlignet med Køgebugtmotorvejen, der får jeg stadig angstsved! Ingen pressende røvhuller og folk der på 100 meter kører alt mellem 60 og 120.
  Hold kæææft jeg savner USA ift deres bilkultur
  PS det er ikke svært at køre i Kbh, du skal bare bruge din USA erfaring og kræve din ret (og have is i maven – og et godt forhold til dit horn hahaha)

Der er lukket for kommentarer.