Jeg er jo Bridget Jones #310

225752_6474367025_6534_n1. I dag er første dag i over en uge, hvor jeg har det nogenlunde. Var seriøst lige bange for, at universet syntes, det kunne være skidesjovt at give mig kyssesyge to gange.

2. Problemet er nu, at jeg er virkelig, virkelig sulten, men alt mad, jeg har i huset, har jeg spist, mens jeg havde en altoverskyggende kvalme, så jeg har virkelig ikke lyst til at spise mere af det.

3. …Og det på trods af at jeg stadig har en halv honningkage-roulade tilbage. RIP.

4. Har af samme årsag heller ikke lyst til at se mere Gilmore Girls. Not okay!

5. Jeg kan ikke rigtigt fylde Bridget med anekdoter i den her uge, for jeg kun forladt min lejlighed to gange, men jeg kan til gengæld afsløre. at jeg har set alle videoer på Youtube. To gange.

6. Det er i øvrigt i dag 3. december, og jeg ejer stadig ikke en spiselig julekalender. Det gør mig oprigtigt meget oprørt. Hvis der er nogen, der har spottet et supermarked på Østerbro, der stadig har flere Kinder-julekalendere tilbage, så råb lige op. Jeg mangler!

7. Jeg har købt én julegave indtil videre. Jeg købte den i USA, og jeg har ikke den fjerneste idé om, hvor jeg sidenhen har placeret den.

8. Overvejer desuden meget at bilde mig selv ind, at man kan købe meget bedre julegaver i udlandet. Især når man seriøst kan komme til London for 73 kroner. (Reklame/affiliatelink)

9. Der skal lyde en stor tak til Facebook, som forleden hev ovenstående billede frem og viste mig det som et ‘minde’. Det er fra en fest på uni for rigtig lang tid siden, og jeg kunne virkelig godt have overlevet unden nogensinde at se det igen.

10. Jeg har i al min tjekkethed i sin tid også lagt følgende kommentar til billedet: “Jeg burde kunne huske det her? Ja?”

Kommentarer (15)

 • Ja, man siger jo, at man ikke kan få kyssesyge to gange. Men altså…. det kan man godt. Been there, og alt det der. Kan virkelig ikke anbefale det, så jeg er glad for at høre, at du er i bedring! ❤️

  • Min er fra Fakta, men det er bare en masseproduceret DanCake-sag, så forvent ikke det helt store! 😀

 • Honningkage-roulade..?! Hvor har du koebt den? Pls tell me. Jeg er virkelig begejstret ligenu 🙂

 • Hej Miriam.
  Jeg nyder virkelig at læse din blog og jeg synes du gør et super godt stykke arbejde med den. Normalt kan jeg godt klare at vi er uenige om nogle ting, så det her er virkelig ikke bare for at være irriterende, men bliver nødt til at sige at jeg er virkelig meget imod reklame for Ryan Air. Ja, det er rigtig billigt at kunne komme til London for 73 kroner. Men hvordan er det overhovedet muligt at sælge så billige billetter? Det er det kun fordi Ryan Air behandler sine ansatte virkelig dårligt mht. overenskomster. Faktisk må de ansatte ikke engang være med i en fagforening, for så kan de rent faktisk kræve at deres rettigheder som ansatte skal tages seriøst. Virkelig, overvej nøje hvilke flyselskaber I støtter, folkens. Den billige pris for dine flybilletter koster andre dyrt mht. rettigheder og arbejdsmiljø.

  God aften!

 • I din pause fra Gilmore Girls, kan jeg anbefale “Good Witch” på Netflix. Den har ikke drama eller store armbevægelser, men rigtig hyggelig lille-by-stemning ala Stars Hollow. Jeg har været glad for den, når jeg ikke lige kunne overskue noget der krævede større overskud eller koncentration. Og jeg blev hurtigt glad for karaktererne 😊

 • Jeg købte en kinder maxi julekalender i Aldi nedsat til 80 kr den anden dag – godt nok på Nørrebro, men tænker at det er et forsøg værd. Den er i hvert fald god:)

Der er lukket for kommentarer.