Tinder-samtaler #11

Eller, den er faktisk slet ikke fra Tinder. Den dukkede op i min andet-indbakke på Facebook forleden, og jeg har ikke den fjerneste idé om, hvor manden har opstøvet mig henne. Måske herinde? Who knows. Det fremgår i hvert fald ikke af indgangsbeskeden, der lød som følger:

“WOW! Og halløjsa fra mig til dig… Hold nu op, hvor ser du bare lækker og hamrende sexet ud Miriam 😛 “

Og det er sikkert skrevet med gode intentioner, men jeg har det meget svært ved den slags åbninger. Jeg synes, det er akavet. Og et ret stort turnoff. Bare sådan at sige at man er hamrende sexet uden egentlig at vise interesse i ens personlighed. Det er nok hele dating-gamet, der har farvet mig på den front. Jeg er blevet dundrende fordomsfuld, det lægger jeg mig fladt ned og indrømmer. Jeg løber skrigende væk ved det mindste tegn på fuckboys, og fuckboys snakker altid om, hvor lækker man er… Inden de begynder at tale om deres pik. Suk.

Så jeg valgte den lette løsning og kvitterede med Cristina Yang:

tumblr_inline_nnb8zsxhyu1rqfc4i_500

Man kan faktisk kalde mig en slags datingekspert.

Kommentarer (16)

Der er lukket for kommentarer.