Sådan mister du insta-følgere…

Gik du lige og tænkte, at det dog var irriterende, så mange mennesker der fulgte dig på instagram? Frygt ikke! Her er mine bedste tips til at få følgerne til at flygte! (OBS! Listen kan selvfølgelig afvige alt efter, hvilket type profil man har. Hvis man har en konto dedikeret til træning, så skrider folk nok ikke ved, at man poster træningsbilleder).

pijpoij…Men folk skrider, når jeg poster træningsbilleder. Den er sikker hver gang, selvom det sker jævnt sjældent. Karmamilli oplever det en del for tiden, fordi hun har opdaget glæden ved at løbe(?!). Jeg tænker, det handler om, at folk bedre kan lide kage end motion. I feel ya.

ijipoFeriebilleder. Fuck dig for at tage til bountystrande, når vi andre sidder fast på kontoret! (Her havde billedeksempler af bountystrande været bedre, men jeg tilhører den bitre gruppe, der ikke har råd til den slags).

ijiSelfies! Især dem, hvor man synes, man ser lidt pæn ud. Det er så mærkeligt! Ved folk ikke, hvem de følger? “Ej Gud, ser hun sådan ud? Unfollow! Unfollow!” Eller er det sådan en janteting, monstro? Eller er mit ansigt bare sådan et, der skræmmer folk væk?!

frankOg sidst, men ikke mindst, den sikreste vinder i bogen: Kattebilleder! De fleste mennesker har vist vænnet sig til mængden af Frank på min konto, men det sker stadig med jævne mellemrum, at nogen får nok. Hvordan kan man få sig selv til at gå fra det ansigt? Hvordan?!

Tør man kaste sig ud i at følge mig på insta, er det under navnet @miriampoulsen. 😀

Kommentarer (32)

 • Her mister jeg følgere ligegyldigt hvad jeg poster, så jeg har opgivet at forstå IG og er pænt ligeglad om jeg har 0 eller 10.000 😀

  • Hvis jeg vidste det, havde jeg mange flere følgere… Men mit all time højeste billede var Frank i piratkostume, sååååå. 😀

 • Dine træningsbilleder er fine. I det mindste træner du, og dine billeder handler ikke om, at du skal vise dine veltrænede krop frem i lækre poses i træningstøj indkøbt til lejligheden.

  Dine selfies skal du bare være stolt af. Du er en smuk kvinde. Dem, der trykker “Unfollow”, føler sig pludselig grimme. Det kan du ikke gøre noget ved.

  Og Frank kan man ikke få nok af. Han er bare dejlig.

 • Jeg unfollower når der kommer for mange babybilleder. Den glæde ved at dit barn nu kan kravle/smile/samle duplo lærer de fleste børn altså på et tidspunkt!

  • Ditto! Men til gengæld kan jeg ikke få nok kæledyrsbilleder… Tænker generelt, de fleste har det omvendt! 😀

 • Jeg elsker Frank. Ville dobbeltfølge dig for hvert billede af ham og trippelfølge hvis han har kostume på 😀

  Til gengæld poster jeg for mange billeder af min baby og ikke nok af kattene. Sorry not sorry.

  • Altså, jeg vil jo til hver en tid hellere se katte, men der er jeg vist lidt i undertal, så babyspam du bare løs! 😉

 • Jeg forstår ingenting! Du har en vis variation i dine billeder; altså mange sider at fortælle om. Det er da dejligt 🙂
  Jeg fandt først din blog sidst på året 2016. Og har siden troligt fulgt din blog og instagram. Samt læst alle hemmeligheder mindst en gang, ditto wtf emner m.m. i love your style! Keep it coming… Både dine selfies af dit seriøst kønne ansigt, og Franks, og også de de svedige nogle fra træning. . 😉

 • Ja, de der træningsbilleder prikker jo lidt til ens egen dovenskab… Men i små mængder, kan jeg godt tage det. Måske endda ligefrem blive lidt motiveret 😉
  Men må indrømme, jeg faktisk har unfollowet en ellers sød dame, som postede flere gange ugentligt. Med verdens største smil hver gang. Og det virkede bare så opstillet, og hendes kæmpe svedperler i hele hovedet begyndte at gøre mig utilpas… Så skørt!

  Men dine billeder har jo altid en passende, kiksekommentar med sig? I love it 😉

  • Jeg PRØVER altid at smide en halvsjov kommentar på, når jeg lægger træningsbilleder op. Helt ærligt, så hader jeg også at se dem hos andre, men det er bare, når man poster så mange kulhydrater, så synes jeg også hellere, man må vise, at man faktisk også motionerer lidt ind imellem! 😀

 • Ammebilleder kan også gøre tricket! MEN kun såfremt man poster billeder af amning med hjemmedyrket barn. Ammer man derimod sit adopterede barn, så har det modsatte effekt;) Til gengæld har jeg opdaget, at det vælter ind med likes, hvis man bruger #fitfam. Og man behøver slet ikke vise noget fitness-aftigt. Det går også med et billede af pomfritter eller en rigtig, levende gris. De der fitnesstyper har virkelig gavmild like-fingre! Prøv det lige næste gang du poster et billede af din spand Ben & Jerry’s;)
  Ps. Jeg er enig med Anne-Dorte:)

 • Jeg følger dig ikke på instagram, så det er ikke personligt.
  Men selfies er det kedeligste i verden for sådan en som mig – på Instagram eller som profilfotos og uanset udseende.
  Selfies er altid kunstige smil eller trutmund og jeg kan meget bedre lide det glimt i øjet og den kontakt, der som regel følger med i interaktionen, når man bliver fotograferet af andre.

  • Nej, er det rigtigt? Jeg har det lige omvendt! 😀 Jeg ser altid så opstillet og unaturlig ud, når andre tager billeder af mig. Så kan jeg meget bedre lide selv at være i kontrol! 😀

 • Det er så mærkeligt altså.
  Kan i øvrigt tilføje: poste et billede af sig selv der liiige er blevet læge og derfor glad og med blomster

 • Miriam, selfie nummer 2 er bare helt vildt godt…….De der røde læber og kinder, dit mørke hår og din bleghed. Ej, men det er fantastisk! Du er næsten en Snehvide 2.0

  • Ej, hvor er du sød. Det var også et kongelys! Sådan et burde man virkelig investere i…

 • Hvordan man får nok af dig, er mig en gåde! Jeg er lidt kræsen med, hvilke indlæg jeg gider læse – dine læser jeg altid!

Der er lukket for kommentarer.