Mine sære Facebook-tendenser

 

ikjpokp

Et intimt indblik i min Facebook-færden:

– Jeg hader Facebook-debatter, men når de dukker op, kan jeg sjældent lade være med at kigge og bliver som regel dødhidsig. Nogle gange bruger jeg et kvarter på at formulere den helt rigtige respons til en særligt båtnakket kommentar kun for at slette mit bidrag to sekunder efter udgivelse, fordi mit blodtryk ikke ville have godt af en længere samtale med en tilfældig racist fra Herning. (Jeg valgte den første by, der poppede ind i mit hoved. No Herning-hate!)

– Jeg er stadig venner med en håndfuld mennesker, som tilhører den der gruppe “venner”, man tilføjede, da Facebook var på sit højeste, men som man ikke har talt med i 10+ år og nok egentlig burde unfriende. Bortset fra at de lever vidt forskellige liv fra mig, og det er dødfascinerende, så i stedet stalker jeg dem værre, end den gængse teenager stalker the Kardashians.

– Jeg har liket alt for mange ting, jeg slet ikke interesserer mig for, fordi selvfølgelig vil jeg støtte din nye strikkeforretning! Wuhu, garn og den slags! Jeg lavede engang en meter lang fingerstrik!

– Jeg klikker på noget nær alle clickbait-artikler, hvilket vel er hele grunden til, at de findes. Det er også derfor, jeg hader dem så meget.

– Jeg booper altid snuden, når der dukker hunde og katte op i mit feed. Altså trykker helt fysisk min finger på skærmen, hvor snuden på dit kæledyr er. Nej, jeg ved heller ikke hvorfor.

– Jeg overvejer ind imellem at fjerne min fødselsdagsregistrering for at se, hvor mange af mine venner reelt ville kunne huske min fødselsdag. Men så tør jeg ikke. Resultatet ville være for deprimerende.

– Jeg bliver mere bitter end acceptabelt er, når der dukker events op i mit feed, jeg virkelig gerne vil til, men som ligger alt for langt væk. Som fx Jylland. Eller USA… Hvis nogen kender til et all you can eat tacos-event i Kbh, så hit me up!

Kommentarer (13)

 • Mmmh Taco
  det altså ikke altid man kan finde Zorros snude på et billede… eller ham (sort nat + sort hund)
  Kender godt det med at formulere svar og så slette… eller dvs. Jeg udgiver aldrig.

 • Dette har intet at gøre med dette indlæg, men jeg var nødt til at skrive det et sted:
  Jeg ved ikke hvornår afsnittet med dig blev lagt på chrichriTV, men jeg har lige set det nu. Jeg er nødt til at fortælle dig hvor fucking stærk, jeg synes, du virker og er. Den kampagne gjorde det klart for mig, hvor vildt et forbillede, du er for mig. Jeg vil ikke komme med den der “hvor er du MODIG”, for den gavner ingen, og det ved du jo sikkert godt, at vi synes, du er. Jeg kan forestille mig, at du måske har tøvet i forhold til at være med i den kampagne, men jeg vil bare sige fucking tak for at du satte ord på nogle af de usikkerheder, jeg selv kæmper med. Tak for at du gør det på så velformuleret og nede-på-jorden maner. Tak for at du viser mig, at der er et liv på “den anden side” af depressionen. Tak for at du fortæller at det stadig er fucking svært. TAK fordi du står i undertøj foran et kamera og beviser, at jeg fucking ikke er et hverken dårligt eller forkert menneske, bare fordi jeg ikke bruger en størrelse, der ligger i 30’erne. Du er så skidesmuk og inspirerende, og du virker virkelig som et inderligt godt menneske. Fucking tak, altså.

  • Wow. Jeg ved slet ikke, hvad jeg skal sige. Tusind, tusind tak. Ja, jeg havde enormt mange tvivl med hensyn til at deltage, men jeg synes, resultatet er blevet meget ærligt, og det var det, der var målet. Og så bliver jeg så stjerneglad, når det kan afføde sådan en reaktion. Det betyder sgu noget. Helt ind i sjælen. Tak.

 • Min fødselsdag står registreret derinde, men der var alligevel kun en 10 stykker af mine 400+ “venner”, der “huskede” den. Den side er for mig snart ikke andet end reklamer og mindreværdskomplekser.

 • Jeg er med på den dér med at fjerne fødselsdage. Generelt bare at fjerne stort set alt personligt derinde. Egentlig synes jeg nok bare, at facebook er blevet alt for overfladisk – og så behøver mit liv ikke længere ligge derinde til frit skue…

 • Min søn har fjernet muligheden for at man kan skrive en lykønskning på hans væg. Adspurgt er det “fordi det er interessant at se, hvor mange der gider tage sig tid til at sende mig en RIGTIG hilsen”. Svaret er. mange. Mange flere end jeg formentlig ville få, hvorfor jeg har valgt ikke at gøre som ham 😉

 • Jeg vil lige kommentere på afsnittet fra ChriChriTv, jeg synes du er mega sej, cool og pisse hamrende lækker (og jeg er gift og ikke engang til kvinder :lol:) Jeg synes simpelthen du gør det så godt, både på skrift og tv, og jeg elsker også dine instastories, og at livet ikke altid er lyserødt, ikke engang i blogland. Keep up the good work!

 • Er simpelthen nødt til at spørge. Er billedet fra din profil, og er din profil så på engelsk? Og hvorfor?, hvis det altså er tilfældet.

  • Yes, det er det, og yes, det er den. Primært fordi jeg synes, de danske oversættelser af diverse Facebook-termer er åndssvage. 🙂

 • Jeg følte mig engang lidt ensom og skiftede fødselsdag til ‘i morgen’. Fik en masse hilsener. Det var rart, så jeg skiftede til fjorten dage senere. Knap så mange hilsener og enkelte ‘hov?’

  Skiftede så tilbage til den rigtige.

  Får stadig enkelte hilsener på de falske dage, fordi de blev klippet ind i nogle folks kalendere.

Der er lukket for kommentarer.