Ekstra(!) 30%(!) off udsalg!

Reklame – indeholder affiliatelinks

Affiliatelinks betyder, at klikker man sig ind via et af mine links og køber noget – hvad som helst, ikke nødvendigvis noget fra collagen – så får jeg en del af salget i kommission. Det er mægtig rart i forhold til at betale husleje og den slags. Så hvis I har brug for en undskyldning for at shoppe, så har I hermed en! 😀

ellos-udsalgNummer 1, nummer 2, nummer 3, nummer 4, nummer 5, nummer 6, nummer 7, nummer 8, nummer 9, nummer 10, nummer 11, nummer 12.

Ellos‘ modelbilleder er ofte skrækkeligt Føtex-katalog at se på, og derfor afskriver mange at shoppe der, men lad jer ikke narre. Der er gode fund at gøre, og de har altså også mærker som fx Day og Second Female. Og så er der den mindre detalje at de til og med i morgen (d. 24. juli) kører med ekstra 30% off allerede nedsatte varer med koden 365708! Åh, procenter på procenter, jeg elsker jer sådan!

Ovenfor har jeg udvalgt et par af mine favoritter, og derudover vil jeg lige tippe om, at udsalget altså også dækker en imponerende mængde plus size, træningstøj, sko, badetøj og ventetøj. Det ville næsten være dumt ikke lige at kigge forbi. Jeg mener… 30%… EKSTRA!

 

Kommentarer (2)

  • Jeg er bare blevet så håbløst forkælet ift fragt – der blev jeg lidt træt af Ellos.. Og så føltes det mega old school at skulle skrive hvilket kontonummer man ville have pengene retur til.. Mega flashback til postordretiden 😅

    • Sådan har jeg det som udgangspunkt også, men hvis man lægger en ordrer, hvor man sparer mange hundrede kroner i forhold til, hvad man ville give andetsteds, så virker det umiddelbart lidt dumt at shoppe det andet sted alligevel, fordi de har fri fragt…

Der er lukket for kommentarer.