Jeg er gammel // Ønskeseddel

oenskeseddelØnskesedler er mærkelige, når man er blevet voksen. Alt det, der befinder sig i et almindeligt gavebudget, har man som regel råd til at købe til sig selv, og så er man holdt op med at lege med legetøj, hvilket tidligere gjorde ønskeskrivningen meget lettere. When in doubt: Ønsk dig endnu en bedårende bamse. (Hvilket selvfølgelig også forklarer, hvorfor jeg stadig har tre sorte sække fyldt med bamser stående på mine forældres loft. But I digress). Jeg overvejede kort at være virkelig med på moden og ønske mig sådan en her (og det har selvfølgelig intet med fremstillingseksemplet at gøre! 😀 ), men jeg endte alligevel med at konkludere, at det nok er lidt ligesom at købe en hvilken som helst fancy køkkenmaskine. Jeg ville bruge den en håndfuld gange, og så ville den ellers samle støv i et skab. (Reklame/affiliatelink)

Til sidst nåede jeg – foruden en tur i IKEA med bil, for det kunne jeg virkelig godt bruge – frem til følgende ønsker:

– En knivsliber af en art. Jeg har nogle ret dyre knive, men efterhånden er det mere vold end skarphed, der får dem til at skære ting over. Jeg kan ret godt lide idéen om den viste type frem for noget strygestålslignende, men det skal ikke partout være den på billedet. Den valgte jeg mest, fordi den lidt ligner en tissemand.

– En furminator! Jeg er så træt af at børste den skide kat hver dag, og alligevel skal han bare lige gnubbe sig op ad mit ben, før jeg har lige så meget pels, som han har. Flere af jer har anbefalet den her dingenot, som skulle være helt fantastisk, så nu prøver vi den.

– En bredtakket kam. Det er efter sigende det eneste, man må rede krøller med, og jeg har været rigtig glad for den, jeg har… Der er bare ikke rigtigt så mange takker tilbage på den længere.

– Jeg har et overforbrug af sorte velourscrunchies. Please don’t unfollow me.

– Åh, hvor ville jeg ønske, jeg havde et affiliatelink til den sidste ting. Så tror jeg nærmest, jeg ville være blevet rig! 😀 Trivial Pursuit – Disney Edition! Med andre ord er der kun Disney-spørgsmål. Jeg spillede det for nogle år siden hos en bekendt og var helt pjattet med det, men glemte så alt om det igen indtil for nylig. Jeg tror ikke, det kan fås i butikkerne mere, men en hurtig søgning på DBA viste mig, at man godt kan opstøve en preloved udgave, så den opgave har jeg sat mine forældre på. Og jeg krydser ihærdigt fingre!

Det er i øvrigt på torsdag d. 20. jeg har fødselsdag. Samme dag som blandet andet Carmen Electra, George Takei og Hitler. Jeg skal ringe dagen ind på Oslobåden med nogle dejlige damer, og jeg er sikker på, at alkohol og høje bølger bliver en fremragende kombi!

Kommentarer (45)

 • Disney, har en andeby quizebog… elsker den.
  Men ja ønskesedler bliver meget anderledes.
  har aldrig prøvet furminator, men hørt gode ting.

 • NEJ NEJ NEJ. MIRIAM! Læs lige indlægget igen. Mit øje skuer stavefejl, og jeg kan ikke håndtere det!

  • Ork, der er næsten altid typos i mine indlæg! Men lige forvekslingen af hyponymer sker en del, fordi den del af min hjerne er ramt af senfølger. 🙂

 • Den uperfekte pige

  Wait a second. Samme dag som miiig. Det er altså vildt, at vi har fødselsdag samme dag. Det er kun sket een gang før jeg gar mødt en med ditto fødselsdag på dén dato. (min eks kæreste havde også d. 20 april).
  Skal vi ikke bare blive enige om at 20 april er forårets bedste dag uanset hvad? 😀😀😀

 • Vi har en furminator og de er seriøst effektive. Msn skal faktisk passe på, at katten ikke ender som skaldet. En tur til IKEA i bil. Sig til – du har min mail etc. så svinger jeg ned forbi.

 • Jeg har Disney-trivial 🙂 Jeg fandt det hos Spejdernes genbrug i Farum. Der mangler måske nogle spørgsmåls-kort, der er i hvert fald nogle film der er ca 2 spørgsmål til og nogle film der er ca 30 spørgsmål til. Men det er så ligemeget.Da jeg så det, vidste jeg det skulle med mig hjem 🙂
  Men, de har virkelig mange ting hos spejdernes genbrug, og også mange gengangere. Om de har flere Disney-trivial skal jeg ikke kunne sige, men det kan være…

 • Trivial Pursuit – Disney Edition. Jeg. DØR! Er hermed strøget direkte ind allerøverst på min ønskeseddel!

 • Vil meget gerne høre nærmere om din mening om sådan en furminator, hvis du er så heldig at få sådan en 🙂 har faktisk aldrig hørt om den, hvilket undrer mig, da jeg er ejer af kombinationen af hvid langhårskat og mørkt gulvtæppe 😀

  • Hej Line

   Jeg er vild med Furminator. Me vær lige opmærksom på, at den både findes til en kort og en langhåret kat. Hvis man bruger den til korthårede på de langhårede katte, kan den godt gå hen og gøre ondt på dem.

  • Jeg er på jagt efter en grå sofa af samme åsag! Skal nok lige give en update, hvis jeg får en.

 • Den der knivsliber, du har sat et billede på af, den har jeg haft engang. Den skrællede mine dødhamrende dyre knive, og de blev ikke skarpere af det. De blev til gengæld hakkede på den grimme måde. Det tog min far ca 4 timers arbejde med en rigtig slibesten at rette op på skaden, den havde lavet.

 • Da jeg skulle undersøge (for det er jeg typen, der altid ender med, at bruge en uge på) hvilke værktøjer der var bedst til katte-striglning, var der mange (nazi-kattedame-typer) der nærmest flækkede deres tastatur, i forargelse over, at nogle vælger furminatoren. Efter sigende skulle det rive i kræets pels, og tage for meget af underulden. Om det passer, aner jeg ikke.
  Jeg endte selv med en kombi af naturbørste, stålkam og karte. Og min kat? Han hader dem alle.

  • Jeg tænker, man næsten må kunne mærke på sin kat, om det gør ondt på den at blive børstet? Underuld ved jeg ikke noget om, men jeg er i hvert fald villig til at teste skidtet. 🙂

  • Min kat ELSKEDE furminator! Han kunne ikke lide at blive børstet, men furminatoren var et hit.. ja, en enkelt gang fandt han den selv frem og afleverede foran mig 😀

 • Vi har en furminator, dog til en hund. Og det er det eneste vi kan få love at rede ham med, uden at skulle bruge godbiddedeo imens. Så klart også en anbefaling herfra. Desuden er jeg imponeret du kan lave så kort en ønskeseddel. Jeg er så dårlig til at begrænse mig og tror der er mindst 25 ønsker på min seddel, som aldrig slettes, men bare opdateres i ny og næ 😁

  • Jeg ønsker mig MANGE flere ting, men de fleste af dem er håbløst dyre og noget, som ingen har råd til, og alt det andet køber jeg jo bare til mig selv…

 • Min slagter sliber knive for 25 kr stykket. Drop at gøre det selv. Find en slagter! (Nok en af de små ufancy typer)

 • Hey Miriam. Hvis du ikke kan opstøve Disney spillet nær dig, så har jeg et. Det er godt nok på Bornholm, men sig endelig til hvis det er. 🙂

 • Jeg har også Disney Trivial. Jeg syntes dog hurtigt at det blev trivielt. Enten var spørgsmålene for nemme, eller også var det i stil med “hvad hedder den der har instrueret #indsæt titel#” – Kan selvfølgelig være at jeg bare ikke er nørdet nok når jeg ikke kan svare på sidstnævnte type spørgsmål.

  Men det lader til at jeg er alene med den opfattelse, så god fornøjelse med det 🙂

  • Jeg tænker, som med alle andre spil, så skal man nok ikke spille det alt for ofte. Jeg har også prøvet at gennemtæske Bezzerwizzer så meget, at det blev kedeligt.

 • Ja,helt enig. Den ødelagde også alle mine dyre knive 🙁 Har sådan en old school slibesten nu og det fungerer meget bedre.

 • Elsker altså din blog. Du overrasker gang på gang med skæve, pudsige indslag, der både forundrer og vækker moro. Din sarkasme og selvindsigt er så tiltalende. Hver blog sit emne, hver blogger sin stil, og man kan jo altid som læser fravælge. Men hvor er din blog et lysglimt og ganske befriende i en verden af run-of-the-mill-bloggere med alt for mange selfies i et lyserødt, oversukret univers med et kvalmefrembringende antal af “Se lige mig”-selfies eller koreograferede caffe latte billeder inkl. Gucci-taske. Man kan jo altid klikke “unfollow”, og man kan også få god inspiration, men i de fleste tilfælde kan læserne jo godt gennemskue, at der både er tale om kommercielle interesser, og i nogle tilfælde et påfaldende massivt selvværd, der resulterer i en antagelse af, at verden oprigtigt er interesseret i deres taskekøb.

  Du er helt anderledes. Dem er der kun få af. Få bloggere, hvor jeg tolker, at det er en trang til at dele, der gør sig gældende, ikke et desperat ønske om likes og bekræftelse.

  Tak!

  • Hvor er du sød. Tak. Jeg har fanske rigtigt en stor trang til at dele, men det skal lige siges, at jeg totalt ville dele mine nye tasker, hvis jeg havde råd til at købe dem i flæng! 😀

   • Del du bare, hvis du køber en taske. Forskellen er, at nogle blogs udelukkende er livsstilsblogs, hvilket på sigt bliver snævert og ensformigt, og så bliver de jo valgt fra til fordel for andre, der har lidt mere at byde på.

 • Hvis du ikke har fået fat i et allerede, så har jeg et Disney TP du godt må få, hvis du gider hente det på Østerbro.

  Ingen gider spille det med mig, og halvdelen af spørgsmålene handler om nyere Disneyfilm, jeg aldrig har set (f.eks. “bjørnebrødre”).

 • Jeg ønsker mig virkelig også TP med disney! Jeg havde helt glemt det spil. Så nu skal jeg på jagt. 😀

 • Havde glemt jeg havde tp med Disney. … aldrig nogen der vil spille det med mig 😢 men nu meget sjovt at finde det og putte det i flyttekasse.

Der er lukket for kommentarer.