Jeg, en makeup-hore

collage img_5648Sponsoreret af Goodiebox

Selvforkælelse, part to! Jeg er en Sephora-slut. Nogen vil sikkert protestere imod navnet, men når man betaler penge for goder, så er den altså god nok. Selvom det vel teknisk set betyder, at Sephora er en Miriam-slut. Hæh. Sephora behøver vel sådan set ikke yderligere introduktion. Det er makeupmekka, en syndflod af fristelser, et farligt, farligt sted for de af os, der er lidt for gavmilde med dankortet. De fører et utal af kongemærker, som Matas må sukke misundeligt efter, og YouTubes makeup-guruer sværger til.

Honestly, så er mit udvalg derfra ikke så prangende, som det kunne være (omend jeg arbejder hårdt på sagen!) Fordi kvalitet koster penge, og det er altså en anelse bittert at komme hjem med 400ml produkt, der slet ikke fungerer til ens hud. Testere er guld, men testere er ikke alt. Derfor er jeg også nærmest lidt lykkelig for Goodiebox’ Limited Edition-samarbejde med netop Sephora. Fordi det giver mig mulighed for at prøve nogle produkter til en brøkdel af prisen. Modsat abonnementskassen (hvortil I stadig kan få 20%, fordi jeg lidt er jeres sugarmama på den måde) er den her en engangsting, så når der ikke er flere, er der ikke flere. Sephora-boxen koster 299 kroner inkl. fragt og har en værdi på over det dobbelte. But wait, there’s more! Rabatkode? Rabatkode! Skriv MiriamxGB i kodefeltet og spar yderligere 10% på din Sephora-box. Min helt egen eksklusive kode. Jarh. Så kan I godt pakke jeres stjerner på Hollywood Walk of Fame væk! 😉

Jeg har lavet et look med boxens indhold, der inkluderer følgende:

Marc Jacobs Highliner Gel Crayon Eye Liner. Lagt lige over og under øjenvipperne og blendet ud med en pensel for et mindre skarpt look. Jeg elsker allerede den her, for hvis jeg skal være ærlig, så ejer jeg i hvert fald en håndfuld sorte eyelinere i forvejen, men de fleste afgiver så lidt farve, at jeg lige så godt kunne tegne på mit øjenlåg med en farveblyant, og that shit hurts.

Too Faced Better Than Sex Mascara. Optimistisk navn, men resultatet talerr måske alligevel for sig selv. Jeg havde lidt følelsen af at have fået flere vipper?

Kat Von D Everlasting Liquid Lipstick i farven Lolita. Jeg glædede mig allermest til den her, for jeg er en sucker for liquid lipsticks, men én enkelt fra Kat Von D koster 170 kroner. Shit. Men Lolita er pæn – især til efteråret – og efter i aften ved jeg også, om den er pengene værd.

Becca Under Eye Brightening Corrector. Jeg har ikke sovet i en uge. Det kan man faktisk ikke rigtigt se nu. Win.

Sephora Rose Micellar Cleansing Milk. Jeg er lige løbet tør for makeupfjerner, såååå.

Benefit Browvo Conditioning Primer. Helt ærligt, så virker en øjenbrynsprimer som det ultimativt unødvendige produkt. I hvert fald for mig. MEN! Der står i indlægssedlen, at den kan bruges til at holde brynene på plads hele dagen også, og guderne skal vide, jeg har manglet sådan et produkt!

Se alle produkterne in action super up close lige nedenunder. So far, so good. Jeg er fan. 😉

img_5751

Kommentarer (18)

Der er lukket for kommentarer.