Kommentarer (23)

 • Til dig, der læser psykologi: Det er meget mere almindeligt, end du tror. Jeg håber, at du har fundet en, som kan hjælpe dig 🙂

 • Jeg tænker jeg ikke er den eneste der straks googlede Ludvig fra Bjergkøbing Grand Prix??! 😏

 • Uh, den med svigerinden. Håber ikke det er min svigerinde som hader mig så meget 😉

 • Til dig der synes graviditet er noget lort… Så bare vent til, at du begynder at amme, så vil du ønske, at du kan proppe barnet op igen og være gravid forever! Amning er et smertehelvede, så nyd din graviditet, hvis det overhovedet er muligt. You haven’t seen nothing yet 😉

  • Jeg havde bestemt ikke en drømme-graviditet. Det var hårdt og alt gjorde ondt. Dog vil jeg sige at det gør amning altså ikke. jeg ammer min datter og har ingen smerter. Det siges at det er smertefrit så længe barnet har den rette teknik (og der ikke er andre komplikationer). Så jeg vil i stedet sige: Glæd dig til baby er ude! De er alle 9 måneders bøvl værd 🙂

   • Præcis! Hvor er det dog ærgerligt med alle bare-vent-historierne, som jo intet godt gør – de gør bare folk bange og nervøse. Jeg havde et ukompliceret ammeforløb og det gjorde ALDRIG ondt. Hvis det gør ondt, så er det fordi barnet sutter forkert og det kan man heldigvis få hjælp til at ændre på.

 • Jeg har lige fået bekræftet at jeg er 4 uger henne og er hunderæd. Efter den graviditets hemmelighed er jeg mere bange. XD

  • Der er ingen grund til at være bange. Bare lad være med at gå i teatret eller biografen, når du kommer længere hen. For det er hård at sidde på et sæde i næsten to timer:-)

  • Jeg havde verdens bedste og nemmeste graviditet. Ingen symptomer og ingen gener senere hen! Elskede hvert øjeblik og håber den næste bliver lige så nem. Lad dig ikke skræmme af skrækhistorierne – det er ikke nødvendigvis sandheden for alle ;).

 • Hvad er det for en idiot der bliver jaloux på en hundehvalp man oven i købet kun passer? Jeg tror det var godt hun gik fra ham…

 • Kære gravid. Hvor er det sødt at du tror at graviditeten er det hårde :o) Du kan så se frem til ca 2-3 års søvnløse nætter, og ca 1/56 så meget alene tid som du ellers har nydt hele dit liv.

  Og ja bla bla bla, børn er fantastiske og givende og det bedste der findes i verden. Bla bla bla….

  • Og hvor er det sødt, at du dømmer en andens graviditet ud fra den du selv har været igennem :o)

   Hver sin krop – hver sin graviditet. Hver sine børn – hver sin hverdag. Nogle personer er hårdere ramt end andre i forskellige perioder.

  • Æv, hvor er det nedladende formuleret 🙁 graviditeter er ikke ens, og nogle kvinder gennemgår en særdeles hæslig graviditet.

  • Det var da en ubehagelig besked, hvis du selv har børn skal du nok lige snakke med nogen om de følelser 🙁 Jeg havde en røv-dårligt graviditet og synes bestemt ikke at det at have et barn er meget hårdere! Min datter sov igennem fra starten af og gør det stadig her to år senere! Til den gravide, du har ret, en graviditet kan være møg hård, men det er altså det hele værd <3

  • Kære dig, der tror, du ved hvordan andre har det. Hvor er det sødt skrevet. Jeg har været igennem to graviditeter fra helvede. Og haft et barn med kolik. Jeg vil til en hver tid vælge barnet med kolik fremfor at være lænket til en sygeseng i fucking 2x 9 måneder.
   Skulle vi prøve med lidt søstersolidaritet og blive enige om, at alle graviditeter, og nu vi er ved det børn også, er forskellige og derfor ikke skal sammenligens. Og i hvert fald ikke vurderes af andre end den, der selv gennemlever det.

  • Nu fik jeg svaret på én kommentar til den gravide. Ville give samme svar til alle kommentarerne:
   Kunne vi prøve at blive enige om 1) at alle graviditeter er forskellige 2) at alle børn er forskellige 3) noget med søstersolidaritet og med at støtte hinanden i stedet for at tale nedladende og dømme hinanden…

   Og til jer, der nu frygter børn, graviditeter og amninger efter alle kommentarerne: Der er en grund til folk bliver ved med at få børn: de er nogle livsbekræftende små sataner, der på en eller anden mystik måde gør det hele værd.

   Hilsen en med 2x graviditeter fra helvede, 1 kolikbarn og blodige brystvorter. Jeg lever endnu. Og jeg har mig selv, min mand og mine fantastiske STØTTENDE veninder at takke for det.

 • Den med Ludvig fra Ringkøbing grand prix er så epic. Bortset fra, at min datter har ham som yndlings krammebamse og, at jeg nu aldrig vil ku se på den på samme måde igen

 • Så stop dog med de åndssvage skræmme historier om jeres graviditeter. “Hvis du synes, dét du går i gennem nu er slemt, så vent til du prøver det og det og det” eller “Jeg havde/har det bare SÅ meget hårdere, end du har/havde”.
  Det er simpelhent ikke til at holde ud! Ha’ dog lidt søster solidaritet, og hjælp med gode råd i stedet for at sidde og tale ned til folk. Herre gud altså 🙄

  • Enig! Graviditeter, amning og babys søvn, etc. kan heller ikke bare skæres over én kam. Nogle kvinder har en skøn graviditet, andre har det frygteligt, nogle hader amning, andre elsker det, nogle får et barn, der sover igennem, andre et der aldrig sover… Og. Så. Videre. Men uanset hvad så er det der ‘bare vent, så skal du opleve hvor frygteligt, det bliver’ intet værd, for man kan ikke bruge det til noget. Ja, nogle gange er det pissehårdt at have barn, men for mig i hvert fald er det også fantastisk langt ud over, hvad jeg havde drømt om inden.

 • Til den gravide..
  BARE VENT!!!!!! Når baby endelig kommer ud er det det .. fuldstændig fantastisk og ubeskriveligt og det største der sker i livet <3

 • Den med Ludvig er bare i top.
  Dig med prutten den har jeg lavet på kontoret, min mave har det ikke godt med jordskokker, men min mund elsker dem.
  Dig med den lesbiske veninde, nej det er ikke ok, uanset køn er man ikke siamesiske tvillinger i et forhold.

Der er lukket for kommentarer.