Jeg er jo Bridget Jones #286

collagekjn1. Tidligere i dag var jeg til bloggertamtam på Starbucks, og det var det smarteste nogensinde. De skriver jo navne på ens krus, så jeg kunne totalt fake mig til at kende navnene på alle de der mennesker, jeg rent faktisk burde kende navnene på.

2. Jeg lærte i den forbindelse også, at det oprindelige navn for en ‘espresso’ var ‘express’, hvilket betyder, at alle de der mennesker, der insisterer på at sige ‘expresso’, faktisk ikke tager 100% fejl. Det irriterer meget uforbeholdent meget!

3. Jeg har mere eller mindre fordoblet min træningsrutine i et sidste, desperat forsøg på at blive sommerfit. Det kommer ikke til at ske, men jeg bliver utroligt svedig, og jeg har fået nogle ret imponerende lårmuskler!

4. Til gengæld har nogen smidt alle mine træningsstrømper væk, hvilket betyder, at jeg to gange i denne uge har været i Fitness World iført Peter Plys-strømper. De scorer sjovt nok ikke voldtsomt meget.

5. Frank er mere sur end sædvanligt i disse dage. Jeg har en fornemmelse af, at han måske ved, hans årlige dyrlægebesøg nærmer sig. Det er i øvrigt en møgdyr (høhø) omgang, fordi Frank som seniorkat skal have taget blodprøver og skidt og møg for at tjekke for gammelkatsygdomme som sukkersyge og nyresvigt. Plus, jeg er ret sikker på, han har svamp i venstre øre igen, hvilket sikrer mig to dyrlægekonsultationer, fordi han skal til opfølgning efter behandling. Suk. Vil man gerne bidrage til dyrlægeregningen, må man meget gerne klikke på det her link. Man skal ikke købe noget – det er sådan et smart betal-per-klik-link. Men man må selvfølgelig gerne købe noget. 😉 (Reklame-/affiliatelinks)

6. Var totalt lige nødt til at google, om det hedder ‘opfølgning’ eller ‘opfølgelse’. Wtf.

7. Nu ved jeg godt, punkt fem ikke just talte varmt for at være kæledyrsejer, men i denne uge er jeg blevet gjort opmærksom på, at det i Danmark er lovligt at have kapivarer som kæledyr, og jeg må have en!

8. Forleden gik jeg forbi en lejlighed, hvor jeg er ret sikker på, der var en mandlig stripper på besøg. I hvert fald bragede ‘You Can Leave Your Hat On’ ud af vinduerne suppleret af støt stigende pigehvin. Havde enormt meget lyst til at banke på og spørge, om jeg måtte være med.

9. …Altså være med til at se på. Ikke til at strippe.

10. Jeg er blevet afhængig af McDonald’s app’en, hvor man hver dag i ‘Sommerchancen’ har mulighed for at vinde gode tilbud eller sågar noget gratis. Jeg bliver til gengæld virkelig irrationelt irriteret, når jeg vinder kuponer til noget med sodavand. Jeg vil ikke have sodavand! Jeg vil have burgere! Jeg vil have fritter! Jeg vil have chili fucking cheese tops!

 

Kommentarer (34)

 • Klik klik klik! Kender godt det der med dyre dyrlægeregninger 👎🏻 Herhjemme joker vi med, at jeg betaler dyrlægens husleje hver måned… 😒

 • Jeg skal nok få klikket for Franks skyld. Min kat fik en infektion i nyrerne for en lille måned siden og var indlagt i 5 dage. Men vi fik ham med hjem igen😃

  • Alt overskud går ubeskåret til Frank… Eller, når SKAT har taget deres del, i hvert fald! 😀

 • Jeg vandt chili cheese tops en dag og jeg var i himlen over det mand! 🙌🏽 Og så glemte jeg at få dem inden kuponen udløb 😭

 • Klikker på livet løs! Kender godt det med dyre dyrlægeregninger, det løber VIRKELIG hurtigt op🙈 Håber Frank scorer topkarakter.

 • Så ser man mig, efter jeg selvfølgelig har klikket en 10 gange, Google hvad en kapivar er, åhhh det er jo et flodsvin, de er så søde, kan dog blive lidt for store efter min smag😂

 • Jeg læste det som kopivarer… gav jo nul mening haha 😀 og ja måtte så google bagefter og se en kæmperotte.. plssss dont få sådan en 😛

 • Også masser af klik herfra. Gad godt få lidt indsigt i hvordan det går dig med diverse affiliates, kliks osv. Bare for at se hvad sådan en omgang generøse klikkere giver af Frankeopsparing. Hvis altså du lyster at dele.

  • Det her link har indtjent mig omkring 1400 kroner før skat. Men det er også blevet klikket væsentligt mere end sædvanligt, fordi folk jo mægtig godt kan lide Frank. 😀 Men generelt svinger det meget op og ned med indtjening. Sidste måned fik jeg ikke engang en SU, denne måned har jeg næsten tjent det dobbelte. Så altså, det er ikke så stabilt, men jeg håber, det kommer. 🙂

 • Jeg vil også gerne klikke og støtte! Men linket virker ikke 🙁 øøøvvv… Det virker ikke til andre har problemer??

 • Jeg knytter også min næve af McD
  ALSKENS sager har jeg fået gratis…. altså hvis jeg bare køber en sodavand (eller jeg vinder en sodavand). Jeg synes sodavand er det største fejlforbrug af kalorier her i verden (undtaget herfra er Gin og Tonics) der findes ligesom chokolade m.m. der skal prioriteres og helt frem i køen. Gider sgu da ikke drikke eller købe det lååårdt. 😧

  • ENIG! Jeg vil også hellere spise noget end drikke en sodavand. Jeg tager en light og et par stykker chokolade i stedet, tak! 😀

Der er lukket for kommentarer.