Grammys 2018 ifølge Miriam

Grammys er og bliver en af mine favoritter, når det kommer til røde løbere, fordi det er et fancy event, men det er et fancy event i musikbranchen, så folk kan aldrig helt finde ud af, om det skal være gallafine eller rock’n’roll-badass. Resultatet er som regel en herlig blanding!

grammys1Hvis vi lægger ud med mine favoritter, så synes jeg faktisk for en gangs skyld, at Lady Gaga har ramt plet med sin stil. Den er galla, men stadig Gaga. Jeg er vild med det. Fra de skarpe skuldre hele vejen ned til de vanvittige sko. Når det kommer til Lana Del Rey, er jeg nok lidt forudindtaget, fordi jeg elsker hendes melankolske retrounivers, og jeg synes, det her outfit passer perfekt dertil. Der er selvfølgelig en vis risiko for, at kjolen er skrækkelig forfra, men det ignorerer vi lykkeligt.

grammys2Jeg hader ikke Bebe Rexhas kjole, det gør jeg virkelig ikke, men der er noget mærkeligt omkring design og fit ved barmen, der unægteligt får hendes bryster til at ligne et sæt øjne, der stirrer skeptisk på mig. Tyler, the Creator kommer direkte fra Rusland og vil gerne, at vi alle sammen ved, at han har råd til Louis Vuitton.

grammys3Jeg elsker at hade og hader at elske Andra Days look. Det er så bevidst og gennemført, hun er jo taget ud af et afsnit af Dollars! (Det originale, ikke det nye). Joy Villas outfit forstår jeg til gengæld virkelig ikke. Hun er noget abortmodstander? Med krone på? Hun er dronningen af abortmodstandere?

grammys4Jeg er faktisk ret vild med Maren Morris‘ kjole, men så kunne jeg pludselig ikke lade være med at fokusere på den nederste del af den. Der er ikke meget plads, hva’? Og det ser ikke umiddelbart ud, som om der er særlig meget stræk i det stof. Tror I, hun har været nødt til at vralte af sted med mini-skridt ligesom i det der afsnit af Beverly Hills, hvor Donna er klædt ud som havfrue? Sarah Silverman giver mig associationer til alle teenagefilm fra 80’erne, hvor the outsider ender med at tage til prom – men på sin egen måde! Det vil sige med netstrømper og bikerboots. (Og rose i munden?)

grammys5Jaden Smith er angiveligt lidt af et stilikon for den yngre generation. Jeg tror stadig, han kommer til at se tilbage på sin teenagestil, som vi andre gør det: Med en stærk følelse af ‘byt whyyy?!’ Rachel Antonoff er gået på kompromis mellem to looks, fordi, hvorfor skulle man vælge? Øverste halvdel: Sygeplejerske. Nederste halvdel: Las Vegas Showgirl.

Billeder fra people.com

Comments (25)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.