Jeg er jo Bridget Jones #313

collagelkj1. Glædelig jul! Jeg ville have lavet det her indlæg i går, hvor det jo egentlig var søndag, men så blev jeg optaget af noget andet. Der var kage nedenunder, jo.

2. Se billede et. Er det bare mig? Kan være fornærmet en hel aften, hvis det mislykkes! 😀

3. D. 20. december var jeg inde i en julebutik, hvor de havde de grimmeste julekugler i verden og i min iver efter at tage et billede, fik jeg vippet en på gulvet. Den eksploderede i tusinde stykker.

4. Der kom straks en medarbejder over med kost og fejebakke, og jeg fik fremstammet en undskyldning, hvortil han svarede: “Det gør ikke noget. Den slags sker hele tiden, når børn kommer forbi og lige skal se nærmere på tingene.” Ja, børn og så mig tilsyneladende.

5. Fandt en Føtex i magnet, der sagde noget i stil med: “All moms give birth to kids, except mine. She gave birth to a legend. High five!” Viste min mor den og tvang hende til at high five mig. Nogle gange er jeg en parodi fra en tilfældig Will Ferrell-film.

6. Da jeg åbnede låge nummer 23 i min julekalender, gik det op for mig, at jeg (som forudset) havde så travlt på Store Rejsedag, at jeg ikke fik åbnet nummer 21 og morgenen og sidenhen glemte alt om den. Det kan man da ikke?!

7. “Tinder er et forfærdeligt sted. Det er jo bare fyldt med horekarle!” Citat min far. Ikke ukorrekt.

8. Vi finder og fælder altid vores eget juletræ. I år fældede jeg det og kom i processen til at save mig selv en lille smule i knæet. Det var dumt på så mange måder. Mest fordi det selvfølgelig dræbte mine strømpebukser.

9. Par nummer to døde i går med tak til Franks kløer. Jeg havde kun to par med.

10. Vi runder af med skamløs godbidstigning. Har man lyst til at give mig en julegave, må man sindssygt gerne stikke bloggens Facebookside et like. Vi er 23 mennesker fra at nå 5.000, og jeg er ved at dø af spænding efter at komme derop inden 2018! Har man allerede liket, eller hader man Facebook, eller kan man bare godt lide mig, må man rigtig gerne klikke lige her, hvor man kommer ind til verdens fineste hyggesokker fra Gina Tricot, som er vist på billedet ovenfor, og som jeg i al oprigtighed overvejer at forære mig selv, fordi man aldrig kan få for mange hyggesokker! (reklamelink)

Kommentarer (18)

Der er lukket for kommentarer.