Kan vi lige snakke lidt om… #16

giphy-1…Det sidste afsnit af SKAM. (Semispoiler!) De viser jo legit et indblik i alle de sæsoner, vi kunne have haft. Det er helt ærligt at hælde salt i såret og grænsende til sadistisk.

…Hvorfor der så sjældent er smagsprøver i supermarkeder længere. Jeg skal da have noget gratis ost!

…Dengang alting i Tiger kostede en tier og alting i Søstrene Grene kostede 3.78.

…Folk der er dumme nok til at hoppe på de der Facebook-spam-kædebreve. Stop det! Den næste, der siger Jayden K. Smith, bliver tvangsfodret Jakabov!

…Om denne generations teenagere mon også går med “vores” parfume (Reklame-/affiliatelink)

…Hvorfor der ikke findes Paradise Hotel for folk i 30’erne. Dét ville jeg gerne se… Og muligvis også deltage i. “Der’ breeeeev!!”

…At der rent faktisk er et rengøringsmiddel, der hedder Knofedt.

…Om man bare skulle boykotte instagram, til folk er kommer hjem fra diverse bountystrande?

…Om det er for sent at finde en kongelig og gifte sig med?

…Hvorvidt der er andre en mig, der primært hader Tour de France, fordi det før i tiden altid betød, man ikke kunne se det faste eftermiddagsafsnit af Beverly Hills?

Kommentarer (47)

 • ØøøH!! du er overhovedet ikke alene hvad angår Beverly Hills! Det var det vilde tortur at tro, at nu skulle man bare lige hjem og stene TV-serier på TV2, og så er der kun cykler på skærmen. Selvom de ikke længere sender Beverly kan jeg stadig blive helt mavesur, når klokken er kl. 16.10, og jeg ved, at der er Tour de France i TV

 • Helt enig med skam (hvad fanden er meningen!?!) og boykot af insta – det sucks at have sent ferie i år. Heldigvis er juli vejret ikke videre imponerende, så kontoret føles blot rart køligt.

 • Jeg er så enig ang. Skam! Jeg mangler en Vilde-sæson, og scenerne med hende og Chris var så rørende. Der kom nogle nuancer frem i begge, jeg har higet efter gennem flere sæsoner.

 • Den parfume brugte jeg også da jeg var teenager. Den var bare et must😄 Og den med Tour de France kan jeg godt nikke genkendende til😝 Det er først lige gået op for mig at det må være hovedårsagen!!😂

 • Enig mht Skam!
  (Spoiler, coming up:) Det der dog undrede mig lidt mht. sidste afsnit var, hvorfor det var Jonas der skulle holde talen.Som reference til starten af Skam, jo, men i relation til Sana, nej…

  • Jeg synes faktisk det var super fedt, at Jonas holdt talen 🙂 Jeg fik en forståelse af, at der også opstod venskaber på tværs af “venindegruppen” – ligesom man selv havde det i gym 🙂

   De startede som 5 piger, men det sidste afsnit, deltog alle de personer vi er blevet introduceret til – det kunne jeg godt lide.

   I første afsnit fik Jonas gode karakterer for at perspektivere, reflektere osv. i hans aflevering, og da talen for Sana også havde en dybere betydning synes jeg det gav god mening, at Jonas også holdt den 🙂

   • Det var heller ikke fordi det ødelagde noget for mig, at det var Jonas der holdt talen 🙂 Og, som jeg skrev, og som du også nævner, så gav det mening som en reference til første afsnit. Jeg kan også godt lide tanken om venskaberne på tværs, som man jo også har set lidt af i løbet af afsnittene, der har bare aldrig (så vidt jeg lige husker) været nogen Sana-Jonas interaktion.
    Men som sagt, det ødelagde ikke noget for mig! Det var en virkelig fin afslutning 🙂

  • Jeg undrede mig kun, fordi Jonas har haft så lille en rolle i Sanas sæson. Men ellers er jeg enig med Camilla. 🙂

 • Ej hvor pudsigt, jeg har lige for første gang købt det der Knofedt, fordi jeg synes det lyder genialt 😀

 • Gå i Føtex en fredag eftermiddag. Min kæreste er mere end en gang kommet snaldret hjem fra en hurtig tur i Føtex en fredag 😀

 • Really feel ya on this one! Især SKAM og tier og søstrene grene punktet! Jeg synes ikke rigtig det var de unge jeg solgte den parfume til i min tid hos Matas må jeg erkende. 😛 men jeg solgte den med jævne mellemrum. Bare ikke til de helt unge haha.

 • Jeg bruger stadig ‘vores’ parfume (er 31), fordi min kæreste elsker den, som i: tigger mig om at gå med den… så gør det for hans skyld… og fordi så kan jeg få brugt den sidste flaske jeg har stående af det 😜

 • Åh, jeg er SÅ enig i forhold til SKAM. Det sidste afsnit var virkelig en bittersød fornøjelse. Mere SKAM til folket – vi har brug for det ❤

 • Skal vi ikke heller snakke om at jeg er norsk, og ALDRI har sett en eneste episode av Skam😲Det er visst en skam når selv danskene kan mer om det enn meg😟

 • Mmmh der var pizza for et par uger siden i min brugs.
  men ja det sjællent… trist nok.
  Så aldrig meget Beverly Hills, men er bar pænt træt af at alle kanaler bliver fyldt med tur de France, fodbold (em og vm) eller håndbold (jul, flytter min julekalender eller kræver jeg ser den på en anden kanal som jeg ikke har what? Tv2) hvorfor sender e samme sports begivenhed over alt?

 • Jeg er så enig mht. SKAM , jeg synes virkeligt der manglede noget at blive fortalt, da jeg så scenen med Vilde og hendes mor. Og ikke mindst scenen med Vilde og Chris. De kunne godt have taget 2 sæsoner mere, så havde de været rundt om hele den veninde-gruppe.

  Men… JEG elsker Tour de France, der er gået sport i at finde den flotteste fyr i feltet 😉

 • Blev helt paf, da jeg opdagede at jeg var i gang med at se den allersidste sæson af SKAM! For ja, hvad med Vilde og Chris? Mangler vi ikke også at komme helt rundt om dem? ❤️

Der er lukket for kommentarer.