Tinder-samtaler #8

giphyHam: “Hej Miriam, bare så du ved det, så har jeg et barn, så jeg kan kun knalde i ulige uger eller i lige uger efter kl 20, hvis det er hjemme hos mig, og vi kan være stille.”
Mig: “Hvis vi kan være stille, så gør vi det forkert.”

Bemærk i øvrigt, at det var hans indgangsreplik. Jeps.

Kommentarer (8)

  • He’s a keeper! Skemalagt sex programlagt fra første færd. Meget pragmatisk. Ingen visualiseringer om, at du muligvis ikke kun er knaldbar, men at du også kunne også så interessant, at han måske kunne få lyst til at brygge en kop kaffe til dig.

    Et enestående tilbud fra en helt sikkert enestående mand. Ja, jeg fatter da slet ikke, at du ikke slog til. Så kunne du også skrive en recap til os. Altså om hændelserne i de ulige uger. Og evt. om din evne til at være stille som en mus i de lige uger. Efter barnets sengetid.

  • Her er da en mand, som spiller med åbne kort! Dilf 😋 altså i ulige uger ELLER efter kl. 20 😂

Der er lukket for kommentarer.