Rejsen er bestilt / Alternativ clickbait-overskrift

img_3442Jeg ved ikke engang, hvordan vi første gang hørte om det, men det er en af de der ting, vi har talt om at gøre i årevis. Engang imellem ville emnet af uransagelige årsage komme op, og vi ville sige: “Ja mand, det skal vi også en dag!”, men vi kom aldrig videre med det. Et år gav jeg sågar min søster et gavekort på en tur i den tro, at vi så ville få lettet røven(e), men nej. Det skete ligesom bare aldrig.

Men nu sker det. Nærmere bestemt d. 21. april, dagen efter min fødselsdag, tager min søster og jeg endelig til Gekås Ullared! Til dem, der ikke kender det, er det Skandinaviens største varehus beliggende i Sverige, hvor man angiveligt kan købe alt i hele verden, og priserne er uhørt lave. Og nu hvor den svenske krone er virkelig langt nede, kan jeg ikke komme på et bedre tidspunkt endelig at gøre alvor af truslen.

Man kunne godt bare selv køre, for det ligger ikke skrækkeligt langt væk, men det gør vi ikke. I stedet har vi valgt pensionistløsningen, for der findes simpelthen bureauer, der står for sådan nogle endagsture med bus. Man kører fra København om morgenen, ankommer om formiddagen, shopper nonstop i fem timer og kører så hjem igen med rovet. Alt sammen til den nette sum af 120 kroner. (I hvert fald hos OK Rejser, som jeg har bestilt hos).

For nogle mennesker lyder det sikkert som helvede på jord, men faste læsere vil vide, at jeg ville have svært ved at finde en bedre måde hvorpå at bruge min tid. Så jeg glæder mig selvfølgelig. Helt afsindigt. Og jeg skal, traditionen tro, nok tage jer med via instastories. Det er næppe helt det samme som USA, men lur mig, om der ikke kommer nyt på den front også liiiige om lidt. 😉

Kommentarer (27)

 • Glæd dig – DET ER DET VILDESTE!! Haha! Jeg anede ikke hvad det var, før vi kørte forbi på vejen hjem fra skitur! Elskede det!

 • DET ER DET VILDESTE!!! 😄👏🏼

  PS. Jeg har fulgt med i hvad der føles som evigheder, men aldrig kommenteret og liker egentlig også ret sjældent. Jeg er bare sådan en helt distret læser 🙈👎🏼 Men efter dit ‘støt din blogger’ indlæg, er jeg jo nødt til at kommentere og like det hele!! Så kan logge ind eller noget andet nemt, så jeg slipper for at skrive navn og e-mail hvergang?

  • Ej, men du er sød! Jeg gætter på, du er på fra mobil? Jeg tror sgu ikke, wordpress har en autofyld-funktion til mobil, men jeg prøver lige at undersøge det. 🙂

 • Åh, jeg glemmer aldrig den reportage, som blev lavet for efterhånden en del år siden af kanal 4 (tror jeg nok). Jeg har drømt om Ullared lige siden, så jeg GLÆDER mig til at høre om det!

 • Det lyder super fedt. Jeg sendte dit indlæg videre til en veninde med det samme, for det vil jeg da også 😀
  Vil du lave et opfølgende indlæg på bloggen for os der ikke er på instagram? 😊

 • Uhh, det er altså et godt sted! Men vær opmærksom på, at der kan være mange mennesker i weekenden. Sidst jeg var der, stod vi i kø i tre kvarter for at komme ind, og – hold nu fast – næsten halvanden time i kø for at komme ud. Det var tæt på vi ikke nåede bussen hjem. God tur og nyd det 🙂

 • Elsker Miriam på tur – også en endags af slagsen lyder skønt. Glæder mig til ig storys og til at hører mere om lidt mere USA………

 • Juhu, altså jeg synes det lyder pragtfuldt! 😍😁 Har selv lige lavet et blog indlæg om mig og mine søstres tøsetur, der går af fløjten på mandag. Vi skal til Flensburg og købe skrammel, drikke drinks, sejle på vandet og drille hinanden i timevis – det bliver ganske proletar-fantastisk 😀 Akkurat som sidst, vi gjorde det!

  Go’ tur!

  – A

 • Uha I kan godt glæde jer😀👏🏻 Jeg er der flere gange om året pga min forældre har ødegård i nærheden 😀😀 Der er billigt dullegrej, tøj og alt hvad hjertet ellers begærer.. Derudover er der små outlets omkring Gekås – tjek blandt andet MQ ud for tøj samt skobutikkerne😀

Der er lukket for kommentarer.