Shhh… #207

foerstNormalt ignorerer jeg mestendels de der mennesker, der anvender formularen til at indsende nederen ting rettet mod mig, fordi det er lidt svært at tage seriøst. Men dig, der synes jeg skal blive “lidt moden”, mens du misbruger min indsendelsesformular til at sende mig anonyme svinere… Er det, fordi du ikke vil se ironien? For det er fandme sjovt! 😀 Generelt vil jeg (igen!) gerne lige understrege, at grimme ting om navngivne personer ikke er velkomne – der kommer stadig adskillige hver uge. Hvis en blogger driver dig til vanvid, så walk away. Det er det, modne mennesker gør. 😀

Indsendelsesformularen findes i øvrigt her. Men den forbliver altså ikke anonym, hvis nogle folk bliver ved med at ødelægge det for de andre.

edtryujhnoikporedytfgyuredytuiorfdytguoitfytgiujokwsretfgyuiygfyuhjiyrestrygyuhytfyuhoioeiojpijsidestjhhbksidst

 

Kommentarer (27)

 • Dig med kæresten der lige er gået “fordi han ikke tænder på store piger”. Godt du slap af med ham – han lyder ikke som et menneske der er værd at have i sit liv!

 • Til dig, der savner din mor: årh, håber da, at du stadig har hende, så du kan ringe til hende. Uanset din alder, så er det da smukt at savne sine forældre.

  • Det er min hemmelighed, og min mor lever i bedste velgående. Vi bor bare i hver vores ende af landet. Jeg snakkede i telefon med hende i et par timer dagen efter jeg indsendte hemmeligheden ☺️

 • Til dig på 52 kg. Din eks er en idiot ! Hvis jeg bare vejede 52 kg. Ville jeg være lykkelig 😅 man kan kun sige at det en “stor str”. Hvis du er 3 cm. “Høj” !!

  • Super uheldig kommentar at smide til en spiseforstyrret… Et bestemt tal på vægten gør dig ikke lykkelig… Tværtimod!
   Jeg kigger ofte på billeder fra den dag hvor vægten sagde 50kg. Præcis 50 kg!! Nu vejer jeg 95kg og selvom jeg ikke er glad for min krop som den er nu, er jeg langt gladere for mig selv og min krop nu, og jeg har flere dage hvor jeg er lykkelig, end dengang hvor jeg oftest spiste under 100 kcal på en dag – og hvis jeg spiste mere kastede jeg selvfølgelig op efterfølgende…. Vægt er ikke lig med lykke…. trust me.

 • Uuh, jeg gad godt være flue på væggen, når mormor skal møde den pakistanske kæreste.

  Og dig der vejer 52 kilo… Godt du slap af med ham og at du godt ved at han er en idiot! Jesus Christ, altså!

 • Den med mormor, det bliver spænende 😀

  Og dig på 52 kg, din eks er en kæmpe idiot…. han må leve i en anden verden. Ahåber du snart får det bedre, og at du kan omgive dig med mennesker som er dig værdig, for han er ikke.

  • Det er ikke min hemmelighed, men min veninde tog engang datterens meget, meget stilleliggende marsvin til “dyrlægen”, da det blev udskrevet dagen efter var det helt raskt og havde fået en ekstra blis i panden..

 • At komme tilbage på job efter barsel og kunne gå på toilet alene.. Tak for reminderen! Så ER der da noget at se frem til😄

  • Du kan også godt glæde dig til at sidde ned og nyde din kaffe i fred OG en halv times frokostpause, hvor du ikke behøver at kaste maden ind. Der er faktisk flere fordele ved arbejde ☺️

 • Dig med angst og Mie. Kom af sted til psykolog! Det har flyttet mig så meget i min angst, da jeg endelig tog mig sammen. Kan kun sørge over, at det tog mig over to år at komme af sted – gør noget ved det nu for pokker!

  • Det er fandme sjovt. Jeg vejer ikke det dobbelte men mere og jeg vil gerne være med til at mase ham. Har også haft spiseforstyrrelse. Min nye kæreste kan lide former. Der er normale mænd derude.

 • Jeg savner min mor altid, både dag og nat!
  Nu, 3 år efter hendes død, er det dog ikke hver nat det vækker mig …

 • Dig, der har været single i 5 år: jeg tror du skal ændre dit mindste lidt. Måske droppe de der tal! Så får du forhåbentlig også mere held på den front.

 • Til dig med angst: Hæng i! Kom til psykolog, og vær ikke bange for antidepressiver, hvis det bliver nødvendigt for at hjælpe dig. Der er lys for enden af tunnellen, det bli’r godt igen, og du gør det helt rigtige ved at søge hjælp.

 • Uagtet at jeg burde kommentere på de alvorligere hemmeligheder, så er denne her til dig, Miriam: Hvor bliver jeg bare pissehamrende ked af at høre, du får sådan nogle trælse kommentarer i din indbakke eller dit hemmeligheds-feed, eller hvad den slags nu hedder. Jeg bliver faktisk ked af det hver eneste gang jeg læser om sådan noget, om det så er hos dig eller andre. Altså ked af det på menneskehedens vegne. Ja, faktisk. Hvorfor findes der mennesker, som har sådan et behov for at skrive sådan nogle grimme ting til andre? Jeg forstår det ikke. Forstår. Det. Ikke! Så derfor – hvor meget du end er i stand til at le ad det – så sender jeg dig lige nogle rare og varme tanker samt noget virtuel opbakning – hvis altså du kan bruge det. ❤️

  • Hørt! Du skal vide, vi er mange, der læser med uden at kommentere, men som i den grad har din ryg!
   Du gør det godt – det er så modigt at dele st liv og sine tanker, som du gør!
   Tanker herfra

 • Kære dig som skriver, at du har en spiseforstyrrelse.
  Jeg vil bare sige, at jeg synes, du er modig og sej, at gå i behandling. Det er helt enormt flot – en spiseforstyrrelse er stærk og god til at overbevise om, at man skal lade den være i fred. Så store High fives og respekt for, at du lytter til andre stemmer en spiseforstyrrelsens! Rigtig god vi d, jeg tror på dig

 • Åhh hvor er det dog dejligt at have et sted at placere sine hemmeligheder! Jeg håber sørme, folk begynder at stoppe med at svine, det er sgu ikke okay.

  Tak for din blok, jeg er vild med det hele – især shhh!

Der er lukket for kommentarer.