Klar, parat, start!

img_4586I al fremtid vil sommeren 2017 være kendt som tiden, hvor jeg ikke lavede andet end at spise ærter og læse bøger (…og gå med usædvanligt høje knolde). Men i dag skal der ske noget andet. For baggrunden på dette billede skal ændres. Der skal males og hænges noget andet op end mit ellers elskede spejl, der er et af de der magiske af slagsen, der altid får en til at se en brøkdel pænere ud, end man egentlig er.

Jeg er ret spændt på, om jeg har valgt den rigtige farve maling. For jeg havde en klar idé i mit hoved, men da jeg så stod i Flügger, endte jeg med at beslutte mig alt for hurtigt, fordi damen stod lige ved siden af mig, og det virkede dumt at bruge et kvarter på at stirre på de samme farvekort. Plus, det der med at visualisere en farveprøve på tre kvadratcentimeter op på en væg, der er mange tusinde gange større, det har jeg ikke fantasi til. Men farven er virkelig pæn i spanden, så jeg satser på, den også er det, når den kommer ud derfra.

Jeg har i øvrigt købt afdækningsplast nok til at skærme hele min lejlighed af, for jeg er ikke just den forsigtige type, og det er næppe godt i kombination med en dryppende mallerrulle. Men jeg er fortrøstningsfuld, nærmest selvsikker, og jeg har lavet en playliste specielt til opgaven, der primært består af Disney og gamle Britney Spears-sange, så jeg er sikker på, jeg har en fremragende eftermiddag i vente. Og skulle der komme en lille klat maling på Frank, så er jeg slet ikke i tvivl om, at han vil være aldeles nydelig med lyserøde striber i pelsen…

Wish me luck! 😀

Kommentarer (8)

 • Jeg er fan af din playliste 😃😍
  Er sikker på det nok skal blive pænt, jeg malede for første gang da vi købte vores lejlighed for 2 år siden, anede ikke hvad jeg lavede, men det blev da pænt alligevel 😂
  Får vi lov at se billede af det færdige resultat? 😊

 • Til en anden gang kan jeg varmt anbefale den app (findes gratis til iPhone – ved ikke med Android) som hedder “Farveguide” fra Flügger.

  Man tager et billede af rummet man vil male, og kan så i ro og mag sidde derhjemme og lege med farvekort og prøve med den ene farve efter den anden. Den var guld værd da vi flyttede, og skulle finde forskellige farver til 4 værelser.

  • Det lyder smart! Jeg prøvede en variant af det på deres hjemmeside, men det funkede slet ikke. Der var nærmest ingen farver at vælge imellem…

 • Anna Sofie Geisler

  Spændende!!

  Er desuden meget imponeret over det voldsomt naturlige og meget candid billede! Hihi.

Der er lukket for kommentarer.