Warning: Declaration of YOOtheme\Theme\Wordpress\MenuWalker::walk($elements, $max_depth) should be compatible with Walker::walk($elements, $max_depth, ...$args) in /customers/8/f/4/miriamsblok.dk/httpd.www/wp-content/themes/yootheme/vendor/yootheme/theme/platforms/wordpress/src/Wordpress/MenuWalker.php on line 112

WTF: Mor-citater #5

foerstEt vemodigt (omend underholdende!) farvel til mor-citaterne. Læs også første, andet, tredje og fjerde indlæg med samme tema. I næste uge tager vi hul på et nyt emne, om som altid tager jeg hjertens gerne imod forslag i kommentarfeltet. Flere har ønsket far-citater, så den kommer helt sikkert på et senere tidspunkt, men jeg tænker, vi lige skal have lidt afveksling på banen først. 😉

hunhoijpokaajnklaeokjnoijpoinlkmoyuoioinoiookpokouuiybyhbvhjkuhoijikujhijpoyuftdrtiaeiuhoijoiaeiuhoijoijtyftywfrcdtrfcnoenhygutygiujposidestsidst

Comments (16)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.