Repost: Den mindre gode julegave

foerst-3Der er et par stykker, der har foreslået uheldige julegaver som WTF-tema, men vi kørte faktisk emnet sidste år. Bidragene kan dog helt bestemt godt tåle at blive læst igen, så mens vi venter på i morgen, kan I fordrive tiden med alle de gaver, andre har fået, der forhåbentlig ikke ligger til jer under træet! 😀

yujnhgyui-1yujnhgyuiyhunjbghyijkbxcvgfdertyuumnhjukisidst-5sidst-7uikjhyuiujnbhgyuiujnhyuic-nmklaepl dfghjklaepoiu dfghjklae dfghjkloiuyt5 dfghjkllkiuytr54 dfghjkl dcx-bnmklae dfghjklaepoiuydfgnpolkpojdfguiopaeloidfrtyuiklkjhytrdfyuikjnhgdrtyuiolkjhgfdrtyujnbgfrtyuedfrgtjklaefghjkkjhgfghjkllkjhfghjklaefghjukilaelkmghjklaeoeghjklae-1foerstfoerst-1foerst-7foerst-5fhyjhgtyuighjnbhyjugiloaehjmnbhjkhjnbhgyjuihjnbhyjuk jukhyjuoijunbhyuioiuygtfdfghr4drcuortyuiopoiuytfrdsidst-3

Kommentarer (11)

Der er lukket for kommentarer.