Udsalgsfavoritter // Bitterfissen Miriam

Reklame – smækfuld af affiliatelinks

Arh, sommerferie. “Har du planer for ferien, Miriam?” Det evige spørgsmål. Og jeg kigger gnavent op fra min bog og mumler noget uforståeligt. Jeg har ingen planer. Faktisk kunne jeg ellers nok godt finde penge til en uge et eller andet sted, men problemet opstår mere i at skulle finde en rejsepartner. Folk har rigtige voksenjobs med begrænsede mængder ferie, og de har kærester og/eller børn, der forståeligt nok indtager førstepladsen, når det kommer til feriemakkere. Og jeg gider helt ærligt ikke sidde en uge i Malaga og drikke sangria med mig selv. Man bliver lidt bitter. Jeg bliver lidt bitter. Så jeg shopper. Fordi nyt tøj (med chokolade som eneste undtagelse) er det bedste middel mod sommerferieblues. Vil I være med, så har jeg samlet nogle af mine udsalgsfavoritter nedenfor. 😀

Alle links i dette indlæg er affiliatelinks, hvilket betyder, at klikker man sig ind via et af dem og køber hvadsomhelst fra webshoppen, man kommer ind på, så modtager jeg en lille del af det samlede beløb i kommission. På omtalte webshops regning, selvfølgelig. Det er den slags, der er med til at holde bloggen (og bloggeren, dvs mig) kørende, så tak til de af jer, der bruger mine links. Man kan også altid finde en laaaang liste med affiliatelinks til alle mine samarbejdende webshops under fanen “Støt bloggen”.

boozt

Nummer 1, nummer 2, nummer 3, nummer 4, nummer 5, nummer 6, nummer 7, nummer 8, nummer 9, nummer 10, nummer 11, nummer 12.

Jeg ender altid hos Boozt først. Dels fordi de har alle de gode mærker, og dels fordi det er så dødnemt at returnere de ting, der ikke lige var et hit. I denne omgang vil jeg gerne gøre stort opmærksom på den evigt populære Stine Goya-kjole, der i denne version fås i tre farver og er sat ned med 40%(!!). Den er desuden pt tilgængelig i alle størrelser, men det varer næppe længe, før de forsvinder, så er man interesseret, er det med at handle! Personligt kan jeg i øvrigt anbefale nummer 6, der er en basistop fra Ralph Lauren. Den er åndssvagt billig, fremragende i kvaliteten og fås i et væld af farver.

Bonusinfo: Boozt har for nyligt udvidet med en beauty-sektion, hvor man pt får 20% off dufte med koden SAVE20, når man køber for over 499 kr. Måske nogen vil finde det nyttigt?

zalandoNummer 13, nummer 14, nummer 15, nummer 16, nummer 17, nummer 18, nummer 19, nummer 20, nummer 21, nummer 22, nummer 23, nummer 24.

Zalando følger trop, fordi de har et nærmest absurd stort udvalg, og derudover har de virkelig mange mærker, som alle de andre store webshops ikke har, hvilket betyder, at man ikke vader rundt i det samme udvalg igen og igen. I dette tilfælge har jeg set mig enormt lun på især nummer 21, som fås i intet mindre en syv farver – den ene pænere end den anden. Feje hold.

Bonusinfo: Manger I nye sneakers, så kører Zalando pt med ekstra 10% off allerede nedsatte sneakers med koden SNEASKERSALE. Men kun i dag!

Anywho, om I er på Team Bitterfisse eller ej, så skal man aldrig kimse ad lidt udsalgsshopping. God fornøjelse! 😉

Kommentarer (20)

 • Altså jeg rejser som oftest alene og skal lige siges jeg sjældent ender alene på disse rejser hvis du ellers vælger hoteller med unge rejsende er der enormt fællesskab 🙂

 • Du er så god til at finde fine ting på det der internet.. men kunne du ikke en dag ved lejlighed lave en guide til nogle af shoppenes returregler for os lidt forsigtige typer og som synes det er lidt svært at finde rundt i.. ☺

 • Ej, nu havde jeg lige lagt en ordre hos zalando (havde ligesom dig brug for retail therapy i dag). Og selvfølgelig glemt jeg kunne støtte dig på den måde. Men det er nok meget godt, for du finder altid så mange fine ting, og jeg har ikke råd til at gå amok.

  • Noooo! Husk støt bloggen-fanen en anden gang – så slipper du for at blive fristet! 😀

 • Du er mere end velkommen til at tage med min legat-sponsorerede tur til Rusland 😉 Attraktioner inkluderer blandt andet en 4 timers lang togtur gennem det russiske landskab og fotografering af sovjetiske boligblokke 😀 I det mindste tror jeg at det kommer til at være ret billigt ift shopping..

 • En grupperejse kan også være en mulighed – hvor du “tager alene” afsted, men hvor du lærer folk at kende undervejs 😊 Jeg gjorde det som 17årig og tog 14 dage til Torquay i England, og mi fætter gjorde det med Greyhound busserne i USA som 19årig. Du kan også sagtens gøre det nu 😉 Har set Mayadroem og Helsemathilde har gjort det nu her. Jeg ved dog ikke, om de havde en veninde med.

  • Jeg tror, det er federe, når man er på opdagelsesferie. På badeferie ville jeg nok foretrække en veninde. 🙂

 • Så er vi to, som er bitre 🙂 Det er jo heller ikke veninder, der passer ind som rejsepartner….

 • Kære Miriam. Your time will come. Har du nogensinde hørt om et menneske, om hvem man kunne sige “og hun kom aldrig nogensinde nogen steder?” Nej, vel? Endvidere: det er juli, og selvom temperaturerne lige nu ikke imponerer på nogen måde, så er det stadig varmt nok til bare fødder, bare ben og kjole, måske liiiige med en bette cardigan over, og Danmark er bare smukkest på netop dette tidspunkt, så der er al mulig grund til at blive og nyde det. Personligt har jeg først ferie i august, og da jeg har et lille bierhverv ved siden af mit faste job, så er det faldet sådan ud i år, at nogle opgaver skal løses i august. Så i én af mine tre ugers ferie skal jeg faktisk sidde ved computeren. Kan det trøste? Resten af tiden har jeg valgt at blive i Danmark, netop fordi det er så dejligt her om sommeren, og fordi jeg har slæbt mig rundt i stegende hede i Sydeuropa lidt for mange gange til at hoppe på den vogn igen. Derudover: rejserne er mega meget dyrere i sommerperioden, og det er de, fordi mange følger traditionen og i fodsporene på alle de andre drager sydpå. Der steger de så i 35 grader. Sammen med alle de andre. Fair nok, hvis man kan holde den intense hede ud, men de fleste sydeuropæere holder sig klogt indenfor i siestaen, laver mad i afkølede huse, holder sig i skyggen. Mange steder i Spanien er der 35-42 grader, huden koger, man bliver ugidelig i varmen. Til oktober er der de samme steder 20 grader, behageligt svalt til tynde kjoler, flybilletterne koster halvdelen, hotellerne en tredjedel mindre. I næste uge bliver der op til 25 grader i København. Tag på en dagsudflugt til en dejlig strand, tag madpakke med, tag cyklen med, få både motion og luft og sol, og nyd vores smukke by. Man kan sagtens piske en sommerferiestemning op på de ingredienser. God sommer til dig.

  • Josephine, du er altid god med de lange, opmuntrende kommentarer, men de er slet ikke nødvendige! Jeg taler med store ord, men det er mest bare, fordi jeg mægtig godt kan lide at brokke mig! 😀

 • Jeg HADER det spørgsmål! Og når man vender tilbage på arbejdet skal man første dag svare på det igen og igen. Jeg stiller aldrig nogen det spørgsmål. Heller ikke dem der har familie og kærester – håber frasen uddør.

 • Læs hos CeleStine Maria på Insta vedr. at rejse alene! Go Go Girl!! PS; Har lige brugt 4.000 kr. på Boozt… håber du får gode %’er 😊

  • Uuuh, det lyder godt med procenter! Rejse alene på solferie er ikke så meget mig. Der vil jeg helst af sted med en veninde. 🙂

Der er lukket for kommentarer.