For et år siden vs i dag

jnlknkFor præcis et år siden i dag afleverede jeg et halv års slid og slæb, der essentielt blev til rigtig mange siders brok over, hvorfor fa’en de victorianske kvinder ikke måtte have lige så meget lyst til sex som mændene. Bagefter købte jeg et par Louboutin’er, og så tog jeg hjem, spiste is i mit badekar og sov den næste måned.

Her er, hvad jeg primært har lært i mit første år som færdiguddannet: Eksamener er roden til alt ondt! I særdeleshed, når man går på universitetet, hvor der gemmer sig en eksamen rundt om hvert hjørne, og man er i konstant panik over, om man har misset en eller anden dealine, fordi man er typen, der ikke rigtigt har styr på noget. Det savner jeg ikke. Virkelig, virkelig ikke. Men, indrømmet, jeg savner lidt at sidde et par timer om ugen og nørde mærkelig litteratur med ligesindede.

Hvordan har mit liv ellers ændret sig det sidste år? Ikke synderligt, faktisk. Jeg tjener ikke voldsomt meget mere, end jeg gjorde på SU, men jeg arbejder på sagen. Jeg har fået mere tid til bloggen – det siger nok sig selv, når der ikke længere er et studie, der skal passes – og det er jeg lidt lykkelig over. Det giver mig tid til en masse bagomsnask som kommentarbesvarelser og talanalyser og – gys! – regnskab. Jeg er i det hele taget blevet væsentligt klogere på businesssiden af blogmediet og har fået en god håndfuld bloggerveninder, som jeg også nasser på, når jeg har brug for sparring. Sparring er guld værd, har jeg fundet ud af. Jeg troede faktisk, det var et af de der ord, man brugte i voksenverdenen, som ikke rigtigt betød noget.

Ellers er der ikke sket de store ændringer. Jeg har stadig ikke styr på noget. I dag har jeg fx siddet i over en time og optaget (indtil videre hemmeligt) tv, kun for at komme ud i daglys og konkludere, at jeg havde en klat mascara siddende i øjenkrogen. Bagefter købte jeg et kilo friske ærter, en ny mascara og nogle planter, som jeg med lidt held har dræbt igen om et par uger.

Med andre ord sker der i løbet af et år rigtig meget og samtidig slet igenting.

Kommentarer (22)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.