Kommentarer (8)

  • Nummer tre – det kunne så meget have været min mor. Hun fulgte det op med “Nu er jeg bare så ked af det, at jeg er ved at tude”, “Det kommer du til at fortryde, han er sød”, “Lad være med at fortælle det til nogen (red. til familiefest) – vi siger bare at han er syg”. Og kronen på værket – en måned senere, da han ikke har svaret på de sms’er, som hun sendte til ham dagen efter bruddet “Jeg er SÅ skuffet over ham. Nu kommer jeg ikke til at stole på jeres (red. min bror og jeg) fremtidige kærester” – FML

  • Jeg er bare glad for, at mine døtre ikke er faste læsere, fordi kunne vist nok have noget , de ville af med.
    Til gengæld har jeg endelig fundet ud af, hvorfor de altid vil have mig med på shopping.
    “Nej nej går ikke”

  • PS jeg lovede mine to døtre, at de ville få pænt store bryster. Det var endnu et af de løfter, man ikke fik holdt.

  • Miriam, vil du ikke være sød og køre en hel uge i træk kun med mommy quotes. Een gang om ugen er simpelhen ikke nok.
    Tak.

Der er lukket for kommentarer.