Nå.

img_4365Jeg har ledt systematisk efter et nyt par, siden mine sidste mus døde, og på den amerikanske eBay fandt jeg endelig en af de ønskede modeller i min størrelse. Glæden blev kun større, da jeg vandt auktionen til en yderst rimelig pris, og mine nye sko endte med at koste 800 kroner inklusiv told og fragt fra USA. Det er lidt et kup, fordi markedet har skruet prisen på alle Marc Jacobs’ mus gevaldigt i vejret, efter de holdt op med at blive produceret.

Jeg blev endnu gladere, da de kom, for selvom de var markeret som “let brugt”, så er nogle sælgere lidt for gavmilde med det begreb, men disse ser kun ud til at have været på en enkelt gang eller lignende. De er i fremragende stand! Wuhu! Det eneste, der nu kunne gå mig imod, var størrelsen. Problemet med at købe fra et amerikansk mærke er nemlig, at amerikanske og europæiske størrelser ikke kan oversættes 1:1, og derfor kan den konverterede størrelse være helt fucked. Men nu købte jeg jo et amerikansk brand på en amerikansk side af en amerikansk sælger, så måtte det da være et safe bet at bestille min normale, amerikanske størrelse, right? WRONG! Den gode Marc er tilsyneladende europæofil (nej nej, ikke et ord), og derfor er det de europæiske størrelser, der er korrekte, hvorfor min amerikanske 9.5 ikke svarer til den 40.5/41, som den normalt gør, men derimod til den noget mindre 39.5. Så nu har jeg nogle aldeles pæne, nærmest ubrugte sko, jeg ikke kan bruge uden at hugge en hæl eller kappe en tå. Ugh.

img_4357Temmelig skuffet over alligevel ikke at være indehaver af mine nye sommersko, smuttede jeg ind på Zalando og trøsteshoppede ovenstående par fra Vince Camuto, som jeg forelskede mig hovedkulds i under konstruktionen af dette indlæg. Jeg kunne ikke rigtigt retfærdiggøre at købe begge par, men nu hvor mine mus var ubrugelige, stod jeg rent faktisk og manglede, så de røg straks i kurven. Vince Camuto er ligeledes et amerikansk mærke, men nu købte jeg jo på en europæisk webshop, så det måtte antages, at jeg bare skulle vælge min almindelige, europæiske størrelse, right? WRONG! Da mine nye sandaler ankom, viste det sig nemlig, at den gode Vince kører efter de amerikanske størrelsesforhold, hvorfor min 41 ikke var den 9.5, jeg skulle bruge, men rent faktisk en størrelse 11 – altså halvanden størrelse for stor. Dobbelt ugh. Hvad er der sket med min skokarma?!

To par senere og jeg er endnu sommerskoløs. Camutoerne kan heldigvis refunderes, men musene må videre ud i verden – måske til en af jer? De er som sagt knap brugt, og æsken følger med. (Æsken har dog en ridse, fordi jeg tænker, den tidligere ejer har været så begejstret under åbningen af papkassen, de blev sendt i, at hun lige fik ridset æsken med også. Men hvad, det er bare en æske). Indre mål er ca. 25,5 cm (så I ikke ender i samme situation som mig!) Jeg sælger dem til 800 kr. inkl porto. Smid evt en kommentar nedenfor, så sender jeg en mail efter først til mølle-princippet. 🙂

Og nu vil jeg så tage ned og hente en pakke med endnu et par sandaler. Kryds fingre for, at tredje gang er lykkens gang! 😀

Kommentarer (22)

 • Hej Miriam. Hold kæft, hvor er det ærgerligt med de mus! Jeg skal til New York i efteråret, og hvis jeg falder over et par mus i din størrelse (som jeg nu er lidt i tvivl om), køber jeg dem gerne med hjem til dig.

  • Du er en snut! Men man skal virkelig være heldig at finde dem i en outlet eller noget.

 • Hej Miriam.
  Jeg ligger tilfældigvis inde med et par Marc Jacobs muse,jeg kan ikke lige huske om de er 40,5 eller 41. De er desværre lige små nok til mig, så jeg får nogle tarvelige vabler. Derfor står de lige pt kun og pynter i min skosamling. Så er du interesseret kan jeg sende et par billeder? De er i mørk brun/sort er Mega yndige.

 • Ej, det var da også uheldigt🙁 Jeg køber dem gerne hvis du ikke har fået dem solgt endnu😄👏

 • Hvis skoene er i skind, så kan de som regel blokkes ét nummer større. Måske værd at undersøge når nu du har gennemgået alt det besvær 😉 Hilsen skomager-datteren.

  • Jeg tør sgu ikke tage chancen. Ballerinaer skal jo helst sidde til hele vejen rundt, ellers mister de lidt fidusen…

 • Det her kunne jo have været et Britney indlæg! Ret surt – men hvis du fik skoene til en slik, hvorfor sælger du så ikke videre til en lidt højere pris? Eller måske kunne du lade dem stå til næste sommer,, hvis du ved, at prisen vil stige, nu hvor det er en udgået model? Trods dårlig karma er der vel ikke nogen, der kan forbyde dig at tage det søde med det sure 😉

  • Jeg synes næsten, nogle andre skal have lov til at få glæde af dem. Der går ikke noget af mig ved at sælge dem videre til samme pris. 🙂

 • Hej Miriam,
  Jeg har også et par Marc Jacobs musse-ballerinaer. Mine er også købt på eBay, men er for store. De svarer til en str. 41. Er metal grå med guld detaljer. Så er meget interesseret i dine sorte i str. 39-ish.

  • Årj! Det lyder som det sidste par, jeg havde! Jeg elskede dem! Der er godt nok to i kø før dig til mine mus, men hvis du vil af med dine, må du meget gerne sende mig en mail på miramsblokgmail.com 🙂

 • Hej Miriam. Jeg har lige set de sko i Bye Bye vintage (tror jeg den hedder) på Valdemarsgade/istedgade på Vesterbro. Så ikke hvad størrelsen var, men du kan tjekke det ud.

Der er lukket for kommentarer.