Servicemeddelelser

collage

 • De sidste tre bakker ærter, jeg har købt, har været friske og gode, og jeg vil hermed gerne erklære ærtesæsonen for værende startet!
 • Jeg har fået en furminator, og den er så effektiv, at man næsten ikke tror det. Frank hader den dog lige så meget som alle andre børster, jeg har prøvet.
 • I forgårs var jeg til et event med Nilens Jord og fik i den forbindelse en rabatkode til jer. Den hedder miriam15 og giver 15% til og med d. 7. maj på deres webshop. Personlige favoritter inkluderer deres børster, der er billige og gode, deres mineralfoundation, som er min faste følgesvend og deres creamy touch highlighter, som jeg først stiftede bekendtskab med til eventet, men som jeg allerede er ret gode venner med. Also, liquid lipsticks! Jeg har farven “Brave” på på billedet, og de holder for evigt! (Nej, ikke affiliate, men 15% er eddermame ikke at kimse ad!)
 • Okay, man skal nok have noget på indenunder, men shit, den her er pæn! Get it, girl! (Totalt affiliate/reklame)
 • I aften tager Frank og jeg til Jylland i 10 dage. Fuck yeah, ferie!
 • Det koster 436 kroner at komme til Jylland med toget. Seriøst? Seriøst?? (Edit: Ja, bussen er billigere, men bussen kører desværre ikke på det tidspunkt, jeg skal af sted på.)
 • Jævnfør punkt et, så lad være med at spise to bakker ærter på et døgn. Min mave er vred.
 • Jeg kan anbefale at lave telefoninterviews iført nattøj og morgenhår. Det er fantastisk at skulle sidde og gøre sig klog, når man stadig har søvn i øjenene.

Kommentarer (17)

 • Alt for dyrt med DSB- Gomore er meget bedre, lettere og billigere… Rødbillet kan også anbefales 🙂

  • Jeg ville aldrig kunne holde ud at køre i en bil med fremmede mennesker i så mange timer! Jeg plejer at tage bussen, men den her gang skal jeg af sted på et specifikt tidspunkt, så jeg er nødt til at tage toget. 🙂

   • Ja det kan jeg godt se 🙂 Trælst DSB skal være så sindsygt dyre… Men god tur 🙂

 • Tag f.eks. 888. Der koster det dog 100kr pr dyr, men samlet set er det billigere. 🙂

  • Jeg plejer at tage bussen, men som skrevet til Line, så dur det ikke, når man skal af sted på et bestemt tidspunkt, fordi de har så få afgange. 🙂

 • Ej sådan en nødt har jeg ledt efter siden min fra hogm måtte lade livet. Men ingen penge til Miriam for den er udsolgt i min størrelse 😭
  /Jeanet

  • Jeg har faktisk relativt ofte interviews, men de fleste er fra studerende, der skriver opgave om de sociale medier/bloggere. Den dag havde jeg sådan en efterfulgt af nogle spørgsmål fra en journalist, der var ved at skrive en artikel om hemmeligheder. 🙂

 • ”Personlige favoritter inkluderer deres børster, der er billige og gode, deres mineralfoundation, ”

  synes du virkelig de er billige?

  • Ja, med kvalitetsbørster er det normalt svært at finde noget i den prisklasse. Jeg gav vist omkring 80 kroner for min skråbørste til øjenbrynene, og den kører uden problemer på omkring fjerde år. Det er selvfølgelig svært, hvis man sammenligner med pensler fra Normal eller deslige, men i forhold til kvaliteten, synes jeg, de er billige. 🙂

 • Måtte straks dele tippet om de 15% rabat på nilens jord med min far
  Ja min far, han har noget hudsygdom og nilens jord er de eneste produkter der dækker det uden at gøre det værre
  Skide sjovt når han er i Matas og skal bruge hjælp for at finde den rigtige nuance 😂

 • Jeg har også købt en Furminator til mine to uldtotter efter at have læst dit indlæg. Den er jo fantastisk!! 😀

Der er lukket for kommentarer.