Opskrift: Nem og lækker Pasta Pesto på 10 minutter

pastapesto

Først og fremmest må I lige bære over med insta-billedet. Jeg havde ikke planer om at lave et indlæg, og maden var selvsagt forsvundet, da der begyndt at komme opskriftønsker ind, på hvilket tidspunkt det er lidt omsonst at begynde at finde et spejlreflekskamera frem. 😀

Inspireret af Cafe Zirups ret i samme dur og dødnem at lave. Til min Pasta Pesto skal du bruge (juster mængde efter antal mennesker):

Kylling (Inder- eller brystfilet)
Din yndlingspasta – gerne frisk
Pesto
Madlavningsfløde
Små tomater
Ruccola
Parmesan (kan undlades, hvis man fx vil holde prisen nede)

Sæt vand over til pasta. Skær kyllingen i mundrette stykker, krydr med salt og peber, og steg den på en pande. Skru ned til lav temperatur og tilføj pesto direkte til panden. Jeg bruger ca. 2 spsk per person. Tilføj derefter fløde på gefühl – vel en omkring en deciliter per person. Rør rundt, til det bliver en sauce. Tilsæt evt. lidt parmesan for mere smag, og smag til med salt og peber.

Skær tomaterne over på midten. Smid pastaen i det kogende vand – hvis den er frisk, skal den bare have et par minutter, og imens tilsættes tomaterne til pestosaucen. De skal ikke koges i smadder, bare lige varmes igennem. Dræn pastaen og kom den i panden med saucen. Rør rundt, til pastaen er dækket af sauce.

Læg en lille håndfuld ruccola i bunden af hver tallerken, hvorefter pastaen hældes ovenpå. Slut af med lidt revet parmesan.

Og that’s it. Det er en ret på 10 minutter, og den smager eddergodt. Velbekomme!

Kommentarer (9)

 • Hmm muligvis et dumt spørgsmål men jeg er en madmongol sååå…. hvilken farve pesto skal der bruges?

 • Det er jo en skide god opskrift, hvis man en dag har mega travlt, minus på underskud, men ikke gider at bestille take-away. Den er hermed skrevet mig bag øret, og muligvis jeg vil gøre dig kunsten efter, allerede i den kommende uge.
  Jeg er klar på flere opskrifter fra dig. Jeg har fornemmelsen af, at du er en ørn i et køkken 😉

  // http://www.jannifromtheblog.dk

 • Er netop kommet hjem med ingredienser til denne ret…MEN GLEMTE MADLAVNINGSFLØDEN!! For hel…e 😉 Kan man mon bruge kokosmælk fra dåse? Eller alm. minimælk 🙂 Er bange for, at det enten smager noget funky med kokossmag i eller at det bliver for tyndt :/ Goddammit!

  • Jeg ville forsøge med lidt minimælk og måske en klat smør – men jeg kan ikke garantere succes! 😉

   • Tak, men jeg gemte det til dagen efter og ‘kom til’ at gå på Just-Eat i stedet for…. 😉 Men retten var rigtig god! Mere af den slags nemme retter, tak! 😀

Der er lukket for kommentarer.