Når mænd tror, de er originale…

jijiDet er så lang tid siden, jeg på ganske generaliserende vis har udtalt mig om, hvad der er utiltrækkende ved mænd, ikke? Well, her er nogle bud på kække Tinderprofil-segmenter, der falder gevaldigt til jorden hos mig: 😀

 • “Jeg er xx cm høj – uden stiletter.” Hahahaha. Eller endnu bedre: “Jeg er xx høj. (Det er åbenbart vigtigt.)” Læs: Alle andre er megaoverfladiske, så jeg skriver min højde, men jeg er ikke selv overfladisk. Overhovedet!
 • Fake citater. Typisk ros fra lækre kvinder, aviser og mor.
 • “Jeg laver verdens bedste pandekager.” Jeg begynder snart at teste dem som en anden Rasmus Klump.
 • “Skriv, hvis jeg skal skrive først!”
 • Jeg hader koriander. (Har ladet mig fortælle, at denne er lige så hyppig på profiler af mit eget køn). You’re not special!
 • “Leder kun efter sjov og ballade.” Du kan lige så godt bare skrive: “Ska’ vi knep’?”
 • “Hvis du ikke ser ud som dit billede, så giver du drinks, til du gør!” (Gerne efterfulgt at et utal af græder-af-grin-emojis)
 • Cliché-citater. Allerbedst er den enormt ironiske: “Vær dig selv. Alle andre er taget.”
 • “Jeg er svigermors drøm!” (Nogen burde advare viste eksempel om min mors aversion mod ikke-sammensatte navneord).
 • “Find mig på snap! Brugernavn: Jegsenderkundickpics”
 • Sexprofilerne. BDSM-typer og mænd, der vil pegges eller tisses på eller bruges som slave. De ender ofte deres profiltekst med “Swipe til højre, hvis du tør”. Prøvåhør, jeg er ikke bange for at gå rundt på din ryg i stiletter, jeg synes bare ikke, det er superfrækt.

Og så lader vi lige Jacob runde af for at understrege, at kvinder heller ikke er super originale. 😀

unnamed

Kommentarer (40)

  • Åh ja! Jeg har altid lyst til at swipe til højre for at sige, at jeg læste det!! 😀

  • Fordi det smager af gammel sæbe. Nogle har en genetisk ‘fejl’ eller mutation – jeg ved ikke præcis, hvad det er – men det er skyld i, at koriander smager ganske forfærdeligt. Jeg er desværre en af dem. Koriander er så flotte og velduftende, men smagen er så afskyelig.

   • Jeg er også én af dem. Koriander smager af sæbe. Jeg kunne lige så godt stå og hælde en håndsæbe i munden, som spise koriander – same same. Det ødelægger alt mad for mig. Desværre er der koriander i meget mad man køber ude og det bliver først opdaget, når jeg står med det i hånden. Lige til skraldespanden. Men ligefrem at skrive det i min tinder profiltekst – det havde jeg nok ikke gjort ;-D

 • Jeg har også ‘mødt’ Jacob. Jeg blev lige dele nysgerrig og irriteret over den meta-position han bringer sig i. ‘Men hvorfor er du her så, Jacob?’ Og ‘dine analytiske evner og ironiske distance til mediet gør dit lidt interessant’. Han røg til venstre og mysteriet forbliver. Jeg håber på en hemmelighed inden længe med en der kender Jacob!

  • Jeg tror ikke helt, jeg forstår “Men hvorfor er du her så, Jacob?” Det irriterer i hvert fald ikke mig. 😀 Han siger jo ikke, der er noget galt med, at vi allesammen til dels er en smule klichéagtige, jeg tænker bare, han påpeger det humoristiske i det. Ligesom jeg (forsøger at gøre) med det her indlæg. 😀

   • Jeg er enig i din betragtning, omend splittet i min reaktion. Nok mest af alt fordi han bruger muligheden for at give os et indblik i hvem han er, på at fortælle os, hvad vi er.

 • Hvis det ikke var fordi jeg var optaget ville jeg sætte pris på det med højden. Jeg er FOR overfladisk til at date en under 180 når jeg selv er tættere på 1.90 🙄

  • Ork, jeg sætter også pris på det – Jeg kan godt lide mine høje hæle. Men jeg ville hellere, at folk bare skrev det i stedet for at forklare/joke omkring det.

  • Der skal mere til et venstreswipe fra min side, men jeg ville foretrække en anden tekst! 😀

 • Er det ikke let at kritisere? Det er jo helt vildt svært at skrive en original, interessant og fængende tekst på en datingprofil. Og ikke alle er ordsmede som dig, Merian. 😉 Jeg synes det ville være mere interessant, at se eksempler på gode tekster, som fænger dig? Hvad gør dig blød i knæene? 🙂

  • Jojo, det er dødlet at kritisere, men det er måske heller ikke så meget kritik, som det er humoristiske betragtninger. Det er jo lidt det, jeg gør mig i, for det er det, jeg synes, er sjovt. Det er ikke meningen, det skal tages skrækkeligt seriøst. 😉 Der er ikke nogen på Tinder, der har formået at gøre mig blød i knæene med deres profiltekst, så den må I have til gode… 😀

 • Haha grineren!! Og så enig. Men skal lige siges at ham der Jakob heller ikke er original, har set flere mænd som har lavet den slags lister 😛

 • ” Hjælp ! Domkirken er gået i stykker. Kom og spil på mit klokkeværk” hahahah- denne besked fik jeg på tinder forleden efter et match. Grinte godt nok lidt. Skrev tørt tilbage – sorry er ikke musikalsk. Find en professionel musiker. LOL

 • Jeg er flaaaaaad af grin. Jeg har set samtlige mange mange gange på Tinder og rullet med øjnene hver gang. Eller… den med koriander har jeg så ikke set derinde, men de andre. Og ja, alle har også fået et swipe til venstre her!

 • Hmm… kender faktisk en der har skrevet beskrivelsen med stiletterne. Om det lige er ham, du har set, ved jeg ikke. Han gjorde det udelukkende for at være sjov og fordi han ikke vidste, hvad han ellers skulle skrive. Han er en af de mest nede på jorden rare mennesker jeg kender. Men det viser jo bare hvor forskelligt folk læser det, man skriver :-).

  • De skriver det allesammen for sjov, tror jeg… Det holder bare op med at være sjovt, når man har set det 30 gange. 😀

 • Så sandt Miriam!
  Jeg faldt over dette citat på tinder: “Jeg mangler en at holde i hånden, når jeg flyver af sted med alle mine ambitioner”. Nej tak 😛

 • Jeg synes kun det er fedt, når folk skriver deres højde!
  Har ej heller ikke noget imod “det er åbenbart vigtigt” eller hvad der nu kommer efter.
  Jeg synes det er relevant. Gider ikke date en fyr under 180, fordi jeg selv har lidt højde og er så træt af, at sidde og gætte mig til hans højde gennem billeder.

  • Jeg er også fan af højder, men det der “det er åbenbart vigtigt” irriterer mig grusomt. Hvis du ikke selv synes, det er vigtigt, så lad være med at skrive det på! 😀

Der er lukket for kommentarer.