Facebook-idioter og slå-om-kjoler

collageJeg holder mig altid langt væk fra Facebook-debatter. Folk er idioter, og der er aldrig skyggen af konstruktivisme eller almen respekt at komme efter. Så jeg følger ingen aviser. Ikke Politiken eller Berlingske og da slet ikke BT og Ekstra Bladet. Alligevel dukker der ind imellem en debat op i mit feed, fordi nogle af mine venner stadig ikke har opgivet ævred. Og så kan jeg ikke lade være med at kigge… Selvom jeg udmærket ved, at jeg bliver helt hysterisk vred af det.

I dag var der sagen om den tyske mand, der netop er blevet dømt for i skjul at filme 60 kvinder på Roskilde festival tisse – selvfølgelig med det formål at dele det på nettet. Arh, men hvorfor blive forarget over den type forskruede opførsel, når man i stedet kan victimblaime? “Så kunne de bare lade være med at tisse i det fri!” Eller hvad med sågar forsvar af mandens opførsel? “Man må gerne tage billeder på offentlige steder, så han har ikke gjort noget ulovligt!” Nogle vil selvfølgelig sige, at mange af de provokerende udmeldinger kommer fra trolls, men jeg ved bare ikke, om jeg synes, det er bedre. Er det værre at være indehaver af en supernederen holdning eller at lade som om, man er indehaver af en supernederen holdning, så man kan pisse folk af for sin egen underholdnings skyld?

Malingen fik en del af mine aggressioner ud, så jeg følte mig godt brugt i højre arm og var dækket af små, lyserøde skønhedspletter, da jeg atter satte mig til computeren. Jeg ville arbejde videre på det indlæg, jeg planlægger at udgive lige omkring lønningstid, som skal indeholde mere eller mindre alle de slå-om-kjoler, jeg kan finde. Det er uden tvivl et af sommerens ultimative it-items, hvilket jeg er svært begejstret for, fordi de klæder alle kropstyper, og jeg har tænkt mig at hamstre et større lager, mens de er allestedsnærværende. Rigtig mange har efterhånden måttet opgive at opstøve Vero Modas ultrapopulære prikkede version (som dog pt findes her, hvis man er en M eller en L – reklame-/affiliatelink). Selv har jeg grundet mønsteret ikke været fristet, så derfor blev jeg jævnt begejstret for i dag at finde en lignende model i en hel del andre mønstre (reklame/-affiliatelink). De fleste er udsolgt, men eftersom der står “kommer om kort tid” ville jeg lige tippe, hvis I vil være med på stalkerholdet. Jeg turde ikke vente med den info til slå-om-kjole-indlægget!

Klokken er imellemtiden blevet halvmange, og jeg har ikke fået aftensmad endnu, så jeg vil ignorere nederen Facebook-typer og kjoledrømme og i stedet fokusere på at få noget at spise. Ja. God plan! 😀

Kommentarer (23)

 • Elsker slå om kjoler! Både lange og korte. Det ærgrer mig dog at de ofte er af polyester, det så ubehageligt i sommervarmen. Har du nogle gode forslag til slå-om-kjoler i noget andet materiale og som ikke koster over 1000 kr? 😀

  • Man skal jo som regel betale for de lidt bedre materialer, så der er nok ikke et stort udvalg på den front, men jeg vil gætte på, der er en mulighed eller to i det kommende indlæg.

 • Arh shit, jeg har heller ikke fået lavet mig aftensmad endnu, og nu valgte jeg, at det alligevel var mere vigtigt at snuse til de der links, du kaster om dig med, end mad (skriver madbloggeren…). Damn you, Miriam! (Ja, for det er jo ikke min egen skyld…)

 • slå-om-kjoler er tæt ved det værste man kan putte mig i – der ser ud som om jeg har tabt måsen, så den hænger næsten nede ved mine knæ😔

  • Seriøst? Jeg har aldrig set nogen, der ikke kunne bære en slå-om-kjole. Er det ikke bare, fordi du skulle vælge en anden længde så? *emoji-der-klør-sig-under-hagen*

   • Den uperfekte pige

    Jeg kan hellere ikke bruge slå om kjolerne – Jeg har en ret kort torso og har derudover næsten jeg intet barm, en ret stor mave og med lige så stor (amerikansk) røv, så jeg ser EVIGT gravid ud i dem.. Et mirakelmiddel for alle?
    I don’t think so… 😀

   • Helt seriøst ja…
    Tror jeg har prøvet forskellige længder, mønstre og typer stof de sidste 10+ år og det er ikke lykkedes mig at finde en der virker.
    Det resulterer altid i at mine vrider sig af grin, fordi det ser så absurd ud..

  • Jeg ser heller ikke godt ud i slå-om-kjoler. En lang overkrop og små bryster gør at det ikke fungerer her… Og synes nu også jeg ser en del andre rundt omkring det ikke fungerer heeeelt så godt for, selvom alle messer “de klæder alle kropstype”.

 • Ah jeg ser ikke særlig køn ud i slå om mere… men de er behagelige….. jeg levede i dem (dog mest nederdele) som teenager
  kan Selvfølgelig være at det er muligt med et lidt a det snit. .. men altså har ikke mødt den rette slå om endnu…

  Er så træt af victemblaming og trolls, desværre er det fØrsted ogå at se i oficelle sammenhæng (læger)… så gider jeg ikke sige mere om den sag

  • Jeg knuselsker slå-om-kjoler! De er så behagelige! Men ærgerligt selvfølgelig, hvis de ikke er pæne på en…

 • Af og til føler jeg en sær trang til forargelse, og SÅ er Ekstrabladets Nationen!-kommentarfelt altså guld værd!!! I guder altså! Der kan man tale om ukonstruktivistisk debat!!! Det hele handler om at tvære hinanden ud pga stave eller formuleringsfejl, eller at beskylde hinanden for at være pædofile og lignende ting. Det er sjældent det egentlige emne der er i fokus.

 • Tip de har en slå om kjole med flæser i Gina Tricot. Den er udsolgt online i flere størrelser, men hvis du søger efter om den findes i butikker i Kbh er du måske heldig. Det var jeg i Aarhus 🙂

 • Hvis du har lyst til at skrive et lille debatindlæg baseret på en tv-udsendelse (eller indlæg ala dem du skrev om Gift ved første blik), kunne det være fedt, hvis du ville tage udgangspunkt i “Sandheden om vores au pair”. Det kunne være interessant at høre dit synspunkt på udsendelserne og ligeledes læse kommentarer fra andre om hvad de tænker om konceptet, og hvordan det så fungerer i praksis hos værtsfamilierne 🙂

  • Åh Gud, jeg er virkelig bange for, at det ville gøre mig seriøst aggressiv at se det program! Jeg har ikke et tv, så det kan jeg ikke, men jeg tror også, der er ret almen konsensus om, at det er rigmænd uden virkelighedsfornemmelse, der tror, at au pairs bare har en fest, er der ikke?

 • At lade som om man har en super nederen holdning – ok det griner jeg virkelig af!! 😀 Kender vi i det hele taget ikke bare allesammen alt for mange som kommenterer på ALT for meget på FB?? Personligt krummer jeg langt mere tæer over alle dem som kommenterer på de kendtes statuser?! Som i ” oh dont be so sad beautiful you ” når Adele aflyser sin koncert – eller SUPER godt godt til en eller anden goldspillers præsentation?! Så sgu da trods alt hellere forsøge at kloge sig lidt i noget så politisk ukorrekt som det der??
  – eller måske bare lige øve sig lidt i at beholde både sine nederen og ikke nederen holdninger lidt for sig selv. Og så i stedet for shoppe nogle flere kjoler 😀

  • Folk, der kommenterer på kendte menneskers billeder er yndlings! “Please reply!” Noooope! 😀

Der er lukket for kommentarer.