Grammys 2018 ifølge Miriam

Grammys er og bliver en af mine favoritter, når det kommer til røde løbere, fordi det er et fancy event, men det er et fancy event i musikbranchen, så folk kan aldrig helt finde ud af, om det skal være gallafine eller rock’n’roll-badass. Resultatet er som regel en herlig blanding!

grammys1Hvis vi lægger ud med mine favoritter, så synes jeg faktisk for en gangs skyld, at Lady Gaga har ramt plet med sin stil. Den er galla, men stadig Gaga. Jeg er vild med det. Fra de skarpe skuldre hele vejen ned til de vanvittige sko. Når det kommer til Lana Del Rey, er jeg nok lidt forudindtaget, fordi jeg elsker hendes melankolske retrounivers, og jeg synes, det her outfit passer perfekt dertil. Der er selvfølgelig en vis risiko for, at kjolen er skrækkelig forfra, men det ignorerer vi lykkeligt.

grammys2Jeg hader ikke Bebe Rexhas kjole, det gør jeg virkelig ikke, men der er noget mærkeligt omkring design og fit ved barmen, der unægteligt får hendes bryster til at ligne et sæt øjne, der stirrer skeptisk på mig. Tyler, the Creator kommer direkte fra Rusland og vil gerne, at vi alle sammen ved, at han har råd til Louis Vuitton.

grammys3Jeg elsker at hade og hader at elske Andra Days look. Det er så bevidst og gennemført, hun er jo taget ud af et afsnit af Dollars! (Det originale, ikke det nye). Joy Villas outfit forstår jeg til gengæld virkelig ikke. Hun er noget abortmodstander? Med krone på? Hun er dronningen af abortmodstandere?

grammys4Jeg er faktisk ret vild med Maren Morris‘ kjole, men så kunne jeg pludselig ikke lade være med at fokusere på den nederste del af den. Der er ikke meget plads, hva’? Og det ser ikke umiddelbart ud, som om der er særlig meget stræk i det stof. Tror I, hun har været nødt til at vralte af sted med mini-skridt ligesom i det der afsnit af Beverly Hills, hvor Donna er klædt ud som havfrue? Sarah Silverman giver mig associationer til alle teenagefilm fra 80’erne, hvor the outsider ender med at tage til prom – men på sin egen måde! Det vil sige med netstrømper og bikerboots. (Og rose i munden?)

grammys5Jaden Smith er angiveligt lidt af et stilikon for den yngre generation. Jeg tror stadig, han kommer til at se tilbage på sin teenagestil, som vi andre gør det: Med en stærk følelse af ‘byt whyyy?!’ Rachel Antonoff er gået på kompromis mellem to looks, fordi, hvorfor skulle man vælge? Øverste halvdel: Sygeplejerske. Nederste halvdel: Las Vegas Showgirl.

Billeder fra people.com

Kommentarer (25)

 • Okay, jeg kan SLET ikke se, at det der er Gaga, men det er virkelig en vild kjole😍
  Joy Villa, oh my.. 😂 det er svært at vælge mellem denne og hendes Trump kjole, hvis man skulle vælge en fav..

 • Elsker din kommentar til Sarah Silverman og prom – på hendes egen måde, of course. Rosen er i øvrigt en Time’s Up-rose, flere bar én enten i hånden, om håndleddet eller i knaphullet.

 • Jeg synes at Lana del Rey grangiveligt ligner hende damen i Colombia Pictures’ (mener jeg) logo 😂

 • Rachel Antonoff ligner umiddelbart en der allerede fortryder sit valg dybt, men indser det ligesom er pænt for sent at gøre noget ved det.

 • Miriam, hvor dælen har du set det henne? Har forsøgt forgæves at finde et sted, hvor jeg ikke skal oprette login (er overbevist om at det er en fælde når de beder om det)… Help a sister out! 😀

 • Marens kjole ligner da et kyskhedsbælte… ellers er du spot on som altid!! Joy Villa – jeg har aldrig set noget lignende!

 • Den hvide rose er det der Time’s Up-statement, som er en udløber af #metoo. Hende den slutty night shift nurse har en i brystlommen 🙂
  Gaga er altså blevet helt hæderlig, efter hun lavede jazz med Tony Bennet. I like it-like it.

 • Hvorfor er det, at musikere klæder sig så meget dårligere end skuespillere? Ja, sorry, men det er lidt sjovt 🙂

 • Herre Gud i himlen! Giv mig Andra Days kjole og et event hvor jeg kan ha den på! Jeg er vild med det hele! Jeg kendte hende ikke før, men googlede hende lige, og ingen af de andre billeder ser hun nær så interessant ud som i Dollars kjolen. Der står hjerter ud af øjnene på mig, og blå mascara på indkøbslisten!

 • Jeg havde slet ikke lagt mærke til alle de hvide roser, før jeg læste kommentarene :D.
  Men hvad filan er det der “time’s up” noget? jeg føler mig håbløst bagud.

  • Det er en bevægelse, der er startet oven på Weinstein-sagen. Google kan altid hjælp, hvis du er i tvivl!

 • Joy Vila… Aimen jeg synes simpelthen det er så upassende et sted at være politisk på den front *pande mød mur – fod mød kugle*

Der er lukket for kommentarer.