Kommentarer (35)

 • Jeg har bare ventet hele dagen på hemmelighederne og har været inde og tjekke sååååå mange gange allerede. De er klart højdepunkterne i mit triste specialeliv. Hvor meget behøver man egentlig en kandidat?

 • Dig med de små fødder: Det er da både fint og feminint med små fødder (No offence til mellem og store fødder). Ikke noget at være flov over 🙂

 • Til dig med p-pillerne.. lad være!! Det er ikke fair at fange ham i en faderrolle resten af hans liv, hvis han ikke selv ønsker det. Tag snakken med ham hvis det er så stort et ønske for dig.

 • Til dig der overvejer at droppe P-pillerne uden din kæreste ved det: Just don’t. Det er simpelthen så usselt og synd at snyde folk på den måde. 😕

 • TIl dig, der ville ønske bilulykken. Der er spørgsmål, man ikke ønsker svar på. Fx når folk, man troede var ens venner, og som man selv er gået gennem ild og vand for, ikke engang kan sende en lille sms, når man ligger på hospitalet. Så bliver venskabet bare aldrig det samme igen.

 • Dig med P-piller. NEJ, bare nej! Det kan man simpelthen ikke. Et valg om at blive forældre er ikke et valg man kan tage for en anden. Det kan ALDRIG laves om og det er den mest modbydelige situation at sætte sin partner i OG kommende baby, hvis det viser sig, at din kæreste ikke ønsker være far. At blive forældre er et valg man tager sammen. Alt andet er så egoistisk at det gør helt ondt!

 • Dig med tamponer – har du prøvet vaginal-gel på tamponen inden du fører den ind? Det kan hjælpe lidt på ubehaget!

 • O M G! Jeg hader at det her er hemmeligheder.Jeg har brug for svar :-). Dig med små fødder, jeg bruger 34 i stiletter. Jeg er ikke flov, men frustreret over alle de stiletter jeg ejer er for store. Jeg har droppet at købe og gå med stiletter, jeg bliver snart 40 og har indtil nu accepteret det. Men findes de virkelig? Du må ikke være flov, det er fantastisk du overhovedet kan få stiletter. Hilsen sneaker damen.

  • K, jeg bruger også 34/35 i sko. Der findes en hjemmeside der hedder prettysmallshoes.com. Det er en engelsk hjemmeside som udelukkende fører sko i 32-35. Det er noget dyrere end alm butikker, men de har et ret stort udvalg. Ellers er der også holst sko i aarhus, som også har et mindre udvalg af de “skæve størelser” 🙂

  • Skobutikkrn hedder Kenza Sko og de har en butik i Kbh lige bag magasin og i Aalborg. De sælger helt små skostørrelser. Også lækre mærker. De har også el speciel facebookside for deres små størrelser. Held og lykke

 • Lyserødt til drenge, det er meget nyt at lyserød ses som en pige farve, det var en drenge farve da det er den lyse variant af rød som var mandig. Blå var uskyldig kvinde farve.

 • Jeg blev helt glad over at læse at der er andre udover mig, som heller ikke bruger tamponer! Jeg kan simpelthen ikke lide tanken om dem og synes det er absurd med en vatrulle i skeden.. der skal kun en penis ind, slut prut xD Jeg forbliver en lykkelig mormortype med det gode, gamle trusseindlæg xD

 • Dig med p-pillerne: Jeg melder mig enig med de andre. Det er IKKE ok at gøre uden at sige det. Men jeg har et forslag, hvis du er desperat og ikke aner, hvad du skal gøre! Du kan overveje at droppe pillerne og SIGE DET. Fortæl ham, at hvis han ikke ønsker et barn lige nu, så kan han blot bruge kondom. Så trækker du ikke beslutningen ned over hovedet på ham, men giver ham i stedet ansvaret. Samtidig er det så godt for kvindekroppen med en pause fra alle de hormoner. Særligt hvis man vil være gravid. I nogle tilfælde kan det tage helt op til et år, før kroppen har fundet tilbage til sin naturlige og sunde rytme igen. Måske ender det endda med at passe med den tid din kæreste/mand har brug for til at beslutte sig, om han er klar eller ej 😊 Tænk hvis han en dag kommer af sig selv og fortæller, at han er klar. Og så har du brugt ‘ventetiden’ på at gøre din krop fuldstændig klar til en graviditet ♥️ Held og lykke med projektet i hvert fald. Jeg håber, I snart finder et fælles ståsted med det.

  • Det er IKKE specielt sundt for kroppen med en pause fra p-piller. Ja, der kan gå en periode før man har regelmæssig cyklus, men man kan IKKE regne med det. Så man skal IKKE droppe præventionen før man (imo begge parter) er klar på en eventuel graviditet. Selvfølgelig kan man skifte til fx kondom, som dog er væsentligt mindre sikkert end p-piller. Og så synes jeg sådan set at man ikke skal presse sin partner på den måde – det kan ikke gøre noget godt for forholdet.

   • Nej, du har på en måde ret, Astrid. Faktisk er det sundest for kroppen at lade helt være med at bruge hormonprævention fremfor blot en pause. Men det er jo ikke en mulighed for alle. Hvor har du hørt/læst, at det er decideret usundt med en pause? Jeg har researchet en hel del om emnet selv, og det er jeg godt nok aldrig stødt på. Spørger af reel interesse, det er ikke for at være sarkastisk 🙂 Jeg tror i øvrigt, du har misforstået min besked lidt. Jeg opfordrer ABSOLUT IKKE til, at kvinden skal droppe p-pillerne og ‘satse’ på, at hun så ikke bliver gravid pga eftervirkninger. Jeg foreslår derimod, at hun dropper pillerne for så at meddele kæresten, at det gør hun, og at han må overtage ansvaret for prævention, hvis han ikke ønsker børn nu. Nej, det er da ikke optimalt sammenlignet med en situation, hvor de bare er enige hele vejen. Men jeg synes sagtens, at det kan forsvares at give ansvaret videre. Hun har trods alt i en årrække, formoder jeg, taget ansvar for præventionen – og endda betalt med eventuelle bivirkninger af hormonerne. Det er vel ikke for meget forlangt, at han må beskytte sig og tage ‘besværet’, når det er ham, som ikke vil have børn? Hvis jeg var klar til børn og ikke havde lyst til at fylde min krop med p-piller, ville jeg godt nok blive MEGET bitter på en partner, som ville kræve, at jeg gjorde det alligevel, fordi han ikke ville have børn. Hendes krop, hendes regler, hendes ansvar. Hans krop, hans regler, hans ansvar. Jeg tænker samtidig, at den samtale om p-pille stop vil igangsætte en masse tanker og snakke hos begge parter, som i sidste ende vil bidrage til, at begge får gjort op med sig selv hvad de vil i forhold til børn – og hinanden. Håber det giver lidt mere mening nu. God aften 🙂

    • Hej Kirsten, jeg er medicinstuderende og vores underviser påpegede, at problemet ved at pausere p-pillerne er, at der er større risiko for nogle bivirkninger (som fx blodpropper) det første år efter opstart af hormonprævention. Det år starter forfra efter en pause, hvorfor risici altså bliver større, end hvis man blot var fortsat, hvis det giver mening. 🙂

     • Hej Nina. Tak for din besked. Jeg var faktisk godt klar over dette, men var af den opfattelse, at det ikke gælder, hvis man starter op på samme præparat, som kroppen jo så kender i forvejen. Jeg tager måske fejl…. Men det relevante at bemærke her er vel egentlig, at det usunde ved at holde en pause med p-piller knytter sig til den eventuelle opstart med pillerne igen – og ikke selve perioden uden. Og en pause (eller et endegyldigt stop) med p-piller kommer man jo ikke rigtig udenom, hvis man vil være gravid. God weekend 😊

  • Jeg gjorde ovenstående og vi har den mest vidunderlige 3årige, han elsker over alt i verden, vi er blevet gift og har købt hus sammen siden. MEEEN graviditeten var forfærdelig, for han var jo ikke klar og havde ikke lyst. Og det første år af vores søns liv var det virkelig usikkert om vi blev sammen, det var bare virkelig virkelig hårdt. Og jeg fortryder ikke vores søn og det gør min mand heller ikke, men jeg fortryder måden han kom til på. Også selvom min mand “fik valget”, jeg vidste jo godt vi var horrible til at huske kondom.

 • Jeg begriber ikke de kvinder som kan få sig selv til at bedrage et andet menneske (ved at stoppe på p-piller uden kæresten er involveret i beslutningen) på en så omsiggribende, livsændrende måde. Det giver mig decideret fysisk ubehag at læse.

 • Jeg var kæreste i flere år med en fyr, hvor hans tidligere kæreste havde snydt ham og droppet p-pillerne uden hans viden. Dig der overvejer at droppe dem uden hans vidende – lyt her! Det ødelægger en mand fuldstændigt, hvis han ikke selv har ønsket det barn og den han stolede på snød ham. Det knækker dem psykisk. Det er ikke fair overfor et andet menneske. Og du risikerer i øvrigt at miste ham på det.

 • Jeg troede ikke, man måtte kritisere hemmelighederne? Synes der kører lidt en hetz mod p-pilledamen. Hun ved jo godt, at det er noget af en moralsk gråzone (ok, måske en tand over), ellers havde det jo ikke været en hemmelighed.

  • Det må man som regel heller ikke, men i og med at indsenderen i dette tilfælde selv spørger, så har jeg gjort en undtagelse. Hetz vil jeg ikke kalde det, ikke når man selv har opfordret til feedback. Folk giver deres ærlige mening, og når man spørger om råd til noget så alvorligt som dette, så er ærlighed, hvad man får. 🙂

 • Til dig der, ved en fejl, er kommet hjem med noget fra museet. Jeg tænker en løsning kan være at sende tingen til dem uden afsender på, og måske med en lille undskyldning. Så slipper du for den dårlige samvittighed, og museet bliver forhåbentlig glade. Som bonus slipper du også for at være bange for om de selv finder ud af hvem du er for at få tingen tilbage 😊

 • Til dig med P-pillerne. Jeg arbejdede sammen med en fyr hvis kæreste gjorde det mod ham. Han gik fra hende og fik først et forhold til sit barn da barnet var 7 år. Så for din egen skyld, din kæreste og dit barn lad vær. Bliv enige. Eller kom videre. Det er simpelthen ikke fair. Og du vil blive dømt så hårdt fra alle sider. Du vil miste så meget på det.

 • Dig med lysserødt, et det er oprindeligt en drenge farve, to send manden ind i en cykelbutik eller til giro’en masser af mænd i lysserød.
  Jeg er meget nysgerrig på, hvad der er stjålet fra et musseum.
  P-pillerne, hvis du gerne vil have et barn OG er villig til at være ene om det så stop med p-piller, men forvent ikke at kæresten er med på den. Jeg kan ikke få børn uden hjælp, og min kæreste ønsker ikke børn.

Der er lukket for kommentarer.