Kommentarer (13)

 • Den fra vuggestuepædagogen; jeg genkender det SÅ meget. Jeg havde dog intentioner om at lede, men så var der lige en næse der sgu tørres, en ble der skulle skiftes eller noget helt tredje. Så står morgenen efter og siger “jeg kunne desværre ikke finde det/den” for jeg ville ikke indrømme at jeg havde glemt alt om det 😂🙈

 • Dig med togbøderne – jeg er helt med dig, jeg fryder mig også altid en lille smule. Da min kæreste så kom hjem den anden dag med en bøde, fordi han havde glemt at tjekke ind med rejsekort, syntes jeg måske at det var mindre fair 😂

 • Som forældre til et vuggestuebarn kan jeg afsløre at jeg altid genkendte løgnen, men syntes den var ok. Jeg gad sgu da heller ikke lede, hvis jeg var dig.

  • …. og ellers synes jeg ikke man skal skære i børns eller mænds kønsdele. Men når det nu skulle være (pga. noget medicinsk) så er jeg meget glad.

   • Er helt enig. Er pære dansk og det er min kæreste også, men han blev omskåret pga en sygdom. Det er den flotteste pik i Verden!

 • Off topic servicemeddelelse til Miriam – Netto har 500g Danske ærter til 12kr fra lørdag 😃

 • Dig m trampolinen – I hear you!! Jeg har dertil begået den fejl at fortælle det til min tre-årige som hver gang jeg løber i trampolin med ham interesserer spørger “tisser du i bukserne nu mor?”

 • Åh vuggestuepædagogen! Jeg gør præcis det samme 😂 Hilsen fra en anden vuggestuepædagog

 • Jeg har et hak i skyggen, men ingen fra min klasse ved det 😛
  Og jeg kastede endda op på tredje sted – hej til 8 år senere, og finde ud af at man ikke kan tåle cider pga. æblesaftkoncentrat, til trods for at man hverken har spist eller drukket noget med æbler de sidste 10-11 år xD

Der er lukket for kommentarer.