Den egentlige grund til at jeg ikke har en kæreste

omar-yassen-78795

Ja, undskyld, jeg clickbaiter. Men det var det mest sarkastiske, jeg kunne komme på, og det her bliver et virkelig sarkastisk indlæg! 😀

Der er den her radiostation i mit træningscenter. Som vist egentlig slet ikke er en radiostation. I hvert fald spiller den essentielt de samme ti sange igen og igen, og ja, Bieber, det er stensikkert for sent at sige “sorry” nu. Ind imellem de samme ti sange er der selvfølgelig reklamer. Reklamer rettet specielt mod Fitness Worlds kunder. For Gud forbyde, at vi kunne få lov til at slippe, når nu vi betaler en mindre formue for at være et sted propfuld af svedige mennesker, hvor vi ikke selv er herrer over, hvad der kommer ud af højtalerne, eller hvor højt det kommer ud..

Som regel er afsenderne bag disse reklamer ret forudsigelige. Noget med træningstøj. Måske et spasted med eget gym. Lidt proteinpulver. Den slags. Men så forleden var der en afstikker. Og I gotta tell you, det var en af de dummeste reklamer, jeg i mit liv har hørt. Muligvis oppe på niveau med dengang i 90’erne, hvor Kinder forsøgte at markedsføre mælkesnitten som et slankeprodukt.

Det, der her ville sælges, var et livstidsabonnement på cykelservice. Det, de sagde var, at hvis man købte det, “så har du tid til at passe dit arbejde, din kæreste og din træning!” Og det var lige der, det slog mig. Det må være derfor, jeg ikke har en kæreste! Fordi jeg bruger så lang tid på min cykel! Det er også derfor, I heller ikke altid lige får dyrket motion, ikke? Fordi den skide cykel tager så meget af ens tid. Der er altid lige et eller andet, der skal ordnes. Olie og pudseklude og reperationsgrej, åh, det er skruen uden ende!

What.

Hvem var den geniale reklamemand, der tænkte, at det var den vinkel, der var den rette at gå med? Bevares, de fleste af os kunne nok godt tænke os lidt flere timer i døgnet, men der er næppe mange, der hopper på, at de skulle dukke op ved hjælp af et cykelværksted. “Så kan du passe dit arbejde…” Det er jo som taget ud af et afsnit af ‘Chris og chokoladefabrikken’. “Hej chef, det er Chris. Jeg vil bare lige sige, at jeg desværre ikke kan komme på arbejde i dag. Jeg har alt for meget, der skal laves på min cykel…”

Jaeh, nej. Jeg køber den nok ikke helt. Hverken i overført betydning eller helt konkret. 😀

Kommentarer (31)

Der er lukket for kommentarer.