Shhh… #218

Glædelig hemmelighedstorsdag! Til info har er jeg som noget nyt begyndt at udgive en bonushemmelighed fra arkiverne, der aldrig tidligere har set dagens lys. Det foregår hver torsdag på min Instagram, hvis man er interesseret. 😀 Husk som altid at være med til at holde hemmelighedsfesten kørende med jeres egne indsendelser. De modtages helt anonymt lige her.

esdtryft fgyuhoik iuhouj iuhpijaa iytfgiuhj rdytugiu rtfiuygiuj trdf6yh uhoij uhoijpo ujhoij ygojsidest sidst

Kommentarer (20)

 • Som en der selv kom ud af et forhold for et halvt år siden, må jeg bare lige sige, at jeg følte mig ekstremt krænket, såret og overvåget, da jeg fandt ud af, at min ekskæreste havde tjekket min facebook. Når det også sårer dig at læse med, synes jeg, at du skal lade være. Anerkender at det er svært og at man kan være nysgerrig, men det gavner ingenting. For nogen af jer.

 • Hvorfor har jeg aldrig tænkt på at fake barn syg? Altså ret smart. Kunne virkelig også godt bruge en fridag. Uden børn.

  • Sorry to spoil all the fun, men det er fyringsgrund, hvis det bliver opdaget -i hvert fald på alle offentlige arbejdspladser 🙂

   • Chefer har en 6. sans i forhold til at spotte den slags løgne. Forfremmelser og lønforhøjelser går sjældent til løgnhalse. Meget bedre at fortælle sandheden.

 • Hundens tandbørste …. har en hund en tandbørste? Sorry, men jeg ville altså ikke dele tandkrus med hunden 😉

  • Sjovt, for det er ikke sådan jeg forstår den 😅 Jeg forstår den mere som at hun ornanerer til tanken om det, fordi sex med kæresten ellers er dødkedeligt 😅 Altså yay, for at hun da i det mindste tænker på kæresten, men jeg læser den stadig som en øv ting 😅

  • Enig! Det er så fantastisk at der rent faktisk er den form for kærlighed! ❤️❤️❤️

 • Lego-mor, I hear you!!! De unger bygger løs i bedste fantasistil uden sans for farvekombinationer og æstetik – fnys 😄 og så ødelægger mine tit de flotte bygninger, jeg får lavet 😬

Der er lukket for kommentarer.