52 flade sommersandaler

Reklame

I var mægtig glade for kimono-indlægget, og jeg tænker, det har noget at gøre med, at jeg virkelig lagde mig i selen for at finde et solidt udvalg, så nu gør jeg et forsøg på at gentage succesen. Og så kunne jeg jo passende skamløst udnytte det faktum, at det lige pludselig er blevet sommer, og folket har brug for sandaler. Så her, folk, er der sandaler. Jeg håber, I kan lide (i hvert fald nogle af) dem! Hav i øvrigt in mente, at mange af modellerne findes i flere forskellige farver, så det er måske et klik værd, hvis man synes, et givent par ville være edderflotte i en anden farve.

Indlægget her er smækfuld af affiliatelinks, hvilket betyder, at klikker man sig ind på en webshop fra et af mine links og køber et hvilket som helst produkt (eller flere, gerne flere!) så får jeg en lille procentdel af salget i kommission. Den slags småbeløb er med til at holde mit badevand varmt og give Frank mad i skålen, så som altid rigtig mange tak til de af jer, der anvender mine affiliatelinks. Husk også, at man altid kan finde links til mine samarbejdende webshops under fanen “Støt bloggen”. 🙂

zalando-sandalerNummer 1, nummer 2, nummer 3, nummer 4, nummer 5, nummer 6, nummer 7, nummer 8, nummer 9, nummer 10, nummer 11, nummer 12.

De første 12 par er alle fra Zalando. Mine personlige favoritter er nummer fem fra Vince Camuto, som jeg virkelig overvejer at klikke hjem. Det er djævels farligt at lave sådan nogle indlæg her! 😀

boozt-sandalerNummer 13, nummer 14, nummer 15, nummer 16, nummer 17, nummer 18, nummer 19, nummer 20, nummer 21, nummer 22, nummer 23, nummer 24.

Anden collage er fra Boozt, der i øvrigt kun i dag kører med nogle ret vilde tilbud, så det kan godt betale sig at kigge forbi. Mine favoritter her er nummer 13, der er virkelig pæne og simple og ret billige af et par Ralph Lauren at være, og så nummer 22, fordi de er i rød velour og koster latterligt lidt.

bubbleroom-sandalerNummer 25, nummer 26, nummer 27, nummer 28, nummer 29, nummer 30, nummer 31.

Tredje collage kommer fra en webshop, som ofte bliver overset, nemlig Bubbleroom. Og altså, nogle kan sikkert huske, at jeg ikke ligefrem er Birkenstocks allerstørste fan (ahem), men man skulle da være et skarm, om man ikke kunne se bare lidt forelsket på dem i rosegold. #rosegoldluder

sandaler-ellosNummer 32, nummer 33, nummer 34, nummer 35, nummer 36, nummer 37, nummer 38, nummer 39, nummer 40.

Collage nummer fire er fra Ellos, der som bonus kører med 25% rabet på eget mærke indtil d. 22/5 – så der er en fin procent at spare på flere af ovenstående. Min favorit er nummer 32. Spørg mig ikke hvorfor – de er slet ikke min stil! 😀

nelly-sandalerNummer 41, nummer 42, nummer 43, nummer 44, nummer 45, nummer 46, nummer 47, nummer 48, nummer 49, nummer 50, nummer 51, nummer 52.

Vi runder af hos Nelly.com, hvor favoritten må være nummer 50 i al sin enkelhed. Den der farve ville være dødsmuk til et par sommerbrune ben.

Og med de ord vil jeg ønske jer glædelig shopping! 😀

Kommentarer (26)

 • Så fedt indlæg. Virkelig flotte sandaler du har fundet. Har nok fået klikket på i hvert fald halvdelen.

 • Anna Ulrikke Møller

  Det er det værste ved sommeren… sandaler. Jeg er den uheldige ejer af verdens grimmeste tæer!

 • Heeeeeey Miiiriiiiaaaam… Vil du ikke nok lave et med ballerinaer? Nu du ikke kan få mus mere skal du vel på jagt og jeg kunne virkelig godt bruge noget hjælp til min jagt da mine ballerinaer også er ved at stille træskoene, som man siger. 😛

  • Jeg ved det faktisk ikke, men jeg tror det. Du er nummer to, der spørger i dag, så jeg må hellere lige tjekke op på det! 🙂

 • Jeg elsker det her 😃 Jeg kunne vildt godt tænke mig et lignende indlæg om maxikjoler (gerne med noget andet end ensfarvet sort/grå/koral, som er det eneste jeg åbenbart selv kan finde 😂).

 • Shit nr. 32 er flot 😍 Jeg ville dog ønske de kunne fås i sorte. Det er lidt mere mig 😉

   • Det kunne de så godt, men det var noget skinnende læder, og de var slet ikke halvt så pæne. Måske man bare skulle gå med de lyserøde 😉

 • Fedt indlæg! Mangler bare lige en rabatkode til en fodbehandling 🙈🙈🙈 har så grimme vinterfødder, at det næsten er synd for mine medmennesker at jeg går i sandaler!

 • Nu har jeg købt nummer 48 – tænker den skjuler knysterne flot. Tak fordi du gider kuratere internettet for mig, Miriam. Kæmpe hjælp. Glæder mig til både maxikjoler og ballerinaer. Og måske T-shirts (er virkelig dårlig til at købe T-shirts). Tak. Møs.

  • Åh Gud, jeg er ikke sikker på, jeg er den rette at spørge om t-shirts, men ballerinaer og maxikjoler, det kan jeg i hvert fald klare! 😀 Og tak for købet!

 • Jeg elsker kvindefødder i sandaler og særligt i flade sommersandaler.

  Super godt indlæg.

 • Hej Miriam
  En lille forespørgsel fra en fattig studerende; kan du mon lokkes til, at skrive priser på tingene i dine indlæg? Det er sket flere gange jeg har set mig lun på nogle af tingene, for derefter at trykke på linket, og finde ud af det var waaay out of my (financiel) league 😉 Ren og skær (besværlig) service fra din side men det ville nu være mægtig rart! 🙂 Til gengæld kan jeg stolt fortælle jeg huskede at gå ind på boozt via bloggen sidst jeg shoppede derinde (indsæt selv smiley som græder af grin).

  • Jeg forstår jer virkelig godt. Problemet er lidt, at de her collager tager mange timer at lave og skulle jeg tilføje prisen til 50+ items, så kunne jeg nok lægge et par mere til. Og hvor I gerne vil have priserne, så er der andre, der gerne vil have vist mærker og sågar nogle, der gerne vil have oplyst materialer, fordi de ikke går med polyester eller læder eller noget tredje. Det er svært at gøre alle glade, og det ville også komme til at se enormt rodet ud, hvis jeg skulle, så for nu håber jeg, I kan leve med et klik, når I ser noget, I kan lide. 🙂

Der er lukket for kommentarer.