Kommentarer (7)

  • Til dig, der håber på en ring under træet: køb selv en fed diamantring, en vintage, hvis der ikke ligger en. Det gjorde en af mine bekendte. Hun købte en lækker ring og en pels til sig selv ud af de penge, hun af sin sekretærløn havde sparet op til det fælles hus, de heller aldrig fik.

    I dag er de begge gift med andre mennesker. Hun fik en ring. Af den rette mand.

    • Dig med ringen. Hvis du gerne vil giftes med ham, hvad så med at spørge ham selv? Ja, nu antager jeg at du er en kvinde.

  • Det med at være den, der slår græs i parken… Det tænkte jeg også virkelig ofte på cykelturen til universitetet (og faktisk stadig indimellem. Det virker bare så let og ubekymret at sidde på en græsslåmaskine…)
    Nå, men det jeg ville frem til: Det ene udelukker vel ikke det andet 🙂

  • Min halvbror får et chok den dag arven skal deles for der finder han ud af jeg har kendt til ham siden jeg var 25😂

  • Dig med teenageflirten; jeg har det på præcis samme måde. Jeg satser på at møde ham igen når vi bliver gamle og vores respektive ægtefæller er gået bort…. lidt som på sødsuppe amerikanske film 😄

Der er lukket for kommentarer.