Warning: Declaration of YOOtheme\Theme\Wordpress\MenuWalker::walk($elements, $max_depth) should be compatible with Walker::walk($elements, $max_depth, ...$args) in /customers/8/f/4/miriamsblok.dk/httpd.www/wp-content/themes/yootheme/vendor/yootheme/theme/platforms/wordpress/src/Wordpress/MenuWalker.php on line 112

Jeg er jo Bridget Jones #286

collagekjn1. Tidligere i dag var jeg til bloggertamtam på Starbucks, og det var det smarteste nogensinde. De skriver jo navne på ens krus, så jeg kunne totalt fake mig til at kende navnene på alle de der mennesker, jeg rent faktisk burde kende navnene på.

2. Jeg lærte i den forbindelse også, at det oprindelige navn for en ‘espresso’ var ‘express’, hvilket betyder, at alle de der mennesker, der insisterer på at sige ‘expresso’, faktisk ikke tager 100% fejl. Det irriterer meget uforbeholdent meget!

3. Jeg har mere eller mindre fordoblet min træningsrutine i et sidste, desperat forsøg på at blive sommerfit. Det kommer ikke til at ske, men jeg bliver utroligt svedig, og jeg har fået nogle ret imponerende lårmuskler!

4. Til gengæld har nogen smidt alle mine træningsstrømper væk, hvilket betyder, at jeg to gange i denne uge har været i Fitness World iført Peter Plys-strømper. De scorer sjovt nok ikke voldtsomt meget.

5. Frank er mere sur end sædvanligt i disse dage. Jeg har en fornemmelse af, at han måske ved, hans årlige dyrlægebesøg nærmer sig. Det er i øvrigt en møgdyr (høhø) omgang, fordi Frank som seniorkat skal have taget blodprøver og skidt og møg for at tjekke for gammelkatsygdomme som sukkersyge og nyresvigt. Plus, jeg er ret sikker på, han har svamp i venstre øre igen, hvilket sikrer mig to dyrlægekonsultationer, fordi han skal til opfølgning efter behandling. Suk. Vil man gerne bidrage til dyrlægeregningen, må man meget gerne klikke på det her link. Man skal ikke købe noget – det er sådan et smart betal-per-klik-link. Men man må selvfølgelig gerne købe noget. 😉 (Reklame-/affiliatelinks)

6. Var totalt lige nødt til at google, om det hedder ‘opfølgning’ eller ‘opfølgelse’. Wtf.

7. Nu ved jeg godt, punkt fem ikke just talte varmt for at være kæledyrsejer, men i denne uge er jeg blevet gjort opmærksom på, at det i Danmark er lovligt at have kapivarer som kæledyr, og jeg må have en!

8. Forleden gik jeg forbi en lejlighed, hvor jeg er ret sikker på, der var en mandlig stripper på besøg. I hvert fald bragede ‘You Can Leave Your Hat On’ ud af vinduerne suppleret af støt stigende pigehvin. Havde enormt meget lyst til at banke på og spørge, om jeg måtte være med.

9. …Altså være med til at se på. Ikke til at strippe.

10. Jeg er blevet afhængig af McDonald’s app’en, hvor man hver dag i ‘Sommerchancen’ har mulighed for at vinde gode tilbud eller sågar noget gratis. Jeg bliver til gengæld virkelig irrationelt irriteret, når jeg vinder kuponer til noget med sodavand. Jeg vil ikke have sodavand! Jeg vil have burgere! Jeg vil have fritter! Jeg vil have chili fucking cheese tops!

 

Comments (34)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.