Jeg er jo Bridget Jones #291

img_2193-kopi1. I torsdag drak jeg et glas vin og blev faktisk temmelig snaldret. Af ét glas. Gulddreng har ret i, at jeg drikker for lidt.

2. Forleden gik jeg i halvanden time og muggede over, at mine ellers næsten helt nye høretelefoner virkede ganske elendigt. Det er sådan nogle, der er formet efter ørerne. Jeg havde puttet den venstre i højre øre og omvendt.

3. To separate mennesker har for nyligt anbefalet mig at prøve at date italienske mænd. Findes der en hjemmeside? Italianodating.dk? Italianstallion.com?

4. Jeg har fået et dick pic på Snapchat. Det sker ind imellem, men hvorfor er det aldrig dem med de virkelig pæne penisser, der sender dem? Det er altid dem med en diller, der lidt ligner en form for champignon.

5. …Selvom den her nu mere var en fluesvamp. Ydr.

6. I går tog jeg tog i Flügger for at købe maling. Kl. 16. Der var ikke skidemeget åbent. Hvorfra skulle jeg vide, at det var lørdag?

7. Projekt voksenbolig fortsætter i næste uge, hvor jeg udover at male også skal have hængt nogle rammer op. En del af mig er sindssygt selvsikker, men resten af mig tænker alligevel, det er bedst at investere i et vaterpas.

8. Der er nu fem af mine tomater, der er ved at blive røde. FEM! Jeg er et botanisk geni!

9. Jeg har allerede spist én, der var helt rød og færdig. Den smagte ikke af en skid.

10. I skrivende stund er der skybrud uden for mit vindue. Det er jeg glad for af to årsager: 1) Jeg befinder mig indendørs og 2) Mine ruder trængte virkelig til at blive vasket.

Kommentarer (32)

 • Total med dig på punkt 10 😂 ikke bare én men TO fugle fløj ind i den samme rude forleden dag. Den lille gråspurv døde vist desværre. Duen overlevede. Men anyway, så gav det nogle ret vilde væske pletter på ruden 😂 og jeg nægter at betale for en vinduespudser! Hurra for dansk regnvejr 😋

 • Skønne dig!! Jeg drikker simpelthen også for lidt vin, fik det på samme måde forleden af et enkelt glas rødvin! Og blot et lille tip – der er vaterpas på iPhone, hvis du har sådan en 🙂 har selv netop haft gang i projekt flytning/voksenlejlighed 🙂 god fornøjelse 🙂

 • Man kan godt være selvsikker og eje et vaterpas på samme tid. Måske det endda virker forstærkende på selvsikkerheden?

 • Protip: hvis du ejer en iPhone så er der vaterpas i den (under appen med kompas) – har brugt den flere gange og den virker ganske udemærket.. mega smart! 😁👏

  • Det er drønsmart, men jeg skal vist bruge noget, der er lidt længere end en iPhone…

 • Hvis nu dine billeder ikke kommer til at hænge helt lige, så kan man sagtens justere lidt med en klat elefantsnot bag på rammen ☺

 • Jeg er helt sikker på, at IPhones er installeret med et vatterpas (bare lige inden du investerer i et dyrt er af slagsen)

 • Italienske mænd er okay til lir, men absolut no-go til mere end det. Med mindre du altså er okay med, at du skal være hausfrau og varte ham op og slet ikke spørge, hvorfor han gerne vil i byen med sine venner hele tiden. Det kan være, jeg var uheldig, og granted – min empiri er ikke så valid grundet de få adspurgte kandidater – men jeg kan ikke anbefale det.
  Vin, til gengæld… Det svigter aldrig! 😉

 • Har du fortsat de der brevkasse-vi-hjælper-dig-indlæg? Eller husker jeg forkert? Jeg står med et dilemma, der har pågået alt for længe – og nu må jeg have nye øjne på sagen…

  • Nope, dem har jeg lukket ned, men jeg starter måske noget lignende op igen inden alt for længe. 🙂

 • Italienske fyre er fine hvis man er til lange våde kys, og omfavnelse tenderende til det vulgære. Jeg kan selvfølgelig kun udtale mig ud fra min oplevelse, andre har måske en anden. Men min italienske veninde har bekræftet mig i, at der i den grad er forskel på normerne her og Italien, hvorfor man som skandinavisk pige godt kan blive skræmt lidt væk af den åbenlyse begær rettet med ens krop og mund.

 • Italienske mænd – no-go. De er charmerende og pæne. Men ikke om jeg ville i det lange løb. Som nævnt tidligere – de er vant til en mamma der varter dem op i hoved og røv og forventer det samme af en kone/kæreste.

  • Hmmm, jeg ved ikke, om jeg tror på, de allesammen er sådan… Jeg kunne også snildt finde en dansk mand eller fem, der er på samme måde!

 • Det er regnen, der er skyld i manglende tomatsmag, alle ved at tomater bliver vandede i smagen, hvis man vander dem for meget.
  Italienske mænd, tag til Italien gå rundt alene som vinde, og du får en date, men om han holder meget længere who cares?
  Du bør nok øve vin drikkerriet, før du tager til Italien

Der er lukket for kommentarer.