Succes!

img_4892 img_4896Først var der dødsfaldet, så var der skuffelsen, og nu er missionen endelig fuldført! Hurra! Forleden flyttede verdens fineste musesnuder ind på Østerbro, og min verden giver igen mening. Plus, jeg kan holde op med at gå i ligene af de gamle, hvilket er godt, for det begyndte at blive lidt sørgeligt. Jeg var omkring en uge fra at blive tilbudt småpenge af tilfældige fremmede til nye sko.

Det var selvfølgelig en af jer, der endte med at være min frelser. Simone var nemlig også kommet til at købe et par mus i den forkerte størrelse, og det endte altså med at komme mig til gode, ligesom mine fejlkøbte mus gik videre til Pernille. Helt ærligt, så har der været så meget god karma i musejagten. Jeg er blevet tagget på instagram, har fået tilsendt mails med Trendsales-annoncer og er blevet tippet om second hand-butikker, der lå inde med de famøse ballerinaer. Det er jo sådan set lidt fjollet ikke bare at se sig om efter en anden model fra et andet mærke, men jeg bliver edderbankeme glad, når nogen forstår de der små særheder, man har, og gider holde øje på ens vegne. Det var det samme, da jeg for nogle år siden kæmpede for at gøre min samling af Britta og Silver-serien komplet. Den står nu og kigger på mig fra min bogreal, og også den er i min besiddelse, fordi jeg har detektiver i det ganske land. Det er kraftstejlme blæret. Tak!

Det er brugbart på enormt mange måde at have så stor en flok rare sjæle i ryggen, og jeg tænker ind imellem, at vi måske burde være bedre til at gøre brug af hinanden. Hver gang der er en, der sidder med et problem i fx hemmelighederne, er der altid masser af gode råd og vejledning at komme efter. Især når det er noget helt konkret som helbredsproblemer eller juridiske spørgsmål. “Jeg har de her symptomer, og min læge kan ikke hjælpe,” eller “må min udlejer godt sætte min husleje op med 50% bare sådan uden videre?” Men jeg ved ikke, om eller hvordan det kunne fungere rent praktisk. Om vi ind imellem skulle dedidere et kommentarfelt til spørgsmål og svar? Om jeg skulle poste en omgang indsendte issues i et indlæg, og så kunne man besvare det relevante i kommentarerne? Om jeg bare skulle overlade den slags til Jubii og heste-nettet? Jeg ved slet ikke, om det er noget, der er stemning for, jeg ved bare, at hver eneste gang jeg har været i vildråd, så har der været en eller anden, der har været ekspert på området eller selv stået i den situation, og det har altså været drønnyttigt, når det kommer til de spørgsmål, som selv Google ikke kan besvare.

Hvis nogen har nogle tanker omkring den idé – for eller imod – så må I gerne pippe op. Måske er det ultimativt ikke det rigtige sted at forsøge sig med den slags, jeg ved bare, at I har reddet min røv mere end én gang. 😉

Nu vil jeg iføre mig mine nye sko og gå i køkkenet efter noget aftensmad. God lørdag aften!

Kommentarer (32)

 • Jeg er for!
  Jeg har ikke løsningen på hvordan, men for ideen 🙂 vi er mange følgere, med hver vores historie, erfaringer og arbejdsområder. Jeg tror på det kunne være nyttigt. Så 👍👍 herfra

 • Gør det! En spørgeformular til anonyme indsendelser med dilemmaer og uløselige situationer med blogtekst + opfordring til råd i kommentarfeltet. Folk skal nok holde det på 140 tegn-ish ellers går der sikkert Monopolet i den. Jeg ville elske at læse med. Især fordi der jo stadig ER visse ting, man ikke kan google. Som for eksempel hvor i Ribe, man stadig kan købe Date-deodoranter og hvilke husmoderråd fra Hestenettet mod flåter, man skal holde sig fra.

 • God ide! Jeg er i øvrigt også i gang med at samle Britta og Silver. Bla fordi det er en barndomsdrøm og så fordi min datter skal have den. Jeg håber hun bliver hestepige som sin mor!

  • Jeg tror faktisk, det ville kunne fungere, hvis folk er så hjælpsomme, som de plejer…

 • Nøj, hvor får jeg lyst genforening med Britta, Silver og alle de andre! Bliver dog lidt nervøs for at de er røget ud (alle 14 bøger). Hvis de stadig findes på loftet, har de da med garanti fortjent en plads i bogreolen. Og hey, hvis manden brokker sig, kan jeg vel bare argumentere med, at de er in. Jeg mener: Når en førende bloggerdame hyper dem, så har man vel pligt til at have dem stående, ikk’?! 😉

  • Bahahah! Jeg må næsten være den første blogger i verdenshistorien, der hyper Britta og Silver, så jeg ved ikke, om man skal stole på min dømmekraft! 😀

 • Jeg synes det lyder helt genialt! Kommer der nok, kan du måske inddele det efter emner.
  Også fordi det ville være rart ikke altid at ende på hestenettet, slyngebarn eller minmave. HVORFOR gør jeg altid det?

 • Hejsa!
  Dette er lidt ude af kontekst til ovenstående indlæg, men vil bare spørge dig, da jeg mener at kunne huske, du har arbejdet med bloggersdelight, eller er jeg helt forkert på den? Jeg ved at man kan bruge appen wordpress til bloggersdelight blogs også, hvis man vil lave indlæg fra mobil. Jeg kan bare ikke få det til at virke, den vil ikke logge mig ind. Så jeg tænkte på, om du evt. bruger den app, og ved hvordan man får det til at fungere, eller om du har en anden metode til at blogge fra mobil? (Ud over at gøre det fra safari, for det er altså bare nemmere med en app..)

  Tak for en god blog, du gør det pisse godt.
  Kram herfra

  • Hej Tilde. Min blog ligger på BDs platform, men det er vist det tætteste, jeg kommer på at kunne hjælpe. Alle BDs blogs kører over WordPress, så jeg tænkter, det burde kunne lade sig gøre. Jeg blogger selv udelukkende fra computer, men jeg ville skrive til Bloggers Delights support. De burde kunne hjælpe dig. 🙂

 • Sådan en hjælp… alt fra husleje til at finde sko… vil være vildt fedt.

  Dine prikkede mus er så søde, hvorfor laver de dem dog ikke mere?

 • Jeg synes det er en pissefed idé. Jeg tror dog klart det vil fungerer bedst hvis du udvælger nogle issues som folk kan byde ind med løsning på. Om der skal være en særskilt indsendelsesformular til det ved jeg så ikke lige.
  Men god idé!

 • Jeg elsker også Britta og Silver – tror jeg har været dem alle igennem da jeg var yngre – min mor havde hele samlingen fra hun selv var ung og tænker at beholde dem, så mine egne børn måske kan for glæde af dem 🙂

  Måske jeg faktisk skulle læse dem alle igen og lige få det genopfrisket.

 • Altså jeg bakker totalt op om ideen, men må bare lige slå et slag, når nu du skamløst reklamerer for hestenettet XD uden at nævne Slyngebarn.dk.
  Der er et sted hvor der er endnu større viden opsamlet end på kanin.dk og hestenettet slået sammen og det er slyngebarn 😀
  Nå… sorry.
  Men derudover, så er det selvfølgelig totalt go for it!!

  • Jeg tror faktisk aldrig, jeg er endt på Slyngebarn. Min-mave.dk til gengæld! Holy fuck! 😀

Der er lukket for kommentarer.