Det kunne man sådan set godt dyrke noget mere…

collagelkmIndlægget indeholder reklame

For lidt over en uges tid siden var jeg med til at indvie Madklubben Østerbros lokaler, da Nilens Jord inviterede til treretters middag og en gang hudanalyse. Jeg tager til et bloggerarrangement i ny og næ, men det her var ekstra specielt, fordi de inviterede bloggere alle havde fået lov til at medbringe en læser. For mit vedkommende blev det Mie, der leverede det ikoniske Grey’s Anatomy-citat “Pick me, choose me, love me!”, da hun deltog i konkurrencen, og så var der ligesom ikke tvivl om, at vi ville komme glimrende ud af det med hinanden.

Mellem forretten (som – hallelujah! – ikke var en variation over rå fisk) og hovedretten (confiteret and og virkelig god sovs sauce) fik vi således lært vores hud lidt bedre at kende og et udvalg af produkter med hjem, der passede perfekt til lige netop os. Inklusiv den serum, som Mie på billedet er ved at undersøge, og som jeg er dødspændt på at se resultater af på længere sigt. Alt sammen virkelig nyttigt, fordi meget af min forbrugerindstilling stadig er påvirket af at have været på SU i 10 år, så jeg burde virkelig oppe kvaliteten af både makeup- og cremeprodukter i min samling.

Anywho, før vi når videre til indlæggets egentlige pointe har jeg fået lov til at dele en rabatkode med jer. Den hedder MIRIAM20 og giver 20% frem til d. 3/12 på Nilens Jords webshop. Personlige favoritter:

1) Den der vanvittige (og velfortjent hypede) highlighter, som jeg har skrevet om før.

2) Deres liquid lipsticks, som tørrer til en mat finish og holder for fucking evigt. Også gennem drinks og den slags.

3) Og sidst, men ikke mindst (og også tidligere lovprist) deres lipshines, som nærmest er en kombi mellem en læbepomade og en læbestift. Giver et smule farve og en smuk glans, men man føler sig ikke overpyntet, og man behøver ikke et spejl for at lægge dem. Bare lige nok til at føle sig røvlækker på en hverdag. Sværger selv til ‘Dark Rose’ og ‘Nude’.

Men tilbage til det, jeg egentlig ville frem til: Det er tredje gang, jeg har fået lov til at involvere læsere direkte i alt det her event-halløj, der ind imellem også hører med til bloggen. Første gang var vi i biffen, anden gang spillede vi banko og drak øl, og forrige onsdag var jeg altså på date med Mie. Og for fa’en, hvor ville jeg ønske, der var flere firmaer, der dyrkede at involvere læserne. Det er altid vildt mange, der bakker op om den slags arrangementer og gerne vil være med, og det er pissehyggeligt at møde folk og komme hinanden lidt ved. Ikke mindst fordi jeg har en idé om, at man som blogger og bloglæser har i hvert fald et eller andet til fælles, når man nu ligesom har fundet hinanden. Så helt akavet bliver det aldrig. Eller jo, nogle gange, men det er mest, fordi jeg som menneske er skabt til at være akavet, men det er I jo så forberedt på, kan man sige.

Men det, der så slog mig forleden, var, at det vel ikke nødvendigvis behøver at være noget stort hurlumhej med lejede lokaler og sponsorerede goodiebags (selvom de er rare!). Måske kunne man bare sådan selv finde ud af noget? Hvis vi er 30 mennesker, der gerne vil i biffen, så kan vi vel bare tage i biffen? Eller afholde fredagsbar? Eller synge karaoke? Møde nye mennesker, vise hinanden kæledyrsbilleder, battle referencejokes. Jeg synes, det lyder som en fest.

Så for ligesom at koge rigtig meget snak ned til et enkelt spørgsmål: Er der andre end mig, der synes, at det måske kunne være sjovt? Vi kunne da godt være sådan lidt squad-agtige (fornem venligst ironien) på den helt casual måde, omend nogen med væsentligt længere ben end mig ville være nødt til at spille rollen som Taylor Swift. Eller vil I hellere bare holde alt blogassocieret til, når I pendler/putter børn/er på toilet? Let me know! 😀

Kommentarer (40)

Der er lukket for kommentarer.