Kommentarer (27)

 • Fuck, de er gode den her gang! 😇 Elsker tanken om, at vi alle sammen går rundt er lidt små-tossede og totalt hemmelighedsfulde, men ingen ved rigtigt, hvem der gemmer på hvad.. 🙉

 • De bedste tanker til dig der er blevet misbrugt. Det er svært at forestille sig omfanget af sådan et (dobbelt) svigt. Jeg ønsker dig alt godt på din videre vej i livet

 • Til dig der elsker din kæreste – det gør han med garanti også dig! Ikke alle udtrykker deres følelser ens, selvom de føles dem ens. Min kæreste og jeg siger på snart 4. år “du er sød og dejlig” i stedet for “jeg elsker dig” til hinanden. Det er det der føles rigtigt for os, og vi ved begge hvad det betyder. Håber sådan, at jeg forskellige kærlighedssprog kan finde sammen 🙂

  Knus
  // http://www.moonlitmadness.dk

  • Præcis. I starten af vores forhold, hvis min kæreste var på flere dages kursus i udlandet med arbejdet f.eks. og jeg skrev, at jeg savnede ham, fik jeg ofte en “hvor er du sød” retur, og det gjorde mig ked af det i starten, at han ikke også savnede mig. Men nu har jeg bare lært (og accepteret), at han ikke ligeså ofte som mig har behov for at udtrykke sine følelser verbalt, og i øvrigt, at det er okay, at han ikke lige savnede mig på det tidspunkt, hvor jeg savnede ham, for så ville han skrive det på andre tidspunkter, hvor jég måske ikke tænkte over savnet. De fleste mænd ér bare ikke så gode til at udtrykke følelser verbalt, som vi er, men det betyder bestemt ikke, at de ikke elsker os, det ved jeg, at min kæreste gør, han viser det bare på andre måder. Det gør din nok også, der dig står bag hemmeligheden 🙂

 • Åh Cool Water!! Jeg har også utrolig mange gode minder om den parfume. Duften bringer mig direkte tilbage til midt 90’erne

  • Jeg aner ikke hvorfor hun ikke gjorde noget. Min far var aldrig voldig eller agressiv – nærmere svag og ynkelig. Måske fordi det var hårdt at erkende, at hun levede i et forhold hvor de begge misbrugte hash og drak. I hvert fald er hendes svar, på hvorfor hun ikke gjorde noget, at hun vil gå i stykker som menneske, hvis hun skal kigge på det…. Okay, tak.

   • ❤️ Jeg håber, du får noget hjælp til at bearbejde de svigt. Og at du ved, at du intet har gjort galt. Intet menneske har fortjent de oplevelser, du har haft.

    • Jeg havde en tilsvarende oplevelse. Min mor spurgte mig endda, om jeg ville giftes med min stedfar, hvis hun døde. I hendes øjne ville jeg selv. Det var en rædselsfuld erkendelse at hun bebrejdede mig frem for ham, i stedet for at beskytte mig og hjælpe mig. Jeg kommer aldrig til at tilgive hende.
     Heldigvis er det begrænset hvor meget man har brug for sine forældre, når man bliver ældre. Jeg håber du har fået et godt, stærkt netværk et andet sted!

     • Hvor er I søde. Tak for jeres svar 💙 Arbejder hårdt på at få opbygget et stærkere netværk andetsteds. Håber I har fundet jeres vej ❤️

 • Kære dig der lige har mistet din far,

  Det der usympatiske empatiforladte r*vhul skal du skille dig af med i en fart!
  Én ting er at fortale sig i vrede, men at han ikke vil trække det tilbage (at han ikke selv bider sig i tungen, og undskylder, så snart det er kommet ud af munden) siger mest om hvilken dårlig person han er …

 • Shit de er gode idag og virkelig barske mange af dem. Sender jer alle et knus! ❤️

 • Cool water…. Har det på samme måde og har også købt den til min mand (drømmedrømmedrømme) 😉

 • Til dig som ammer – jeg fuld-ammer (og har gjort det længe) og det har på ingen måde gjort noget ved graviditetskiloene. Så hvis det er en trøst så er det slet ikke sikkert det havde gjort en forskel for dig. Det er vist en lidt sejlivet myte at de ekstra kilo bare rasler af når man ammer. Jeg kender mange hvor det i hvert fald ikke er sket.

 • Cool Water – samme her! So many memories… Jeg elsker stadig den duft og ville ønske jeg kunne overtale min mand til at skifte til den.

 • Kære dig, der benytter de gangbesværede pladser. Det er helt ok med mig, be my guest.
  Jeg er selv gangbesværet, men ikke i en udpræget synlig grad. Jeg benytter ikke handi-pladserne, hvis jeg kan undgå det, fordi jeg så er den første, der skal rejse sig, når der kommer en gammel sur dame, der føler hun har mere ret til pladsen. Jeg synes ikke “fru aldersrelateret gangbesvær med stok” trumfer handicappede uden hjælpemidler, eller gravide for den sags skyld – men majoriteten af de gamle damer, der benytter offentlig transport i Århus, er altid sure og så synes jeg faktisk, at alle andre end dem har mere ret til lige den plads i bussen.

  • Jeg er sikker på den findes til både kvinder og mænd, altså i to udgaver – jeg har også brugt den 🙂

 • Så meget med på cool water appreciation! I lufthavnen sprøjter jeg altid cool water på min jakke i taxfree, for så at bruge den som pude i flyveren og fantasere om den stooooooore kærlighed, præcis som i 8. klasse!

Der er lukket for kommentarer.