Jeg er jo Bridget Jones #317

1. Min blog har slået op med mig. Suk. I to dage har den nu ikke villet lukke mig ind, og dette indlæg kommer derfor til jer af omveje. (Jeg kan heller ikke hverken godkende eller besvare kommentarer før i morgen! Sorry!)

2. …Får grimme associationer til dengang, jeg sad fast i Canada uden penge. Hvorfor sker den slags altid i sekundet, hele verden går på weekend?

3. Jeg har endelig taget mig sammen til at fortsætte Projekt Voksenbolig, hvilket vil sige, at jeg har købt nye reoler. Som ikke har plads til så mange bøger som min gamle, så nu skal der sorteres. Yrk! Mit stakkels hjerte. Først røg skoene, nu ryger bøgerne. Verden er af lave!

4. Min far, da han leverede førnævnte reoler i min stue: “Og du har stadig dit juletræ oppe, ja.” Hvilket er farsk for “WTF, Miriam, det er snart februar?!”

5. Af alle ting man kan vælte ud over sit køkkengulv er en beholder med tegnestifter ikke en af de bedste.

6. …Til info gik der præcis 18 timer, før jeg fandt den første, jeg havde misset i opsamlingen. Ja, jeg fandt den med min bare fod.

7. Dude, Ellos har til og med i morgen ekstra 40% off(!!!) på alt udsalg med koden 375711. Og ja, det gælder også bolig. Og børnetøj. Nogen er nødt til at konfiskere mit dankort. (Reklamelink)

(8. Altså, jeg har ikke tænkt mig at købe børnetøj, det var mere sådan en serviceoplysning).

9. Der er allerede kommet påskeæg i butikkerne, og det synes jeg faktisk er enormt tarveligt over for de af os, der stadig prøver at smide den sidste julevægt.

10. Mig i Irmas postbutik: “Ja, hej, jeg skal hente en pakke.”
Irmas postbutik: “Den befinder sig faktisk i Menys postbutik.”
Mig i Menys postbutik: “Ja, hej, jeg skal hente en pakke.”
Menys postbutik: “Den befinder sig faktisk i Irmas postbutik.
Mig: “….”

Kommentarer (4)

 • Den med bøgerne, da jeg flyttede til min nuværende lejlighed var jeg nødt til at skaffe mig af med bøger svarede til en hel reol 🙈🙈🙈 og så har jeg endda sat de resterende i lag OG har to bunker…. og ja jeg køber stadig nye 🙊

 • Hej Miriam.

  Jeg kan ikke komme ind på Ellos med dit link? Heller ikke via støt bloggen. Ville bare sige det hvis der er noget glat og du mister støtte 🙂
  Ellos side virker fint hvis jeg går direkte derind.

 • Nr 10… det lyder som postnord….
  her har de nu 3 gange på under 2 måneder glemt at ligge en sedel…. det 100% glemt, for alle hvor jeg ikke var hjemme. Suk
  så 10 det ikke dig men dem der er galt på den…

  PS på min tablet er der en sort reklame? Blok som popper op og blokere så jeg ikke kan se hvad jeg skriver…

Der er lukket for kommentarer.