Warning: Declaration of YOOtheme\Theme\Wordpress\MenuWalker::walk($elements, $max_depth) should be compatible with Walker::walk($elements, $max_depth, ...$args) in /customers/8/f/4/miriamsblok.dk/httpd.www/wp-content/themes/yootheme/vendor/yootheme/theme/platforms/wordpress/src/Wordpress/MenuWalker.php on line 112

Repost: Den mindre gode julegave

foerst-3Der er et par stykker, der har foreslået uheldige julegaver som WTF-tema, men vi kørte faktisk emnet sidste år. Bidragene kan dog helt bestemt godt tåle at blive læst igen, så mens vi venter på i morgen, kan I fordrive tiden med alle de gaver, andre har fået, der forhåbentlig ikke ligger til jer under træet! 😀

yujnhgyui-1yujnhgyuiyhunjbghyijkbxcvgfdertyuumnhjukisidst-5sidst-7uikjhyuiujnbhgyuiujnhyuic-nmklaepl dfghjklaepoiu dfghjklae dfghjkloiuyt5 dfghjkllkiuytr54 dfghjkl dcx-bnmklae dfghjklaepoiuydfgnpolkpojdfguiopaeloidfrtyuiklkjhytrdfyuikjnhgdrtyuiolkjhgfdrtyujnbgfrtyuedfrgtjklaefghjkkjhgfghjkllkjhfghjklaefghjukilaelkmghjklaeoeghjklae-1foerstfoerst-1foerst-7foerst-5fhyjhgtyuighjnbhyjugiloaehjmnbhjkhjnbhgyjuihjnbhyjuk jukhyjuoijunbhyuioiuygtfdfghr4drcuortyuiopoiuytfrdsidst-3

Comments (11)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.